Bende yaşadım diyenler , sabret diyenler ...

Valla cnm benfe 3 yildir aynı seyi yasiyorun ve gayet mutlular ilahi adalet onlara işlemiyor sanırım işlemicek

Merak etme er yada geç hesabını verecektir.....nerden biliyorsun ne yaşıyor mutlumu hastalıklımı vijdan azabı çekiyormu.....ilahi adalet yanına bırakmaz bi yerde bi şekilde tecelli edecek

Teşekkür ederim bayanlar evet çok yanlış anlaşıldım hala evli sandı çoğu ama ben 1 sene oldu boşanalı ve 1 senedir acımı içimde yaşayan biriyim sonuçta artık dolmuşum ki demekki burda paylaşmak istedim oturup sürekli beddua etmiyorum zaten Allah’a havale ediyorum en başından beri.

Bence oturup beddua etme yat kalk yerken içerken gezerken hertürlü beddua et etki tecelli etsin Allah zaten cezasını da belasını sçda verecektir....toplu dualar kabul olurmuş hatta bi topik açalım eşini aldatan kadın erkek farketmez nankörlük hainlik yapan yuva yıkan arsızlık hırsızlık yapan dost görünüp sırtımızdan vuran hak etmediklerimizi yaşatanlar ve sebep olanların Rabbim tez vakitte kahretsin süründürsün bunu ancak yaşayan bilir....öbür dünyaya kalmadan Allah türlü türlü belalarını versin inşaAllah..amin ecmain

Yaşayanlar bilir aynen canım benim ama hep diyorum Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler çok zor İnan. Böyle zamanlarda işte öfkeyi nefsi kontrol etmek çok daha zor o yüzden yatıyorum kalkıyorum Allah’a sığınıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçekten

Bu dünyada çektiğimiz acılar günahlarımıza kefaret sayılırmış. Bırak varsın onun günahları hafiflemesin ki öbür dünyada ateşi daha bol olsun.Rabbim sana sabır versin, kalan ömrünü geçen ömründen hayırlı eylesin.

Benim hikayemi bı oku belki iyi gelir neleeini gördüm üç senelik evlilikte ... Herkes geçici sen kalicisin ... Kendini uzme ... Yaşamayan bilemez .. atıp tutması millete çok kolay bilmezler yargılamayı bilirler ... Atıp tutmayı ...

Size teselli değil gerçek birşey söyleyeyim. Can çıkar huy çıkmaz. Size bunları yapan sadist bir adam o kadınada aynılarını yapacaktır. Şuan gülüm balim olabilir herşey ancak sizde 4 yıl iyiydiniz değil mi ? Diğer kadınada maskesi dusecektir er yada gec emin olun. Size onlardan bahseden arkadaslarinizi uyarın bakmayın bazen bilmemek daha iyidir. Ayrıca hayatınız mahvolmadı unutmayın pırıl pırıl gökkuşağını görebilmek için önce yağmuru yaşamak gerekir :) eminim çok güzel bir hayatınız olacak önünüze umutla bakın

Canım öncelıkle gecmış oldun.1. Si iyilikten maraz doğar.2. Si acıyınca avınacak hale dusuyoruz.3. Su sureklı beddua edınce yada kotu dıleklerde bulununca dibe battıkca batıosun.Bu sebepten dolayı hiç dusunmuceksın.Düşündüğün beter ol dedıgın zaman olmuyo.Tecrubeyle sabıttır.Bende kısmen senın yasadıklarını yaşadım.4 ay evlılık gecırdım .Ilk haftadan kucuk altınlar sonra bılezıkler en sonda kayınbabam bana kefıl ol dedı.Kredı cekıceklermıs.Olmucam dedım.Keske sızde olmasaydınız.Keşke ısınızı bırakmasaydınız.Rabbım daha ıyı kapılar acar ınsallah.Ama bu devırde iş bulmak cok zor.Inadına calışmanız gerekıofu.Lutfen kotuluk dusunmeyın.Isımlerını dahı anmayın .Bakın o zaman neler oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…