Merhaba arkadaşlar sizleri ciddiye almadığımı düşünenler olmuş, inanın alıyorum.
Bugün çok kötü şeyler yaşadım.
Benimle evlenmeyi düşünüyor musun sen? diye sordum beklemeden hemen cevap verdi Tabiiki de düşünüyorum sen dalga mı geçiyoruz sanıyosun dedi.
Ama bu konu açılınca nedense çok sinirleniyor vs. baya bir tartıştık tartıştık.. sürekli benim üzerime geldi yok işte sen daha ne istediğini bilmiyorsun, sürekli eleştirdi beni sinir krizi geçirecek dereceye geldim.
Arabadan inmeye çalıştım o öfkeyle, araba seyir halindeydi. Ben o şekilde yapınca bana, kafama vurdu.
Ama ne vurmak, ne olduğumu şaşırdım beyin sarsıntısı dedikleri şey budur herhalde.
Baya bir ağladım özürler diledi, eline vuracaktım nasıl kafana denk geldi anlamadım falan dedi.. Müdahale etmesedeydim atlayacaktın arabadan delirmiştin dedi.
Sonra elimi yüzümü yıkadım makyajımı yaptım beni kahvaltıya götürdü.
Ben ne olduğunu anlayamadım sanırım şok geçiriyordum hic bi tek kelime edemedim..
Tek bisey söyledim bana en cok dokunan şey
"O ellerin.. dedim ne kadar çok severdim o narin ellerini..şimdi bana vurdun o ellerinle." diyebildim.
Kendimi çok aptal, çok iğrenç, çok değersiz hissediyorum.
Şokta mıyım hala ne olduğunu idrak edemedim mi bilmiyorum ama beni eve bıraktığı sürece kadar hic bisey olmamıs öyle bisey yaşanmamış gibi sustum hatta normal sohbet bile ettiğim oldu.
Ama iyi değilim bana yaptığını unutamıyorum.