- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 313
- 35
Tamam canım pazartesi tartışıyoruz o zamantamam o zaman bugün startı veriyoruuz
her pazartesi karşılaştırma yapıyruz
ne yediğimizi de yazalıım
nelere dikkat ettiğimizide
sürekli de yeşilçay içiyorum limonluuTamam canım pazartesi tartışıyoruz o zaman
Ben günlük olarak yazmaya çalışıyorum zaten beni motive etsin Die daha sık yazmaya çalışırım
Hadi ozaman birer Yeşil çay içelim
bende 61 62 lere kadar kendiim inip ondan sonra diyetisyene gitmeyi düşünüyorum çünkü şimdi kendim de dikkat ederek çok güzel kg verebiliyorm ama direnç noktasına geldiğimde kg vermek zorlaşacak ondan sonrada diyetisyenden yardım alcamTanışalım canım
29 yaşındayım Gaziantep teyit 2 çocuğum var kızım 3 yaş 4 aylık oğlum 20 aylık hala emziriyorum 2 doğum üst üste olduğundan çok kilo aldım 91 le doğuma girmiştim kendi çabalarım ve emzirmenin katkısıyla 71 e düştüm hedefim bnm de evlendiğimde kilo olan 55 ama böyle olunca iradem kırılıyo o yüzden önce 60 sonra 55 inşallah
Amin hepimizin çocuklarını allah korusun inşbende 61 62 lere kadar kendiim inip ondan sonra diyetisyene gitmeyi düşünüyorum çünkü şimdi kendim de dikkat ederek çok güzel kg verebiliyorm ama direnç noktasına geldiğimde kg vermek zorlaşacak ondan sonrada diyetisyenden yardım alcam
allah bağışlasın canım bebeklerini benim oğlumda 22 aylıık :) yakınlar birbirlerine
Merhabalar uzun süredir kilolarından kurtulmak istiyorum ama olmuyo hep bu iradesizlik nasıl başaracam bilmiyorum daha önce bu forumda 2 ayda 75 den 67 ye kadar düşmüşken 4 ay gibi bi sürede 4 kilo geri aldım ve şu an tam 71 kiloyum diyet girişimlerim hep başarısızlıkla sonuçlanıyor inşallah bu günlük sayesinde istediğim kiloya ulaşacağım bugün itibarıyla başlıyorum
Boy.1,63
Kilo.71
Hedef.60 (55 ama en azından kücük kücük başlamak gerek)
Aslında sadece düzenli beslenme ve abur cuburu kestim 2,5 litre su içtim bi de günde 1 fincan yeşil çayMerhaba,
İki ayda 75'ten 67'ye nasıl düştünüz tam 8 kiloSpor falan yaptınız mı neler yaptınız nasıl beslendiniz biraz anlatır mısınız? Benim de kilo vermem lazım ama bi türlü motive olamıyorum. Hayatım kilo al-ver'le geçiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?