- Konu Sahibi karkedisi35
İnsan 30 yaşından sonra sırf ailesi istiyor diye sevmediği biriyle evlenip çocuk yapmaz
Bu kadar da safı oynamayın şimdi
Bu kadar da safı oynamayın şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insanları hadsizce yorum yapmakla suçlamadan önce yorumları okuyun .Benim de eşimle aramda o kadar yaş farkı var 7 senelik sevgilim, 4 senelik eşim aynı zamanda en iyi arkadaşımdır kendisi. Hadsizce yorum yapanlar üzmesin seni. Bu konularda önemli olan yaş farkı değildir. Yaş farkindan ziyade sunları düşün: adamın ilk eşinden boşanma sebebi, bu insanla bir şeyler paylasabilir misin? Onun cocugu var senin yok. Bu duruma ne kadar anlayis gosterirsin? Çocuğuyla paylaşacağı maddiyat ve maneviyat seni rahatsız etmeyecek mi? En önemlisi de yaşın çok genç. Gerçek aşkı yaşamamış olma ihtimalin fazla. Iyi düşün pişman olma. Bunları içinde halledebiliyorsan rakamların canı cehenneme ☺
Merhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Biz birbirimizi saygı sevgi çerçevesinde tesadüfen tanıdık.. birbirimizle alakalı bilmediğimiz şey yok.
Büyük Aşk'tı diyebilirim. Sevgim ve onun sevgisinden eminim..
Çok fazla fedakarlığım oldu, arkadaşlarım çok karşı çıktı yaş farkından dolayı. Okulun bitmesine 1 sene var..Annem destek verdi karşı çıkmıyor..
Son bir kaç aydır bana karşı hiç olmadığı kadar sert. Çok fazla kavga ediyoruz bazı güven sorunlarımız var. Aşabileceğimizi düşünüp ilişkiyi devam ettiriyoruz.. henüz bir evlilik sözü vs almadım onun tarafından ya da böyle bir şey konuşmadık ama ben yine de sormak istiyorum sizlere..
*Sizce bu ilişkide karşılaşabileceğim sorunlar nedir?
*Aranızda eşiyle bizimki kadar yaş farkı olan var mı?
*Bu ilişkide ciddiye alınmak için nasıl davranmam gerekiyor, arada yaş farkı olduğu için saf davranmak istemiyorum, evlilikle sonuçlanmasını umuyorum..
sizlere sorularım genel olarak bu tarz, sevgiler.
Ben yaş konusuna hadsizce diyorum hanımefendi. Şiddet geçen yeri okumadım onun bir açıklamadi yok. okusaydim o konuyla ilgili de yorumunu yapardım zaten.Insanları hadsizce yorum yapmakla suçlamadan önce yorumları okuyun .
Adam kızın kolunu morartmis kıza vuruyormuş, evlilik gibi bir dusuncesi adamın zaten yok konusunu bile açmıyormuş.
Yok karısıyla zorla evlenmişte yok yaşı geçiyor diye çocuk yapmışta bla bls...
Bence siz önce konuyu tam okuyun sonra insanlara hadsiz diyin .
6 yaş 1 kuşak ediyor sizin aranızda 2 kuşak fark var aklını başına al ya yok seviyoruz saygılıyız vırt zırt kandırma kendini dünyada adam mı kalmadı da gittin kaç yaşında birini buldun evlensen ne olacak hep 35 yaşında kalmayacak o adam sen 35 yaşına geldiğinde olgun bir kadın olduğunda 50 yaşında olacak. Aşağı yukarı baban gibi olacak iyi düşün bırak gitsin. O adam da çıtır kız peşinde koşacağına evladıyla ilgilensin bir zahmet... Annene de sana da Allah akıl fikir versin... Evlerden ırak böyle adamlar...Merhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Biz birbirimizi saygı sevgi çerçevesinde tesadüfen tanıdık.. birbirimizle alakalı bilmediğimiz şey yok.
Büyük Aşk'tı diyebilirim. Sevgim ve onun sevgisinden eminim..
Çok fazla fedakarlığım oldu, arkadaşlarım çok karşı çıktı yaş farkından dolayı. Okulun bitmesine 1 sene var..Annem destek verdi karşı çıkmıyor..
Son bir kaç aydır bana karşı hiç olmadığı kadar sert. Çok fazla kavga ediyoruz bazı güven sorunlarımız var. Aşabileceğimizi düşünüp ilişkiyi devam ettiriyoruz.. henüz bir evlilik sözü vs almadım onun tarafından ya da böyle bir şey konuşmadık ama ben yine de sormak istiyorum sizlere..
*Sizce bu ilişkide karşılaşabileceğim sorunlar nedir?
*Aranızda eşiyle bizimki kadar yaş farkı olan var mı?
*Bu ilişkide ciddiye alınmak için nasıl davranmam gerekiyor, arada yaş farkı olduğu için saf davranmak istemiyorum, evlilikle sonuçlanmasını umuyorum..
sizlere sorularım genel olarak bu tarz, sevgiler.
Tabiki olur.. yaş farkı da dışında sen çok küçüksün ..çocuk sorun olur mu yani sizce