• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende Zayıflamak İstiyorum. Nereden Nasıl Başlamalı?

Benimde sorunum oralarda. Bende bu dedıgınız hareketleri yapayım danstan sonra o zaman.

Bide bır sey soracağım. Üç gündür şu su içme olayını hedefe ulaştıramadım. Yanı onca gün boyunca ancak 6 bardak su içebildim. ama buna ragmen gece en az 4 kere afedersiniz lavaboya kalkıyorum küçük abdest için...

Üşütmediğime eminim. Baska bır rahatsızlığım da yok. düzenimin degısmesı ıle mı alakalı sızde de boyle oldu mu?
Suyu sevmiyor musun yoksa aklina mi gelmiyor bunun icinde bi oneri 1 yada 1.5 litrelik cam sise al kendine gorev edin gozunun onunde dursun bak gor nasil ictikce iceceksin o bitince gidip bi daha doldurup onu da icmek isteyeceksin;)bende oyle bise olmadi cok su icince oluyor o daha cok ;)

Suyu sevmiyor musun yoksa aklina mi gelmiyor bunun icinde bi oneri 1 yada 1.5 litrelik cam sise al kendine gorev edin gozunun onunde dursun bak gor nasil ictikce iceceksin o bitince gidip bi daha doldurup onu da icmek isteyeceksin:KK66:bende oyle bise olmadi cok su icince oluyor o daha cok :KK66:

Suyu sadece çikolata yedikten sonra cok seviyorum :) öyle yaptım. Küçük bir cam şişe var. ona dolduruyorum. sayması daha kolay oluyor hem. Cok su içince olur evet normalde ama ben su tüketmeden boyle olunca şaşırdım açıkcası.

Sizz ;(
merhaba
nasıl gidiyor. biraz daha düzene girdi mi beslenmen?

Merhaba. gayet iyi gidiyor açlık hissetmiyorum. kahvaltımı aynı sekılde yaptım. arada bır bardak ayran ve bıraz kayısı içi ve dut kurusu yedim toplam 7-8 tane.
Öğle yemegı henuz yemedim. annemdeyim temizlik yapıyorum da gecikti ;( ızgara tavuk ve bıraz salata yiyeceğim öğlen. bir dilim ekmek belki yanında.

Suyu sadece çikolata yedikten sonra cok seviyorum :) öyle yaptım. Küçük bir cam şişe var. ona dolduruyorum. sayması daha kolay oluyor hem. Cok su içince olur evet normalde ama ben su tüketmeden boyle olunca şaşırdım açıkcası.

Sizz ;(

Merhaba. gayet iyi gidiyor açlık hissetmiyorum. kahvaltımı aynı sekılde yaptım. arada bır bardak ayran ve bıraz kayısı içi ve dut kurusu yedim toplam 7-8 tane.
Öğle yemegı henuz yemedim. annemdeyim temizlik yapıyorum da gecikti ;( ızgara tavuk ve bıraz salata yiyeceğim öğlen. bir dilim ekmek belki yanında.
Ne guzel tavsiyelrimiz ise yariyor demekki ;) ayrica kimsenin sıkıldigı yok merak etme:)

Sizz ;(

Çok güzel. aynen böyle devam. Bugün kaçıncı günün?hiç tartıldın mı?

Su içme işini de ben şöyle çözdüm. her ana ve ara öğünden önce 2 bardak içiyorum. günde 6 öğün yaptığım için günlük 12 bardak su içmiş oluyorum.
tabi 2 bardağı birden içmemek lazım. miden kötü olur. yarım yarım 2 bardağı tamamla. böylece öğünde de fazla yemeyi engellemiş olursun.

Çok güzel. aynen böyle devam. Bugün kaçıncı günün?hiç tartıldın mı?

Bugun üçüncü günüm daha. tartıldım ilk gün tartılmaz olaydım. 101 dedim ya, 103müş. ama yemekten hemen sonra tartılmıştım.

Bırakmayız. merak etme. Bazen yoğunluktan giremiyorum kusura bakma.

Estağfirullah ne kusuru olur mu
Su içme işini de ben şöyle çözdüm. her ana ve ara öğünden önce 2 bardak içiyorum. günde 6 öğün yaptığım için günlük 12 bardak su içmiş oluyorum.
tabi 2 bardağı birden içmemek lazım. miden kötü olur. yarım yarım 2 bardağı tamamla. böylece öğünde de fazla yemeyi engellemiş olursun.

Cok ıyıymıs gercekten. ıkı bardak ıkı bardak az gelıyor ınsanın gözüne. Bende oyle yapacagım. Yemek arasında veya sonunda içiyordum. Cok mantıklı

Bugun üçüncü günüm daha. tartıldım ilk gün tartılmaz olaydım. 101 dedim ya, 103müş. ama yemekten hemen sonra tartılmıştım.

Estağfirullah ne kusuru olur mu

Cok ıyıymıs gercekten. ıkı bardak ıkı bardak az gelıyor ınsanın gözüne. Bende oyle yapacagım. Yemek arasında veya sonunda içiyordum. Cok mantıklı
Canım tartılacaksan sabah aç karnına tartıl her zaman. daha sağlıklı sonuç alırsın.
Suyu da dediğim gibi içersen zorlanmazsın. Vücudun bir süre sonra alışır. Gerçekten de yemekten önce içmek midede tokluk hissi oluşturuyor.

Canım tartılacaksan sabah aç karnına tartıl her zaman. daha sağlıklı sonuç alırsın.
Suyu da dediğim gibi içersen zorlanmazsın. Vücudun bir süre sonra alışır. Gerçekten de yemekten önce içmek midede tokluk hissi oluşturuyor.
Tamam öyle yapacağım. Birde gün içinde şekersiz olmak kaydıyla kahve çay içebilirim değil mi bir sınırı var mı?

Tamam öyle yapacağım. Birde gün içinde şekersiz olmak kaydıyla kahve çay içebilirim değil mi bir sınırı var mı?
İçebilirsin ama biliyorsun fazla çay tüketmek demir eksikliği yapıyor. Sen de fazla koyu içmemeye çalış.
Ayrıca günde 2 fincan yeşilçay içmeyi de ihmal etme.
Kahveyle ilgili pek yorum yapamayacağım fazla bilgim yok o konuda ama günde 1 şekersiz türk kahvesinin bir zararı olmaz herhalde

Back
X