• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende Zayıflamak İstiyorum. Nereden Nasıl Başlamalı?

Spor hiç yapamadım ya hala. ;( beslenmemde sıkıntı yok. Ama gece canım cok cikolata ıstedı. eşim almıs kakaolu bisküviler kekler. Cok sabrettim. Sonra dedım bunu yıyecegıme üç beş fındık badem yiyeyim. onla kandırdım kendımı ;(
Zeynebin dedigi tarcinli sut ve muzlu karisim cok iyi bende sana ona ek olarak sicak kakaolu sut veya muzlu kakaolu karisimi onerebilirm 1 muzu catalla ezip uzerine 1 tatli kasigi kadar kakao eklediginde cikolatadan aldigin hazzin cok daha fazlasini alaagini garanti ediyorum birde ister tarcinli ister kakaolu sutu sicak kaynamis sutle yaparsan cok daha tokluk hissi verecektir tecrubeyle sabit ;)

Güzel tarifmiş bunu deneyeceğim ilk krizde :)

Hiç spor yapmasam (yapacagım da) sadece bu yeme düzeni ile kilo vermez miyim?
Ya sen spor diyince neden korkuyosun bana biraz oyle geliyor haftada en az 40 dk yuruyus yada leslie yada zumba yapamaz misin bunu yapman gerekn bi gorevden ziyade kendin icin yapicaksin o zman vucut mutluluk hormonuda salgiliyor kendini mutlu hissediyosun ve sunu garanti ediyorum spora basladigin zmn yapmadigin zmn kendini eksik hissediceksin buna inan ;)

Güzel tarifmiş bunu deneyeceğim ilk krizde :)

Hiç spor yapmasam (yapacagım da) sadece bu yeme düzeni ile kilo vermez miyim?
Bir süre verirsin ama sonra durur. Sporla daha etkili sonuç alınıyor. özellikle tempolu yürüyüş yapabilirsen çok faydasını görürsün. Sarkmaları da Önler.

Zeynebin dedigi tarcinli sut ve muzlu karisim cok iyi bende sana ona ek olarak sicak kakaolu sut veya muzlu kakaolu karisimi onerebilirm 1 muzu catalla ezip uzerine 1 tatli kasigi kadar kakao eklediginde cikolatadan aldigin hazzin cok daha fazlasini alaagini garanti ediyorum birde ister tarcinli ister kakaolu sutu sicak kaynamis sutle yaparsan cok daha tokluk hissi verecektir tecrubeyle sabit :KK66:

Of of offff süper ya. Son öğünümde bunu yapacağım. heyecanlandım :)

Ya sen spor diyince neden korkuyosun bana biraz oyle geliyor haftada en az 40 dk yuruyus yada leslie yada zumba yapamaz misin bunu yapman gerekn bi gorevden ziyade kendin icin yapicaksin o zman vucut mutluluk hormonuda salgiliyor kendini mutlu hissediyosun ve sunu garanti ediyorum spora basladigin zmn yapmadigin zmn kendini eksik hissediceksin buna inan :KK66:

Tamam kızma yapacağım insallah. ;)))hicbir sey yapamazsam dans edecegim zıplayacagım :) şimdi eşim evde oldugunda utanıyorum bıraz ondan erteliyorum dans işini ondan ;(

Bir süre verirsin ama sonra durur. Sporla daha etkili sonuç alınıyor. özellikle tempolu yürüyüş yapabilirsen çok faydasını görürsün. Sarkmaları da Önler.
Haklısın. dans etmeyi dusunuyorum ilk etapta . umarım kimseye yakalanmam o saçma hareketleri yaparken. Insanlarin deli oldugumu dusunmelerini istemem :))

Tamam kızma yapacağım insallah. :KK66:))hicbir sey yapamazsam dans edecegim zıplayacagım :) şimdi eşim evde oldugunda utanıyorum bıraz ondan erteliyorum dans işini ondan ;(
Ne kizmasi cnm estagfrullah ;) allah seni o olmadigi zman hallet o zmn dans isini ;)

Hani bugunku menun?

Hemen yazıyorum ;)

Kahvaltı aynıydı . biraz gecikti 11 de yaptım.

Ara öğün 13.40. Bir kutu kuru meyveli kayısıiçli activia. çok geç biliyorum ;( kızımın bugun ilk yaşı oldugundan dışarıdaydık o yuzden sarktı saatlerim ;(

Öğle 15.40. bir kase çorba bir kase yoğurt bir dilim ekmek.

Ara öğün. 17.30 bir mandalina ve yarım muz

Akşam. 18.50. salata, iki bardak ayran, ciğer sote ve iki dilim ekmek

Son Arayı da 22.de yapacağım insallah. Ya tarçınlı süt içerim ya da sizin bu muzlu kakaolu tarifi yıyeyım dıyorum ama acaba bugun yarım muz yedım dıye fazla mı kaçar tekrar yesem?

