Benden 25 yas buyuk komsularimin bana gelmek istemesi

bence bişeyler hazırlayıp çağır sen gitmeyince onlarda tekrar gelmezler, ama komşu komşunun külüne muhtaç, iyi insanlarsa idare et derim
sen 21 yaşındasın kötü niyetli değillerse kalkıpta yaptıklarını eleştirceklerini sanmam
zaten onlar kendi aralarında sohbet eder sende araya kaynar gidesin sohbetin

Canım ben ne konuşcam onlarla gibi bi kaygın varsa çağır kv ve anneni de onlar da olsun daha kolay atlatırsın bence
Ben üç yıldır aynı evdeyim evlendiğimden beri daha bi kere kapımı çalan olmadı çocuğum oldu bir yaşında hala gelen yok. ven isterdim bi bunalınca kahve içecek bi kapı olsun ama yokeve hırsız girdi diriş kattayız gündüz girmiş her yer açık geldiğimizde evi havalandırıyoruz sanmışlar düşün yani bu arada aralik ayıydı koca tv götürmüşler. velhasıl fazla içli dışlı olmasan da bi tanış derim.

çok şükür iyiyim profil foton ve alttaki yazı dikkatimi çekti :) the 100 nezaman başlıyor yeni sezon ? :)
heh konuya gelelim işte niyet ve mesefe olayı dozunda olursa tadından yenmezz
Ocak 2017 de başlayacak ama kesin tarih belli değil diye biliyorum :)

Benkimis af ir ve misafirlikten hic hoslanmayan biri olarak komsunun davetini cok sempatik buldum

Ben de senin yaslarinda evlendim
Apartman komsularim geldiler evime hepsi de annem yasindaydi ben annemi de cagirdim
Onlar konusacak konu sıkıntisi cekmez zaten
Bircogu hossohbet bile olabiliyor

Belki de iyi insanlar yardimseverler
Bence bi davetten bisey cikmaz

Allah korusun insanin basina bisey gelse ilk komsulari gelir

Ben de catkapi sevmem kimse de catkapi gelmez ama bisey olsa biliyorum ki kosar yardim ederler

Ben lojmanlda oturuyorum 1 apartmanda 32 haneyiz ben evlendikten sonra yaklasik 6 7 ay sonra geldiler 15 20 kişi vardi gelirkende aralarinda para toplamislar takı niyetinde sagolsunlar. Bazılarına gidip geliyorum bazılarını gördügumde selamlasıyorum..Bu süreklilik saglamaz merak etme..En azından merhabalaşmaya yüzünüz olur allah guzel komsular nasip etsin guzel komsular cok guzeldir...Hic gelmeyince daha zor bence..Ben teyzelerin sohbetini daha cok severim

Aramızda sadece ıkı yas var bende yenı evlıyım gecen hafta caldılar benımde kapımı gelmek ıstıyoruz dıye bende bugun davet ettım kayınvaldem de vardı oda muhabbet buldu oyle vakıt gectı kaldı kı bence sadece ıyı nıyetlerınden tanısmak ıcın gelmek ıstıyorlar bırseylerı kulp bulacaklarını sanmıyorum komsularının benımkı sorunsuz gectı cok sukur:)umarım seninde oyle gecer.

Aynen katılıyorum. Bende yeni evlendiğimde bir kere geldiler bir daha ne kapımı çalan var ne selam veren başımıza birşey gelse kimsenin haberi olmaz heralde apartmanda.
Misafir ağırlamaktan korkan,kaçan bir toplum haline geldik gerçekten ki misafirperverliğiyle bilinen ülkenin yurttaşlarıyız.
Çok abartmana gerek yok bir kek bir salata yeter..

Süper!
Tuttum bunu :)

valla ben evleneli 1 seneyi geçti kapımı çalan yok. sadece bir kez karşı komşum balık ikram etti, o da terasta çamaşırlarım vardı, onlar da mangal yapacaklarmış kaldırmamı rica etti. kokar vs diye ikram etti herhalde :) onun dışında apartmanın içinde karşılaştığımızda selam dahi vrmeyen tuhaf insanlar var. bekarken amaan ne komşuluk ilişkisi vs diye düşünürdüm ama şimdi tuhaf geliyor hayırlı olsun bile dememeleri. kendine göre ikramlarını yap. beğenmezler eleştirirler vs diye düşünme, kim ne düşünürse düşünsün. bir sefer ağırlarsın bir dahakine bahane uydurursun. hayırlı olsuna gelmek isteyen insan geri çevrilmez.

Ona bende izin vermezdim ama dusup birsey olsa onun balkondan dustunuz sonucta tehlikeli birde.Ama sizi iceri alip esiniz kapiyi actirana kadar misafir edebilirdi.

Gelsinler bir simdi gelirler birde bebek olunca sen onlari yaslarindan dolayi istemiyorsun ama emin ol onlarda sana bayilmiyor seni yalniz birakmak olmasin ayip olmasin derdindeler.
Hem komsular en yakindakilerdir birsey oldumu onlar kosuyor.

BEnde yirmi bir yasindayim bana da geldi komsularim inan ilk once senin gibi dusundum cogu dedikoducu oluyor ama arada bir iki tane cikiyor sana yeri geliyor anne abla oluyor.. simdi basim sıkıssa dertlesmeye ihtiyac duysam anneannem yasinda dunya tatlisi komsum var bence ön yargili olma :)

Gelsinler ne olacak. Yeni taşinmişsin insanlik yapip hoşgeldine gelmek istemişler. Yasli dedigin insanlarda 45 50 muhtemelen. Akli başinda insanlarin tecrubelerinden faydalanmak keyiflidir. Bencil olmayin. İnsanlarla paylaşiminiz olsun. Hergun size gelecek değiller..

+1
Komşu teyze dedikodusu çok eğlenceli olabiliyor bir de konu sahibesi hiç yabana atmasın

Hiç stres olma. Ben de 6 aylık evliyim bi kaç ay önce geldiler. Ben pek karışmadım kendi aralarında konuştular genelde :) ikramlarına da kılıf bulurlarsa niyetleri iyi değildir eleştirmek için gelmişlerdir bi daha görüşmezsin öyle olursa

Bir kek kurabiye bide tatlı yeter yanında da cay bide güler yüz tamam iki saat oturup giderler kendini bukadar kasmana gerek yok Relax

Kadın çok nazik. Seninle tanışmak istemişler. Sen çağırmadan biz çağıralım demişler. Alın bir şeyler yapın çağırın. Öğlen 3 gibi çağırın en geç akşam 6 da gitmiş olurlar. Hazir alabilirsin. Çok dert değil. Muhabbetleri sarmazsa zaten sıranı savmış olursun. Onlar cagirdiginda da ben çok böyle ev oturmasına alışık degilim. İşlerim var. Çağırın arada katılırım ama hepsine gelemeyebilirim. Kusura bakmayın der geçersin.

Ben onlari nasil basimdan savarim dedim de haberim mi yok? nasil davranmaliyim gibi destek istedim alt tarafi
Tarif verelim sana

İnternetten 3 2 1 poğaca diye arattir
Pogaca yap
Mozaik pasta
Patates salatasi

Tarif tuttu tutmadi derdin olmaz
Basit hizli tarifler
Herkesin sevecegi seyler

Annen teyzen ablan kv kim varsa birini cagir
Gelemezlerse de sorun degil
Onlar kendi arasinda konusur zaten

Cay servisi vs zaman gecer
Cok sessizlesirse ortalik album ver baksinlar

Kusur bulmazlar merak etme cocuklari belki de torunlari yasindasin
Bulanin kendi ayibi
Rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…