- 2 Temmuz 2016
- 1.013
- 1.738
- 133
- Konu Sahibi karkedisi35
Ya siz ne çok biliyorsunuz öyle ya? Kimisi kendini yakma demiş kimisi "toz pembesin şimdi sen" demiş kendi gençliğini hatırlayarak. Siz gençken öyle toz pembe düşlerle saçma sapan hayaller mi kuruyordunuz -ki insan kendisi neyse karşısındakini de öyle görürmüş-insanları int üzerinden kesin yargılıyorsunuz ?
Kız burada hatta kızlar burada dert anlatıyor anlattıgına pişman oluyor yok içi geçmiş, yok başka adam mı yok..! Sözlere bak sen ya, burda iki laf etmek isteyen, sizden sınırlar içinde cevap bekleyen insanların içine böyle mi su serpeceksiniz?
Forum vs sitelerde dert yanma taraftarı değilim bazı istisnalar dışında çünkü öyle insanlar var ki bi şey bilmeden ATIP TUTUYOR!
Kolay değil dimi öyle saygı sınırları içinde derde derman olmak ablalar bacılar kendi kafanıza göre mahalle sohbetine çevirmişsiniz her yeri zaten!
Kırıcı olmadan iki kelam etmek istiyor insanlar, kadın diyor ki "içi geçmiş öeh" "başka adam mı yok öeh"
İNSAN KINAMADIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZ İMİŞ!
toz pembe geliyor herşey diyenlerden biriyim. Çünkü ben 21 yaşında da oldum 30 yaşında da.. hangi yaş grubunda hayata nasıl bakıldığını az çok biliyorum. 21 yaşındayken kendinden 10 yaş büyük biriyle olan bir arkadaşıma da o zaman ne söylediysek bizi dinlemeyip, sonra adi bir şekilde terk edilip gelip bize ağladığını da bilirim. Ki o zaman şuan ki tecrübelerim olmamasına rağmen yanlış olduğunu görebiliyordum. Şimdi kendi yaşında, biriyle evli mutlu çocuklu. Ve hata olduğunu o da net görebiliyor. Bu her zaman hata olacağı anlamına gelmiyor. Ancak konu sahibinin anlattığı kadarıyla ilişki çarpık görünüyor. Adamın niyetinin ne olduğu bile belli değil. İnsanlar yapma etme diyorsa da konu sahibi üzülmesin diye diyor. Kimsenin bir çıkarı yok bu durumdan. Bence siz de çok ciddi tepkiler vermeden burdaki önerileri şöyle aklınızın bi kenarına yazın, 5-6 sene sonra aynı fikirde olup olmayacağınızı çok merak ediyorum.
Kendinden çok büyük kişilerle evlenip mutlu olanlar var tabiki ancak şu durumda okulunuz varken o kişiyle evlenme hayalleri kurmak çok erken ve yanlış bir karar olma ihtimali çok yüksek.