Bende zayıflamak istiyorum :(

kızlar ben bugun nesfite başlıyorum. gerçi akşam yemek yemeyi düşünmüyorum ama çok acıkırsam ya nesfit yada 1 tane elma yerim

Günde iki ögün nesfite yeme canım tek tip beslenme olmasın.
Bence akşam acıkırsan yemeyi düşünebilirsin daha mantıklı ve doğru olur.
Günde en az 2,5 ltre su şart.Ki ben bunu 3 yapıyorum çok susuyorum çünkü.

Düzenli paylaşımda bulunursak ve başaran arkadaşları görürsek dahada hevesleniriz diye düşünüyorum.
Ki kızlar ben çok kararlıyım kendimi hiç böyle kararlı görmemiştim.Başarıcaz başka yolu yok.

cnm güzel yürümen söyle bir sey duydum ne kadar dogru bilemicem 20 dakikadan sonra yag yakimi oluyomus

kızzlarr benide aranıza alınn

boyum 163 we kilomda 63 artık zayıflamak ıstıyorm ne dıyetler yaptım ama olmuo olmuo artık duzenlı beslenmeye baslıcam we 6dan sora yemek yok..

buqun sabah işe gelırken tost ekmegınden yaptıqım tostu yedım..öglen 1 karnıyarık 1 dilim ekmek we bu saate kadar 1 litre su içtim..akşama nesfit yerım..
inşallah bu yöntemle zayıflarm..bi 50li rakamları görseydm..

evet fazlaliklardan kurtulmaliyim dügünüme az kaldi

cnm hg aramiza aksam 6 dan sonra yememen en iyisi cünkü bu sekilde bir cok kisi kilo veriyor ben bi de elma sirkesi balli ilik su iciyorum sabah ögle ve aksam tok tutuyormus

kızlar tabiki aramıza katılabılırsınız ama düzenli paylaşım yapmak ve p.tesi günleri kilo bildirimi yapmak şartıyla

kesin olarak katılmak ısteyenler p.tesi günü kilolarını bildirsinler. kilo bildirimi yapmayanları katılmıyor olarak nıtelendırıcem

cnm güzel yürümen söyle bir sey duydum ne kadar dogru bilemicem 20 dakikadan sonra yag yakimi oluyomus

Hımm bilgi için teşekkürler arkadaşım.
O zaman şöyle yapıyorum eve gider gitmez yürüyüşe çıkıyorum.
Başka çare yok.Şu şekilde yapabilirim.Hafta sonu sabah akşam yürürüm.
Haftada 2 gün evden çıkar yürürüm 1 saat.Haftada 3 günde leslie yaparım evde.
Neden 5 gün çıkamıyorsun derseniz işden geç çıkarsam eve geç giderim hava kararırsa yürüyüşe çıkamamAma en iyi şekilde ayarlamaya çalışacağım.

bende akşamları yürüyüş yapmayı istiyorum annemle ama buralarda çok yağmur var çamur heryer

İnanmak başarmanın yarısıdır canım.Ve birbirimize sağladığımız destekle ben inanıyorum ki kesinlikle başaracağız.Hoş geldin aramıza.

cnm hg aramiza aksam 6 dan sonra yememen en iyisi cünkü bu sekilde bir cok kisi kilo veriyor ben bi de elma sirkesi balli ilik su iciyorum sabah ögle ve aksam tok tutuyormus

sirke midemı aşırı bulandırıyor bi kere denemiştim onun yerine bişey bulmam lazım :44:

cnm ben bazen evde yürüyorum :))

evet fazlaliklardan kurtulmaliyim dügünüme az kaldi

Ahh ahh bende düğünüme daha var biliyorum ama kışa denk geliyor.
Ben şimdiden başlasam ancak hedefime ulaşırım gibi geliyor.
Ay birde yazın oram buram çıktı derdi olmasın dimi ama

tabiki katılabılırsın canımm
ben suanda evde değilim bılgısayarda sorun var sanırım alıntı yapamıyorum k.bakmayın o yuzden :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…