Bendeki şans kimsede yok!

Ah canım çok teşekkür ederim, gayet güzeldi, kalabalıktı.. Her şey istediğim gibi oldu şükürler olsun. :)) Rüya gibiydi.
Ben çok bozuldum, zoruma gitti yaptğı.. Hem küçümser gibi konuştu hem de eski nişanlı konusunu açtı. Kendi hatalı olduğu için öyle alttan aldı yoksa beni paralardı.. Hakkımızda hayırlısı olsun. İlk oldu bu konuşmalar.. Son olur umarım.

aaa sen ankara damıydınn neredeyse tanış çıkacagız yakında

ayy neyse hemen ciddileşeyim ben kuzum ortada büyük bi sorun yok inan bana, biz nerede oturacagımıza karar verene kadar ne konuşmalar geçti aramızda baştan kabul etti, sonradan fikri dğeişti falan filan bi sürü muhabbet. bu bahsettigim olaya biz yaklaşık enine boyuna düşünerek konuşarak 6 ayda karar verdik anca, bu sebeple çok normal böyle konuşmaların yaşanması sen hiç moralini bozma bu duruma

hee tabi ki eski nişanlını işin içine katması çok çirkin, eğer onun öncesinde sen bu kadar terslememiş olsaydın bunu dedigi için istedigini yapma hakkına sahiptin, ama o alttan alırken sen terslemeye devam ettigin için o da nişanlın konusunu açmış gibi oldugundan sanırım ilk adımı senin atman gerekiyor. ama olay daha çok taze anladıgım kadarıyla, sen yarına kadar bekle, nasıl olsa yatıyorum da demişsin, yarın özrünü dileyip güzelce onun yaptıgından hoşlanmadıgını söylersin, bence sevgilin de sana hak verip o da özrünü diler, hiç moralini bozma sen

Evett Ankara'dayım canım :) Hadi inşallahh :))
Aradı 2 defa da açmak istemedim. Barışcağız umarım ama o da hatalı.. Hatalı olduğundan alttan aldı zaten, yoksa böyle davranmazdı..

bence ne onun annesıne ne kendı annnee yakın olmamanı onerırım ,adam haklı bebeişim :///
herkez kendı tarafından bakınca haklı gercı ama bence uzatıp buyutmek yerıne konuyu ıkısnızın ortak noktası bı yerde ok de derım

Yarın sabah kahvaltı yapacağız canım, konuşup çözeriz. O da pişman oldu ben de pişmanım.. Madem maddi olarak kendisine güveniyor, ben karışmıyorum o zaman.. Hakkımızda hayırlısı olsun şekerciğim.. :)

akın haklı
ikisine yakın olmasın diyor ve çok mantıklı davranıyor çocuk.

akın haklı
ikisine yakın olmasın diyor ve çok mantıklı davranıyor çocuk.

Sabah kahvaltı yapacağız beraber, ben özrümü dileyeceğim. İkimiz de pişmanız. Madem öyle ben de evden aldığım kirayla kendi yoluma bakarım. Zerre de zoruma gitmez yaptığı harcamalar. Ben ikimiz için iyi olanı düşündüm, derdim annemle yakın oturmak değil.

Valla bunu sen istedin.Yangından mal kaçırır gibi daha nefes alamadan yeni bir ilişkiye başladın,yetmedi nişanlandın. Çocuğunuza da kimse bakmak zorunda değil.

ınsan agzından cıkıcak lafı ıon kre dusunmelı
pısman oluyor sonra (((((

adam demekkı guvenıo kendıne bosver

Evett Ankara'dayım canım :) Hadi inşallahh :))
Aradı 2 defa da açmak istemedim. Barışcağız umarım ama o da hatalı.. Hatalı olduğundan alttan aldı zaten, yoksa böyle davranmazdı..

keçiören de geçen sene ulaşım anketleri yaptım ben biraz gezdim oraları biliyorum yani kötü yerler degil bence nişanlın eski nişanlının orada olmasından rahatsız olmuştur ki bu konuda da haklı bence sen illa keçiören de oturacaz diye diretme, onun aklı rahat etmez huzurunuz kaçar evlendikten sonra

aklıma şöyle bişey geldi canım, o ev seninmiş nasıl olsa onu kiraya versen de o kirayle hiç olmazsa okul masraflarını falan karşılasan, e mustakbel eşin de oturmak istedigi yerin kirasını verip evi geçindirecek mecbur evlenmek için acele ettigine göre

Böyle küçük olaylar için birbirinizi kırmayın, hayat okadar kısa ki

Orası öyle canım. Yarın konuşup çözeceğiz inşallah.

Valla bunu sen istedin.Yangından mal kaçırır gibi daha nefes alamadan yeni bir ilişkiye başladın,yetmedi nişanlandın. Çocuğunuza da kimse bakmak zorunda değil.

Kader canım. Çocuk mevzusuna nerden geldik şimdi? Elbette kimse bakmak zorunda değil, oluru neyse onu söylüyorum, onun annesinden isteyemeyiz.. Benim annemin sözü var, buna dayanarak konuşuyorum.

