Ben de 21 yaşındayken çok aşıktım sevgilime ama o üst sınıfta ve 22 yaşındaydı :) bir ünv. öğrencisi dul ve çocuklu adamda ne bulur, hangi ortak paydada buluşur anlamak zor..
Eski eşi bunu boşadığına göre adam gerçekten çekilmez biri olmalı çünkü kadınlar çocukları bu kadar küçükken herzaman sürdürme tarafında oluyorlar evliliklerini..kısacası adam sandığın kadar iyi olsa karısı onu boşamazdı..
Anneniz "erkeğin dulu olmaz" kafasında herhalde..koca kaçıyormu ki anne onay veriyor? kızım kendi yaşıtlarına bak, senin neyine bu moruk demiyor mu? 35 yaşlı değil ama 21 yaşındaki cıvıl bir öğrenci için moruktur net..Babanın onay vereceğine ihtimal vermiyorum..
Aranızda cinsel yakınlaşma olmamıştır umarım çünkü olduysa adam kabalaşmaya başlar, seni kıskanır vs.. eğer henüz yakınlaşma yaşamadıysanız o ana kadar sana prenses gibi davranır..ayrıca yaşın çok genç bunu kaldıramayıp ona kendini mecbur hissedebilirsin..
Okulda etrafına bak..birlikte tüm gün vakit geçirebileceğin,şu ülkeyi görmeye gidelim diye hayal kurabileceğin, çılgınlar gibi dans edip eğlenebileceğin biri olabilecekken, neden çocuklu bir morukla vakit kaybedesin ki..kendi dünyandan birini bul.