• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende Zayıflamak İstiyorum. Nereden Nasıl Başlamalı?

Iyiyim sen nasılsın?
Sabah çocuklara poğaça yaptım dayanamadım 1 tane yedim. Diğer öğünlerde dengelemek lazım.
Pazartesi diyetisyen kontrolü vardı. Bu hafta 1.1 kilo vermisim. 1 kilosu yağdan gitmiş. Cook mutluyum bu hafta.
Senin nasıl gidiyor?

Ay çok iyi ya yağdan gitmiş demek :) tebrik ederim canım.
Nasıl dengeleyeceksin hiç ekmek veya bulgur makarna yemeyecek mısın? işte bu dengeleme meseleleri beni zorluyor. bilgisizlik çok kötü ;(

Bende hiç çikolata yemedim 4 gündür. ;) tabi eşimin ağzıma tokadını üç küçük drajelerden hariç. Onlar da cok minikti sayılmaz değil mi :)
canım da istemiyor ilk kez abur cubur nedense :)

Şu bir arkadasın dedıgı otu da kullanıyorum sanırım o cıkarıyor sık sık wc'ye.

Kahvaltımı aynı sekılde yaptım. sadece haşlanmış yumurta yerine cok az yağda sebzeli omlet yaptım tek yumurtayla.

Şimdilik sıkıntı yok cok sukur Insallah ılk gunler olmasının verdıgı gecıcı bır heves degıldır

Hamdolsun sen nasılsın? :)

Bahsettıgın o ishal durumu yok aman aman. karnımda sesler ve hafif agrım var sadece. Küçük abdest ile de yag cıkıyor degıl mı vücuttan? ıshal olması sart degıl?

Evet sart degil sen duzenli kullan onu bir ay sabah aksam hic birakma mesela ben gece 12 de cigborek yedim sonra cayimi ictim ohhh bi kilo artisi olmuyor ben siki bi diyette yapmadim yapmiyorumda ne yedigim degil ne kadar yeedigin onemli bence

Evet sart degil sen duzenli kullan onu bir ay sabah aksam hic birakma mesela ben gece 12 de cigborek yedim sonra cayimi ictim ohhh bi kilo artisi olmuyor ben siki bi diyette yapmadim yapmiyorumda ne yedigim degil ne kadar yeedigin onemli bence

Bakalım bir ay deneyeyim bakalım Insallah faydası olur. Evet her seyın fazlası zarar. nefsımızı körlemeyi öğrenmemiz lazım

Ay çok iyi ya yağdan gitmiş demek :) tebrik ederim canım.
Nasıl dengeleyeceksin hiç ekmek veya bulgur makarna yemeyecek mısın? işte bu dengeleme meseleleri beni zorluyor. bilgisizlik çok kötü ;(

Bende hiç çikolata yemedim 4 gündür. :KK66: tabi eşimin ağzıma tokadını üç küçük drajelerden hariç. Onlar da cok minikti sayılmaz değil mi :)
canım da istemiyor ilk kez abur cubur nedense :)

Şu bir arkadasın dedıgı otu da kullanıyorum sanırım o cıkarıyor sık sık wc'ye.

Kahvaltımı aynı sekılde yaptım. sadece haşlanmış yumurta yerine cok az yağda sebzeli omlet yaptım tek yumurtayla.

Şimdilik sıkıntı yok cok sukur Insallah ılk gunler olmasının verdıgı gecıcı bır heves degıldır
teşekkür ederim canım
dengelemeyi dediğin gibi karbonhidrattan kısarak yapıyorum. yada yaptığım egzersizi biraz arttırıyorum.
abur cuburu canının istememesi güzel. aslında zorlayan daha çok ilk günler olur. uyum sağlaması zor oldu benim için. ne de olsa yılların yeme alışkanlığı bir anda değişiyor. ilerleyen zamanlarda daha da motive olacaksın. hem kilo verdikçe hem de yeni düzene alıştıkça...

iyiyiz canim cok sukur sen nasilsin iyi gidiyor sanirim zeynebin dedigi gibi haftada bir ve ac karnina tartilman iyidir ;)

Merhaba Kızlar. bırsey soracağım. instagramda bir kaç sayfa gördüm diyet yapan bayanlara ait . turk kahvesi içiyorlar istisnasız her gün. sordum ama cevap alamadım. Sabah aç karına mı içiliyor, zayıflamaya yardımcı mı oluyor nedır bu?

Merhaba Kızlar. bırsey soracağım. instagramda bir kaç sayfa gördüm diyet yapan bayanlara ait . turk kahvesi içiyorlar istisnasız her gün. sordum ama cevap alamadım. Sabah aç karına mı içiliyor, zayıflamaya yardımcı mı oluyor nedır bu?
Kahvenin metabolizmayı hizlandirdigini duymuştum ama net bır bilgim yok canim

Benim de bi fikrim yok cnm :( bugunku beslenmen nasil spor ne alemde bakim ?

Benim de bi fikrim yok cnm :KK43: bugunku beslenmen nasil spor ne alemde bakim ?

Spor hiç yapamadım ya hala. ;( beslenmemde sıkıntı yok. Ama gece canım cok cikolata ıstedı. eşim almıs kakaolu bisküviler kekler. Cok sabrettim. Sonra dedım bunu yıyecegıme üç beş fındık badem yiyeyim. onla kandırdım kendımı ;(

Spor hiç yapamadım ya hala. ;( beslenmemde sıkıntı yok. Ama gece canım cok cikolata ıstedı. eşim almıs kakaolu bisküviler kekler. Cok sabrettim. Sonra dedım bunu yıyecegıme üç beş fındık badem yiyeyim. onla kandırdım kendımı ;(
böyle tatlı isteğin oluştuğunda tarçınlı süt içmeyi dene. gerçekten işe yarıyor.
Veya yarım muzu çatalla ez. üzerine 1 çay bardağı süt ve biraz tarçın dök. karıştır. bu da tatlı krizi için iyi bir çözüm

spora da başlasan iyi olur aslında. hiç bir şey yapamıyorsan aç müziği yarım saat oyna
youtube den leslie videolarına da bakabilirsin

böyle tatlı isteğin oluştuğunda tarçınlı süt içmeyi dene. gerçekten işe yarıyor.
Veya yarım muzu çatalla ez. üzerine 1 çay bardağı süt ve biraz tarçın dök. karıştır. bu da tatlı krizi için iyi bir çözüm

spora da başlasan iyi olur aslında. hiç bir şey yapamıyorsan aç müziği yarım saat oyna
youtube den leslie videolarına da bakabilirsin

Güzel tarifmiş bunu deneyeceğim ilk krizde :)

Hiç spor yapmasam (yapacagım da) sadece bu yeme düzeni ile kilo vermez miyim?

Back
X