ınsan agzından cıkıcak lafı ıon kre dusunmelı
pısman oluyor sonra (((((

adam demekkı guvenıo kendıne bosver

Karışmıycam.. İçim rahat..

Kiraya vereceğiz artık n'apalım.. Benim aileme değil de onun ailesine ev açacağız(!) Ona bırakıyorum..

Ben de ankarada oturuyorum canım ve açıkçası erkek arkadaşına hak verdim. Kaldı ki keçiören olmasın başka yer olsun, yine yakın olmak istememesini anlayışla karşılamalısın çünkü sana benim aileme yakın olalım da demiyor orta yol istiyor. Eski erkek arkadaşların, nişanlının olduğu bi semtte de oturmak istememesi çok normal. Bir de ben annenin evinde oturmam gibi bir şey söylemiş ( yanlış yazmış olabilirim ) belki gururuna dokunuyodur eşinin ailesinin evinde oturmak, olamaz mı bence olabilir
Bunlar benim düşüncelerim tabi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yorumları okumamıştım, siz çözmüşsünüz zaten sanırım :)

Yorumları okumamıştım, siz çözmüşsünüz zaten sanırım :)

Diğer türlü de benim bi katkım olmayacak.. Madem yeteceğini düşünüyor, kendisi bilir. Yarın oturup konuşacağız enine boyuna. Teşekkür ederm yorumun için :)

Diğer türlü de benim bi katkım olmayacak.. Madem yeteceğini düşünüyor, kendisi bilir. Yarın oturup konuşacağız enine boyuna. Teşekkür ederm yorumun için :)

bence sen önce okulunu kazan ve okula yakın ulaşımı rahat olan biryerden ev bakın. bu konuda anlaşmalısınız diye düşünüyorum. nasıl bir bölüm okuyacaksın sözel ağırlıkmı mı vs. bilmiyorum ama okuldan çıkıp eve gelmen saatler sürememeli. araban var mı veya evlenince olucak mı olmıyacaksa okula gidip gelmeyi düşünerek ev seçmelisin. Birde sen kendinde söylemişsin teklifini sunmuşsun nişanlın zaten çalışamayacağını okul varken biliyor maddi olarakta bırak o düşünsün geri kalanını sen teklifini yapmışsın. birde aşağıladı demişsin belki hoş olmamış ama birde şöyle düşün empati yapmaya çalış herkesin alıştığı bir standart var oturduğunuz yerler kötüdür demiyorum ama o sizin oradan biraz daha iyi bir yerde oturduysa ona kötü gelebilir. Alışkanlıklar çevre vs. bunu sadece dile getiriş şekli yanlış olmuş. Bence sende alışmış olduğun standartlardan sana daha kötüsüne gelen bir şeyi kabul etmek istemezdin kimse istemez diye düşünüyorum. Yalnız anlama orası kötüdür demiyorum onun standartıda göre öyledir belki dediğin mekanları bilmiyorum. Birde bazen ilk duyduğunda insan tepki verebiliyor semt olarak orada oturulunur mu vs diye ama iyice incelemediğinden olabilir. Eski nişanlın konusunu açması hoş olmamış ama seninde ona eski nişanlımı açma demen gerekirdi nişanlımı demen hata olmuş sen empati yap o aynı şeyi dese ben miyim nişanlın o mu dikkat et diye tepki verirdin. Umarım çözersiniz iyi haberlerini bekliyoruz

Hayatımızın sonuna kadar onun ailesine sırtımızı dayayalım istemiyorum.. Onlara güvenerek bu tarz kararlar alıyor.
Benim de katkım olsun dedim, işi başka yerlere çekti.. Ben gerçekten karışmak istemiyorum. Halihazırda kullandığım bir araba var ama annemin, evlenirken götürmeyeceğim. Bakalım canım hakkımızda hayırlısı olsun. Ben kızgınım hala. Orda düşünmeden öyle yazdım. Sağ ol yorumun için canım benim.

O kadar kişi haksızsin demiş. Sonuc olarak ne yaptın merak ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kadar kişi haksızsin demiş. Sonuc olarak ne yaptın merak ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah kahvaltı yapacağız.. Orada konuşulcak detaylıca.. Benim derdim anneme yakın olmak değil, konuşma tarzına bozulduğum için ters konuştum.
Kendisi de pat pat konuştu, hatalı olduğunu bilerek alttan aldı, yoksa normalde pısırık birisi değil.

Eski konularınızı bilmiyorum önce onu belirteyim..

Bencede siz haksızsınız erkek işte gururuna yediremiyor bak ne diyor annenin evinde oturamam diyor..
Bence oturmasında zaten erkek yuvasını kendi kurması gerekiyor..
Erkeğe baskı kurmayı ona hissettirmeden yapmak lazım böyle ulu orta yapınca ters tepiyor kendimden biliyorum..
Ben erkek arkadaşınızı haklı buldum ama şu ver bi alt dudak olayı çok güldürdü beni..
O ne öyle afedersiniz soytarı gibi:26: bi onu yakıştıramadım yani..
Yoksa çok mantıklı konuşuyor benim annem diye diretmiyor ama sizin annenizi de kesinlikle hiçe saymıyor..
Öpünde başınıza koyun derim valla benim başımda çooookk anacı bir baş belası var da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…