Bende yaşadım diyenler , sabret diyenler ...

Biraz olsun içiniz soğur eğer tazminat da alırsanız.
Ama anlamadığım, bu adam sizi terk etmese, diğer kadına gitmese, sizin nasıl devam edecek olduğunuz?
Nasıl böyle bir adamla çocuk planladığınız?

Bu arada, şddet görmemiş kadınların da şiddeti yorumlama biçimleri çok cahilce oluyor, bunları takmamayı öğrenmek lazım...

Bence şiddet görmemiş kadınların yorumlarını yabana atmayın.
Bazen siddet gormus kadinlar da dogru karar veremeyebiliyor..
Siddeti kaniksiyor, yada kendini sucluyor, yada cesaretini toplayamiyor. Bu durumda disaridan bir goz iyidir.

size cok katiliyorum
Hayatinizda Kimseye hic bir sey kanitlamak yada yaptiklarinizi aciklamak zorunda değilsiniz.
Ve bir katildigim nokta da hayatta kalma iç güdüsü.
Bana tokat atan adamın yarın beni camdan atmayacağına guvenmem.
Çocuğumu düşürecek kadar fiziksel şiddetine maruz bırakan adam yarın bıçaklar.
Ve evet hayatta kalmak istiyorsak, o el ilk kalktığında ortalığı da ayağa kaldıracağız.
Yapamadın, olsun.. bir daha dene derim.
Ama dur bir bakalım, hele biraz bekle demem kimseye. Yaşadıklarını anlamlandirana kadar kadın genelde çıkmaza girmiş, adam da iyiden iyiye azıtmış; cesaretlenmiş oluyor.
Yılanın başı küçükken ezilir.

Olur tamam yüzleşirim sağol.

Ben beni terk ettiği için boşanmadım konuyu uzatmamak adına detaya girmedim hani Konumun ilk başında buraya yazamayacağım iğrenç şeyler de var yazmıştım bu “ iğrenç “ kapsamına giren birçok şey daha var .
Teşekkürler.

Ilahi adalet mi bilmem ama siz onu düşünmeyi bırakıp kendi hayatınıza odaklandığınızda tecelli ediyor çok örnek gördüğüm için böyle yazdım.

Bende benzer şeyler yaşadım az çok. Ama adam yine evlendi gayet mutlu

Siiddet,aldatma hersey var ama borcları neden üstlendiniz?En basit bi darp raporuyla tazminat alabilirdiniz?
Bukadr sey yasıcam salcam adamı hayatına devam etcek oldu
Siz yapamamıssınz ama okuyup aynı durumda olanlar varsa haklarını alsınlar.
Siz de calısın,hayatınızı elinize alın bundan sonra
Olan olmus
Allah yardımcınız olsun

Herşeyin bedeli bu dünyada olsaydı o zaman ahiretin ne önemi var. Bence şükret nice ölen kadınlar var bu tipler yüzünden. Evet maddi ve manevi kayıp yaşamışsın ama sığınabileceğin bir ailen var herşeye yeniden başlayacağın bir sağlığın var gençliğin var. Düşünüp düşünüp üzülme. Kurtulmuşsun şükret... Eninde sonunda ikisi de gerçek yüzünü ortaya çıkarır

Oyle bı pıslıkten kurtuldugun ıcın sukret ve acı cekmeyı bırak bence cok zor seyler yasamıssın onun ıcı acı degılde mutlu olmaya calıs gez toz eglen sen acı cektıkce o mutlu olacak. Sen mutlu olunca onun mutlulugu bıtecek. Ahırete kalsın hesabın orda cekecegı daha agır

İçinizin soğuyabilmesi için onu tamamiyle hayatinizdan çıkarmaniz lazm.ne yapiyor ne ediyor diye takibi bırakın lütfen.size bunlari yaşatan insanin düştüğünü görseniz ne olur görmeseniz ne olur.ki ilahi adalet illaki yerini bulur ahınız tutar.ama siz kendi hayatiniza bakmalisinz.onunla bir işiniz kalmadı artk.neden mutlu olamayasınz? Tamam yaşadıklarnz çok ağir ama Dünyanın sonu değilki hayat devam ediyor.işinizden istifa ettiğinizi söyledinz.tekrar iş bulup çalişsanz daha iyi olur sizin için.tekrar yuva kurarsizn tekrar evlat sahibi olursunz.böyle güzel şeyleri düşünün.onu hatirlatacak herşeyden kurtulun uzaklaşın.

