Tebrikler elizan, bazen insan düşünüyor, ne kadar acı birşey tadını bildiğin sevdiğin elinin altında olan birşeyi yiyememek diye. Ama bizi tatlı tatlı yemek bu hale getirdi o halde o zevk icin yemeleri bir kenara birakip biraz da aci kismini yaşayacagiz. Ben eminim bir süre sonra gereğinden fazlasını yemek istemeyecek canın. Istese bile gereken irade sende olacak.
Ben de boş kaldıkca agzima birseyler tıkıştırmadan duramazdım. Sigara tiryakisi gibi, bağımlı gibi, fındık, fıstık, cekirdek, paketten bir tane alayim birsey olmaz derken paketin dibini gordugum biskuvi kurabiye cikolatalar

Ama şimdi hic canim istemiyor. Başkası soylese abartı gibi gelirdi ama insan azmedince gercekten basariyor. Maydanozla yapılan karaciger detox una bir bak istersen. Muthis istahi kesiyor ve toksinlerinden arınmış bir karaciger aşermeleri can cekmeleri vs. engelliyor. Vucut Insulin dengesini de iyi kuruyor sanirim. Ben cok faydasını gordum abur cubur alışkanlığımın ve sürekli yeme istegimin bastırılmasında. Ben de ayni senin gibi aclık nedir bilmezdim cünkü kendime acikacak zaman vermezdim.