Benden 2-3 yaş küçük - kendime sorun yapıyorum

Ogretmenim123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2019
191
315
23
Merhaba arkadaşlar

Ben 30 civarında yaşlardayım. 32 yaşındayım şu an. Bekarım ve ailemle yaşıyorum. Ayrıca öğretmenim. Benim eniştemin bi arkadaşı var. O da öğretmen. Benden 2-3 yaş küçük. Aramızı yapmak istiyorlar bende benden küçük olduğu için sorun yapıyorum. Beni genelde 17/18 felan zannediyorlar, çok ufak gösteriyorum.

Bu sene yaz aylarında eniştemin arkadaşını hava alanında gördüm. Karşılaştık ve konuştuk. Sanki biraz hoşlandım gibiydi. Gayet güzel sohbet ettik. Kendisini üniversite den tanıyorum. Arada karşılaşıyorduk. Eniştem kendisine söylesek o da ister diyor. Ben ama hoşlanır mı bilmiyorum. Bana kalırsa o da yaşı sorun yapa bilir. Karşılaştığımızda sanki o da sevindi beni görünce ama emin olamıyorum. Hem red edilmekten çekiniyorum hem de yaşını sorun yapıyorum. Annem de kısmetlerini tepme diyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bence olumlu 2 3 yaş büyük fark değil be kuzum sen mutlulğna baksana.. iyi adamsa yuva kurulack bi tipse bence görüş bi vakit geçir anlrsın zaten...bazı adamalr yaşından çoook çok olgun oluyor aradı yaşı farketmezsin bile..

SiZi beğenmiş değil de sanki kendi fikirleri gibi tanıştırmak isterlerse red olma durumu olmaz .
2-3 yaşta sorun edilecek bir yaş değil bence

Merhaba arkadaşlar

Ben 30 civarında yaşlardayım. 32 yaşındayım şu an. Bekarım ve ailemle yaşıyorum. Ayrıca öğretmenim. Benim eniştemin bi arkadaşı var. O da öğretmen. Benden 2-3 yaş küçük. Aramızı yapmak istiyorlar bende benden küçük olduğu için sorun yapıyorum. Beni genelde 17/18 felan zannediyorlar, çok ufak gösteriyorum.

Bu sene yaz aylarında eniştemin arkadaşını hava alanında gördüm. Karşılaştık ve konuştuk. Sanki biraz hoşlandım gibiydi. Gayet güzel sohbet ettik. Kendisini üniversite den tanıyorum. Arada karşılaşıyorduk. Eniştem kendisine söylesek o da ister diyor. Ben ama hoşlanır mı bilmiyorum. Bana kalırsa o da yaşı sorun yapa bilir. Karşılaştığımızda sanki o da sevindi beni görünce ama emin olamıyorum. Hem red edilmekten çekiniyorum hem de yaşını sorun yapıyorum. Annem de kısmetlerini tepme diyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence de sıkıntı sen 32 o 28 olsa sorun olur. Çünkü kadın ön çabuk yıpranınca erkek gemç kızlara yönelir. Sen kendindem büyükle ol bence. Yaşını duyarsa da istemez bence. Şuan 27 yaşındayım 32 yaşındaki erkekle olmam mesela büüyük bana göre

Ondan büyük olduğumu biliyor zaten. Beni genelde 17 felan zannediyorlar. O konu da sıkıntı yok. Kendisi benden büyük gösteriyor. Benimle liseliler bile ilgileniyor. O kadar yani. Yaşımı hiç göstermiyorum. Kendisi şu an 30 galiba.

Bence de sıkıntı sen 32 o 28 olsa sorun olur. Çünkü kadın ön çabuk yıpranınca erkek gemç kızlara yönelir. Sen kendindem büyükle ol bence. Yaşını duyarsa da istemez bence. Şuan 27 yaşındayım 32 yaşındaki erkekle olmam mesela büüyük bana göre
27yaşa 32 normal bence.
İdeal yaş farkı hatta.

Ondan büyük olduğumu biliyor zaten. Beni genelde 17 felan zannediyorlar. O konu da sıkıntı yok. Kendisi benden büyük gösteriyor. Benimle liseliler bile ilgileniyor. O kadar yani. Yaşımı hiç göstermiyorum. Kendisi şu an 30 galiba.
Canım bence iki yaştan bir şey olmaz.
Bence bir dene.