İşinizden istifa etmeseydiniz keşke. Tekrar çalışmaya başlayın. Yaşınız daha çok genç. Tanıdığım bir avukat var. Tekedildi.çok seviyordu birlikte de olmuştu. Kadın şizofren di zaten ilaç kullanıyordu. Ağladı sızladı. Ama düşmedi. Sosyal projelere başladı. Bi kuruluşun bölge temsilcisi oldu. Sürekli turlara katılıyor. En güzel yerleri geziyor. Kadın mutlu.
İlahi adalette çok yaşadım. Musa Allahın denizi yaracağını bilmiyordu. Sadece Allaha güveniyordu. Siz Allaha güvenin Allah kendi planını işler emin olun

ilahi adalet tecelli etse bile, sana yaşadıklarını unutturacakmı? ilahi adaleti görene kadar, birçok duygularını yitirmiş olcaksın..yani sen, sen olmayacaksın...

Yaşadıklarınız çok zor bir kadın olarak neler hissettiğinizi tahmin ediyorum... hayatta şaşmaz bir adalet terazisi vardır ama biz gözle göremeyiz adam sizin gibi bir kadını kaybetmiş buda bir ceza değil mi sizce... bırakın mutlu olsun siz kurtulmuşsunuz böyle bir adamdan yatıp kalkıp şükredin bence

Demekki böyle olması gerekiyormuş iş için üzülmeyin lütfen psikolojiniz herşeyden önemli yaşınız kaç bilmiyorum ama tecrübeli olduğunuz için kendinizi iyi hissettiğinizde tekrar bir işe gidip başlarsınız... yeterki huzur bulun

Kötü şeyler yaşamış ve zarara uğramışsınız. Öncelikle geçmiş olsun diyorum.Birbirine hakkı ve sabrı tavsiye edenlerin dışında, insanların hüsranda olduğuna dair asra yemin ediyor Allah.Hakkınızı resmi yollardan aramanız ve sabretmeniz önemli bence.İlahi adalete inanmak hiçte züğürt tesellisi değildir bana göre.Bu dünyada şaşabilir belki ama, Allahın adaleti şaşmaz.
Yaşadıklarınızın sizde yarattığı olumsuz izlerden zamanla kurtulacaksınız.Hayatta daha sağlam adımlar atmaya başlayacaksınız.Sizi üzen ve zarara uğratan kişide bugün mutlu pozları versede, sonunun ne olacağını kimse bilemez.
Kendinizi bırakmayın. Hayata tutunmak için çabalamaya devam edin.Güzel günler göreceksiniz inşallah.

Takılmayın herkesin ne dedigine yasayan bilir eminim boyle burda ahkâm kesen kisiler bu duruma gelmedikleri icin sizi anlamiyorlar sabredin bende ayni durumdayim ilahi adaletin tecelli etmesini bekliyorum.Ama suda var hersey bu dunyayla sınırlı degil ahiret var hesap var cehennem var.Kimse yasattigini yasamadan ölmezmiş umarim boyle adamlar ne yasattilarsa yasarlar.Allaha havale edin ve dua edin elinizden baska birseyde gelmez zaten tamamen hayatinizdan cikartin o kisiyle ilgili hic bir seyide duymak istemediginizi soyleyin.Hakkinizda hayirlisi olsun umarim bu kotu gunleri unutturcak gunler yasarsiniz

Ahirete kalmıyor güzel kardeşim, Allah böyle full HD bu dünyada izletiyor gönlünü ferah tut.
Nacizhane tavsiyem ilk olarak o ortak tanıdıklarını a size ondan haber getirmemesini isteyin. Eterik bağlarınızı koparın ki ayağınızdaki pranga çözülsün.

Seni Rahatlatirmi bilmem ama Bakara süresini dinle . yarina kalir yanina kalmaz kendini sıkıp üzme sakın Namaz kıl zikir çek boş vakitlerinde huzura erersin.

Çok teşekkür ederim yukarıda güzel mesaj yazan canımm kadınlar
Tabiki zor yaşadıklarım her zaman kadınları savunan biri oldum ama şunu öğrendim aslaaa dayak yemem diyen biriydim mesela asla dediğim için başıma geldi belki de
Bir kadın ne kadar güçlü olursa olsun fiziksel ya da ruhsal ama bir erkek karşısında maalesef hepimiz savunmasız kalabiliyoruz.
Bu olaydan sonra birçok “KADIN DAYANIŞMA “ dernek adı altında toplanan mecralara bile yazdım ben.
Ve şu da bir gerçek var olan KADIN HAKLARI var ama İnanın yetersiz kadınlarımızı korumaya yetmiyor her gün bir çok kadın ölüyor öldürülüyor. Yine de kadınlar olarak birlik beraberlik olup ben kadınları ve kendimi ömrümün sonuna kadar savunmaya devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…