Benden 14 yaş büyük, çok aşığım, korkuyorum.

Burda bu yaş farkı olan ilişkiyi yaşamayıp kınayanların yazılarını okuyarak moralini bozma sen.
ben onunlayken o yaş farkını hiç hissetmiyorum ki.. hatta bazı anlar geliyor benim ona şefkat gösterip kol kanat geresim geliyor, ondan büyükmüsüm gibi..

Çok zor olabiliyor bazen öyle değil mi.. umarım mutlu olursun, çocuğu yokmuş senin adına çok sevindim. :)
Ya adam sende 14 yaş büyük bunu geçtim çocuğu var .
Bunu geçtim sana vurmuş farkında mısın vurmuş???
Ayrıca çocuğu 1 yaşındayken seninle ilişkiye başlamış .
Ne ara boşandılar ne ara seni buldu .
Anlamadım ben bu işi .
Adamla birlikte oldun diye evlenmek zorunda değilsin yolla gitsin .

ben onunlayken o yaş farkını hiç hissetmiyorum ki.. hatta bazı anlar geliyor benim ona şefkat gösterip kol kanat geresim geliyor, ondan büyükmüsüm gibi..
Aynı şekil.. sorun zaten yaşınız değil. Bunu yaşayan bilir.
Ama çocukları var ve o bir baba.. Boşanma sebebi çok çok önemli bu konuda. Sebebi biliyor musun?

Cnm benim esimde benden 12 yaş büyük bizde severek evlendik eşimden yana pismanligim yok ama olmuyo ben tavsiye etmiyorum eski eş problemli ise sorun oluyor aradaki kalan kiskaniyor alisamiyor sanada sorun yaratiyor kiskancsan zaten tamamen problem ve hiç evlenmemissen gencsen ilk herseyi onunla yaşamak istiyorsun o ilk çocuk evlilik kavrama süreci herseyi daha önce yaşadığı için senin gibi yaklasmiyor olaylara ve yaşı senden büyük olduğu için mesela o evde otrmak istiyor artık sen gezmek istiyorsun falan filan bide kıskançlık erkekler eşi genç olduğu için kıskanıyo beğenmiyor diye düşünüyor o daha olgun fikirler zıt düşüyor sevgi varsa aşılacak şeyler ama yinede insan yıpratıyor ve kendi dengin olan biri olsa daha iyi diye düşünüyorum yaşayan biri olarak

35 yasinda ki adam senin yasinda ki kizla ne isi olur? Tamamen çıtır meraki...
Annen nasil onay veriyor?
Cocuklu bosanmis bir erkekle,bekar biri hic uygun mu?
Ilerde neler yasayacagini gormek icin bdv kurcala nafaka,cocugun babasini kiskancligi,eski eş vs... diye uzayip gidiyor.
Sende birseylerin farkindasin bu yoldan donmeni tavsiye ederim...

Yaş farkının hiçbir önemi yok buna inan.
Aralarında 24 yaş olan tanıdığım var, çocukları oldu çok mutlular hatta ikinciyi düşünüyorlar :)

Senin düşündüğün tek şey sevginden gerçekten emin misin bir ömür boyu devam edebilecek kadar, bu önemli.
Birde çocuğu varsa, eski eşiyle görüşme durumu oluyordur çocuk içinde olsa sen buna tahammül edebilir misin, onun çocuklarına kendi çocuğun gibi bakabilir misin bu önemli. Çünkü ne ana ne baba dünyalar kadar sevsede karşısındakini çocuğun bir göz yaşına çok büyük sorunlar çıkarabilirler...
(Burda herkes büyük konuşuyor, kimin başına ne gelecdği belli olmaz, hayat senin hayatın.. )

Aynı şekil.. sorun zaten yaşınız değil. Bunu yaşayan bilir.
Ama çocukları var ve o bir baba.. Boşanma sebebi çok çok önemli bu konuda. Sebebi biliyor musun?
Boşanma sebebi, ailesinin istediği biriyle evlenmiş olması ve onu sevmemiş sevememiş hiç. 1 yıl evli kalmışlar. Çocuğu da isteyerek yapmış, yaşım geçiyor vs diye.
Tabii ben yoktum..
Kadın boşanmak istememiş çok diretmiş, hala diretip sürekli arıyor. Çocuğu bahane ederek çağırıyor. aslında zaten beni asıl düsündüren bu durumlar.
Maddi durumu çok iyi. İzmirin en bilindik şirketlerinden birinin sahipleri.