Bu arada su da maalesef 7 bardakta kaldı bitki çayı hariç. ;(
Yatana kadar 10 bardağa çıkarmayı dusunuyorum suyu bakalım.

Hemen yazıyorum :KK66:

Kahvaltı aynıydı . biraz gecikti 11 de yaptım.

Ara öğün 13.40. Bir kutu kuru meyveli kayısıiçli activia. çok geç biliyorum ;( kızımın bugun ilk yaşı oldugundan dışarıdaydık o yuzden sarktı saatlerim ;(

Öğle 15.40. bir kase çorba bir kase yoğurt bir dilim ekmek.

Ara öğün. 17.30 bir mandalina ve yarım muz

Akşam. 18.50. salata, iki bardak ayran, ciğer sote ve iki dilim ekmek

Son Arayı da 22.de yapacağım insallah. Ya tarçınlı süt içerim ya da sizin bu muzlu kakaolu tarifi yıyeyım dıyorum ama acaba bugun yarım muz yedım dıye fazla mı kaçar tekrar yesem?

Bu arada su da maalesef 7 bardakta kaldı bitki çayı hariç. ;(
Yatana kadar 10 bardağa çıkarmayı dusunuyorum suyu bakalım.
Sabah ayniydi derken ? birde yeni yasi kutlu olsun hep birlikte saglikli mutlu yillar dilerim ..Pasta falan kestinizmi yememissin cunku yemediysen tebrik ederim ;) Menun de gayet iyi afiyet olsun...

Sabah ayniydi derken ? birde yeni yasi kutlu olsun hep birlikte saglikli mutlu yillar dilerim ..Pasta falan kestinizmi yememissin cunku yemediysen tebrik ederim :KK66: Menun de gayet iyi afiyet olsun...

Çok teşekkür ederim Insallah. :) yok kutlama yapmadık gezdik, oyuncak aldık, tokalar aldım kuzuma :) eşim dedı kutlamasak da pasta alalım falan dıye de yok dedım :)

Menum iyi değil mi ya gercekten :) ven cok doydugumu hissediyorum sonra da dıyorum kesin kızlar daha az yıyor ben neden duyuyorum bu kadar daha az mı yemeliyim dıye düşünüyorum.

Sabah kahvaltım bir haşlanmış yumurta, 3 zeytin, üç cherry domates, yarım salatalık, bır kıbrıt kutusu kadar peynir, iki dilim hindi füme, biraz maydanoz, bıraz roka bıraz dereotu, 1,5 dilim tam buğday ekmek ve bir kupa şekersiz çay.

Çok teşekkür ederim Insallah. :) yok kutlama yapmadık gezdik, oyuncak aldık, tokalar aldım kuzuma :) eşim dedı kutlamasak da pasta alalım falan dıye de yok dedım :)

Menum iyi değil mi ya gercekten :) ven cok doydugumu hissediyorum sonra da dıyorum kesin kızlar daha az yıyor ben neden duyuyorum bu kadar daha az mı yemeliyim dıye düşünüyorum.

Sabah kahvaltım bir haşlanmış yumurta, 3 zeytin, üç cherry domates, yarım salatalık, bır kıbrıt kutusu kadar peynir, iki dilim hindi füme, biraz maydanoz, bıraz roka bıraz dereotu, 1,5 dilim tam buğday ekmek ve bir kupa şekersiz çay.
Demekki doyuluyormus dimi? Eger buraya yazmasaydin coktan o pasta dilimleri midendeydi dimi?

Günaydınnnn :) çok tesekkur ederim :) Evet cok iyi oldu. Bende mutlaka yerdım sanırım. bir dilim garantiydi de fazlasını bilmiyorum :)
Biz de 1 ay önce kızımın doğumgününü kutladik evde. Nasıl başardım bilmiyorum ama sadece tadına bakarak gecistirdim. Sonrasında da kalan pastayı komşulara dagittim dolaba koysam mutlaka dayanamaz yerdim

Biz de 1 ay önce kızımın doğumgününü kutladik evde. Nasıl başardım bilmiyorum ama sadece tadına bakarak gecistirdim. Sonrasında da kalan pastayı komşulara dagittim dolaba koysam mutlaka dayanamaz yerdim

Ay çok iyi yapmışsın buyuk başarı hakikaten :)
Allah hayırlı uzun omurler nasıp etsın Insallah :)

Bu arada öğleden sonraki ara öğünümü yarım kupa kahve ve bir tane bitter gofret ile yaptım. Marka adı veremiyoruz T.... ile başlayan firmanın . şu şeker pancarından şeker elde eden . öteki t.. degıl yanı :)) 175 kcl imiş. insallah kötü bir sey yapmadım boyle yaparak :(

Back
X