Yaşa takilma benim esimde bende 1 yas kucuk ama 5 yaş buyum duruyo 😂

Tesekkür ederim yorumlariniz icin. Galiba bi deneyecegim. Bakalim kısmet. Allah’tan hayırlısı olsun. Amin!

Kuzenimle eşi arasında 3 yaş var. Onlar kadar mutlusu yok. Gelin 35 damat 32 yaşında. İkiside mühendis. Çok mutlular. Bence 2-3 yaş çok değil. Tanışın. Sonuçta aşkın kiminle ne zaman nereden geleceği belli değil. Umarım hakkınızda hayırlısı olsun

Benim de eşimle aramda 3 yaş var. Beni çok sever ve güzel bulur. Bugüne kadar sadece bir dangalağın teki eşin senden genç duruyor dedi. O zaman da 9 aylık hamileydim. Hiç de dert etmedim.

Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bunları okuyunca çok mutlu oluyorum. Amin! Güzel Allahım hepimiz hakkında hayırlı olanını nasip etsin. Amin.

Kuzenimle eşi arasında 3 yaş var. Onlar kadar mutlusu yok. Gelin 35 damat 32 yaşında. İkiside mühendis. Çok mutlular. Bence 2-3 yaş çok değil. Tanışın. Sonuçta aşkın kiminle ne zaman nereden geleceği belli değil. Umarım hakkınızda hayırlısı olsun

Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bunları okuyunca çok mutlu oluyorum. Amin! Güzel Allahım hepimiz hakkında hayırlı olanını nasip etsin. Amin.

Benim de eşimle aramda 3 yaş var. Beni çok sever ve güzel bulur. Bugüne kadar sadece bir dangalağın teki eşin senden genç duruyor dedi. O zaman da 9 aylık hamileydim. Hiç de dert etmedim.

Sizden de Allahım razı olsun. Benim de kaygılarım azıcık da olsa bu sebebten dolayı. Aslında ama çok fazla önemsememek gerekiyor. Öyle yada böyle yine konuşan olur, illa ki bir şey bulur konuşmak isteyen.

Güzel Allahım mutluluğunuzu arttırsın ve daim etsin iki cihanda. Amin.

Merhaba arkadaşlar

Siz ne düşünüyorsunuz?
Ayol tek derdin bu olsun :) millet 5-10 yaş küçğk koca alıyor.. 3 yaş da ne varki gayet normal .. kuzenim (kiz) 26 yaşındayken 24 yaşında biriyle nişanlandı şimdi kuzenim 30 yaşlarında 😌 Yani gayet normal ve kocası kuzenimden daha olgun duruyor hareketi düşüncesi
Önemli olan uyuşmak yaş sadece bi sayıdır.. bence değerlendirin çokda rahatsız ediyorsa seni söylemeyi ver kimseye aynı yaşıtız de nolcak sanki amaaan Pınar Altuğ da mi örnek almıyonuz😁

Merhaba arkadaşlar

Siz ne düşünüyorsunuz?
Eşimden 3 yaş büyüğüm. Onu tanıdığımda 19u yeni bitirmişti. Ben de tereddüt ettim başta. Erkekler geç olgunlaşır derler. 4 sene sevgili olduk. Olgunlaştırdım onu :KK70: Sonra da evlendik. Sizde öyle bir sıkıntı da yok. Yaş çok genç değil. Gerçekten seviyorsanız yaşa takılmazsınız zaten. Kimseye mantıkla bakıp olabilir demeyin bence. Aşk olunca yaşın önemi kalmaz. Ama amaç kısmeti kaçırmamaksa bir daha düşünün.

Merhaba arkadaşlar

Siz ne düşünüyorsunuz?
aranızdaki yaş farkı çok değil, kaldı ki erkek 10 yaş büyük olunca sorun yok kadın olunca böyle sorun olacakmış gibi hissettiriyorlar bize. o kişinin karakterini tanımaya çalışın, dünkü çocuk değil karşınızdaki koskoca adam olmuş sonuçta.

Back
X