Boşanma sebebi, ailesinin istediği biriyle evlenmiş olması ve onu sevmemiş sevememiş hiç. 1 yıl evli kalmışlar. Çocuğu da isteyerek yapmış, yaşım geçiyor vs diye.
Tabii ben yoktum..
Kadın boşanmak istememiş çok diretmiş, hala diretip sürekli arıyor. Çocuğu bahane ederek çağırıyor. aslında zaten beni asıl düsündüren bu durumlar.
Maddi durumu çok iyi. İzmirin en bilindik şirketlerinden birinin sahipleri.
Hmm. Anladım o eski eş ve çocuklar sorun çıkarabilir diyemem ama balık baştan kokar canım ya iyi düşün sen. Kimse kimsenin mecburi istikameti de değil, onsuz da olurum kafasıyla yaşa..
Bir de galiba vurmuş sana doğru mu?

Hmm. Anladım o eski eş ve çocuklar sorun çıkarabilir diyemem ama balık baştan kokar canım ya iyi düşün sen. Kimse kimsenin mecburi istikameti de değil, onsuz da olurum kafasıyla yaşa..
Bir de galiba vurmuş sana doğru mu?
Evet şakayla karışık vurdu.. ben gerçekten vursam uçardın beni çok sinirlendirdin ben sana vurur muyum hiç dedi üstünü örttü öyle.
ben de densiz bir laf etmiştim kıskandırmak için sanırım ama hic bir seyin bedeli şiddet olmamalı haksız mıyım

Merhaba, onunla cinsel anlamda yakınlaştık evet.. sahiplenmesi kıskanç olması bunların hepsi var.. ilk başta çok sakin olan insan şimdi ters ya da onu kıslandıracak bir şey yaptığımda/söylediğimde bana vuruyor. çok ciddi olmasa da canım yanıyor, koluma vurmuştu vurduğu yer morarmış.. çok üzgünüm ya gerçekten..
Bana vuruyor demişsiniz farkında mısınız? Şiddetin ciddisi şaka mı olur? canım yanıyor morardı demişsiniz üstelik kolunuzu kırarsa mı ciddi olucak?
Gerçekten kırıcı olmak istemem ama bu kadar mı değer veriyosunuz kendinize? Seviyoruz demişsiniz de seven insan kılınıza zarar gelmesine kıyamaz. Bende 22 yaşındayım empati yapmaya çalışıyorum ama daha yolun çok başındayız neler çıkıcak daha karşınıza. Kendinizi yakmayın lütfen. Biraz kalbi baskılayıp mantığınızla düşünmeyi deneyin şu süreçte

Demin yazdığım yorumdan sonra okudum şiddet olayını, böyle bir şey varsa dediklerimden en önce dikkat etmen gereken olay bu.. Şiddete eğimli bir insan değişmesi cok cok zor cünkü

Evet şakayla karışık vurdu.. ben gerçekten vursam uçardın beni çok sinirlendirdin ben sana vurur muyum hiç dedi üstünü örttü öyle.
ben de densiz bir laf etmiştim kıskandırmak için sanırım ama hic bir seyin bedeli şiddet olmamalı haksız mıyım
Tabiki de olmamalı. Haklısın. Sen böyke düşünürken bu ilişkiyi sürdürmenin de anlamı yok farkındaysan "şiddet" olduğu için. Yaş farkı vs aşılacak küçük sorunlar ama şiddet.. Asla. Bir kere yapan mutlaka emin ol ki bir kere daha yapar..

Merhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Biz birbirimizi saygı sevgi çerçevesinde tesadüfen tanıdık.. birbirimizle alakalı bilmediğimiz şey yok.
Büyük Aşk'tı diyebilirim. Sevgim ve onun sevgisinden eminim..
Çok fazla fedakarlığım oldu, arkadaşlarım çok karşı çıktı yaş farkından dolayı. Okulun bitmesine 1 sene var..Annem destek verdi karşı çıkmıyor..
Son bir kaç aydır bana karşı hiç olmadığı kadar sert. Çok fazla kavga ediyoruz bazı güven sorunlarımız var. Aşabileceğimizi düşünüp ilişkiyi devam ettiriyoruz.. henüz bir evlilik sözü vs almadım onun tarafından ya da böyle bir şey konuşmadık ama ben yine de sormak istiyorum sizlere..
*Sizce bu ilişkide karşılaşabileceğim sorunlar nedir?
*Aranızda eşiyle bizimki kadar yaş farkı olan var mı?
*Bu ilişkide ciddiye alınmak için nasıl davranmam gerekiyor, arada yaş farkı olduğu için saf davranmak istemiyorum, evlilikle sonuçlanmasını umuyorum..
sizlere sorularım genel olarak bu tarz, sevgiler.
Hayır,hayır yavrucuğum hayır!
Şimdi şöyleki
birbirimizle alakalı bilmediğimiz şey yok.
derken onun senin hakkında bilmediği bir şey yok.Sen onun hakkındaki her şeyi bilemezsin.
21 yaşında olsaydım 35 yaşındaki adamı beğendiysem ancak cinsel olarak beraber olurdum.Hem çocuğu var kuzum şöyle düşün.
Hangi kadın evlense bebeği 1 yaşındayken boşanmayı ister?Yani kendinden pay biç.Sen bu ilişkide olumlu olan tarafsın o ise şuana kadar işine geldiği gibi davranmış,şimdi ise seni başından atmak istiyor.
Boşanma kararı almak kolay değildir.Heleki 1 yaşında bebeğin varken boşanmak zorunda kalıyorsa kadın orada ben o erkeğe noluyo hemşerim derdim?
Sen ılımlı bir insan olarak boşanma durumunu çocuğu olmasını hoş karşılamışsın.
21 yaşındasın yahu senin önünde o kadar güzel bir hayat var ki neden ömrünü 35 yaşına gelmiş hayatın feleğinden geçmiş içi geçmiş bir adamla ne işin olur ki?(Yanlış anlaşılmasın 32 yaşındayım bende)
Yani 21 yaşındaki insan hayatının zirvelerindedir.Her anlamda hem zihinsel olarak tazelik vardır hem cinsel olarak hormonlarının en güzel çağını yaşadığı bir dönemdesin.
İnsan (genel olarak) 30 yaşına doğru o 21 yaşındaki tazelik,zindelik ve aktiflik olmuyor.İstesende olmuyor.Ben senin yaşındayken gece boyunca uyumasam bile ertesi gün derse giderdim.Uyku muyku nedir bilmezdim.Eğlenirdim.
Şimdi çocuk var 2 saat deliksiz uyusam Allaha şükrediyorum.
Kendi hayatını bu adam için rezil etme.
İpini sal gitsin.
Sen evleneceğim düşüncesiyle hareket ediyorsun ama bu adam senin sırtına binmiş ağır bir yük farkında değilsi.
Cinsellik oldu falan diye pişmanlığın olursa olmasın yani toplum ne der diye düşünme sakın.Pişmanlığın Allah ile senin aranda olsun.Kimseye mecbur olmadığını,yaptığın herhangi bir hareket nedeniyle ona bağlı kalmak zorunda olmadığını bil.Dimdik ol!Güçlü ol!
Hayırlısı seninle olsun canım.

Back
X