Benden 5 yaş büyük üniversite hocama aşığım.. :(

bak ben buraya yazıyorum,bu adam senn hhakkında iyi şeyler düşünmeyecek

neden öyle diosun ki zebanicim,:18:
ben adama asılmıyorum ki,, sadece karşılaştığımızda utanıp salak gibi davranarak hoşlandığımı hissediyorsa hissediyordur.
bak ben buraya yazıyorum,bu adam senn hhakkında iyi şeyler düşünmeyecek

Son düzenleme:

Kız hani başka bir konunda, artık umrumda değil, sevmiycem onu diyordun. Noldu?? Ne değişti??

Son düzenleme:
neden öyle diosun ki zebanicim,:18:
ben adama asılmıyorum ki,, sadece karşılaştığımızda utanıp salak gibi davranarak hoşlandığımı hissediyorsa hissediyordur.

sonuçta bi erkek düşünebilir
bence sen çevrende başkalarına bakın

zebanicim benim çok tatlısın yaaa.
ama kalbim doluyken başka erkeklere nasıl bakabilirim ki,,,
hem ben illa bir erkek olsun istemiyorumk ki,,bu zamana kadR istemediğim için hiç sevgilim olmadı zaten.
ama şimdi aşığım ve..
neyse işte öyle..
zormuş..
sevmek zormuş cidden..

sonuçta bi erkek düşünebilir
bence sen çevrende başkalarına bakın

Son düzenleme:
arkadaşım evli ünv. hocamla...1 oğlu var.. okul bitince açıldılar

sınıf arkadaşım evli yine ünv. hocamla.. o da okul bittikten sonra açıldı...

istersen okul bitene dek sabret ....

Ayşebahar canım benimm ne güzel söyledin,, bazen insan böyle örnekler duymaya o kadar ihtiyaç duyuyor kiiii...
inşallah canım,, inşallah o da beni sever ve okul bitince açılır bana..

arkadaşım evli ünv. hocamla...1 oğlu var.. okul bitince açıldılar

sınıf arkadaşım evli yine ünv. hocamla.. o da okul bittikten sonra açıldı...

istersen okul bitene dek sabret ....

Üniversite yıllarımda ev arkadaşım kendi hocası değilde üniversitede görev yapan bi hocamıza aşık olmuştu.
Ama adamın haberi yoktu bu durumdan, ne yaptı etti, adamı kafalayıp kendine aşık etmeyi becerdi
Aralarında yanlış hatırlamıyorsan 10 yaş kadar da vardı. Üniv. hocası eşinden ayrılmış, 1 kızı vardı.
Okulda tabi herkes öğrendi, epey bi ihtarlar aldılar ikiside hatta bazı hocalar kıza taktı, okulu uzadı
Sonra okul bitince evlendiler,
Sonuç ne mi oldu 3-4 yıllık bir evlilikten sonra boşanmışlar, ikiside hayatına başka başka kişilerle devam ediyor.

Hevesini kırmak istemem ama eğer ki, bu birliktelik olursa çok zor günler yaşarsın
Öğrenciler tepki gösterir, bir sürü dedikodu, okul yönetmeliği ayrı dert
Allah yardımcun olsun ne diyeyim

zor bi durum,, biliyorum ve farkındayım ama ben zaten mezun olduktan sonra birşeyler olsun istiyorum.yoksa milletin diline düşmek istemem.
böyle bir durumda her iki tarafta yıpranır çünkü.
beklemekteyim..

Eğer ki aşık olmuşsan yapacak bişey yok!savaşmalısın bence..Tabii ki kendi gururunu hiçe saymadan.Şuda çok önemli onun senin hakkındaki düşüncelerini kestir ki ona göre hareket et.Evet beni de kendimden 12 yaş büyük öğretmenim(milli eğitim müdürü)istemişti..tabii ki sadece istemekle kaldı..neden olmasın ki ben öğretmen öğrenci ilişkisine karşı değilim, ki sen üniversitedesin.Nediim herşey istediğin gibi olur inş..

kendi gururumu zedeleyecek hiçbirşey yapmam. yani aşkımdan ölsem bile gidip de ''seni seviyorum'' diyemem. senin öğretmenin büyükmüş yaaa, 12 yaş çok,, gerçi senin de ona hislerin olsaydı çok sorun olmazdı belki ama iyi etmişsin yine de. bu arada milli eğitim müdürü olması da beni çok şaşıttı
çabuk yükselmiş demekki..

Son düzenleme:
bence o da beni seviyooooor..
aaaayyyyyhhh psikopata bağladım

:)umarım öyledir canım.18 yaşında geldi bu olay başıma şuan 20 yaşındayım ve evliyim.Lise sondaydım düşün artık:)vede aile dostumuzdu..neyse çok sevindim senin adına.Sana olan duygularından emin olduktan sonra olmadı açılırsın hocaya çok mu zor!AŞK HERŞEYE DEĞER..

bence bol bol yardım iste, ya da araştırma yaptığı ilgilendiği konularda fikrini al, akademik konularda sohbet et, tavsiye al. niye başkasına sormuyo acaba diye bir yandan kıllanır büyük ihtimalle. hem tam anlamıyla belli etmiş de sayılmazsın, sadece ona soruyo olman sadece o konuda o araştırma yaptığı için de olabilir ya da diğer hocaların soğukluğundan da kaynaklabilir sonuçta. hem de sohbet edecek, birbirinizi tanıyacak fırsat olur. 2., 3. gidişinde başka bir soru soran varken onları çabucak gönderip seni sona bırakırsa anlarsın zaten sen de senle konuşmaktan hoşlandığını en azından. ya da sen daha onu görmeden o sana selam verirse ve bunu illaki sana duyurursa da anlayabilirsin gibime geliyo, en azından gördüğüne sevinmiş demektir. ben biraz bizim okul ortamını baz alarak söyledim bunları, sizin okulda nasıl bir ortam var bilemiyorum; ama sonuçta onlar da insan yani, ben kimsenin aşırı idealist olup, okuldan olmasa fark edebileceği bir öğrencisini tamamen görmezden gelebileceğini sanmıyorum. bu yanlıştır, doğrudur diye ayırdıklarını sanmıyorum, sonuçta genç bir adamdan bahsediyoruz, erkek yani ister istemez beğenerek bakabilir gene de; ama ilk önce bir fark edil, bir farkın olsun. bazı hocalar bazı öğrencilerin ismini asla bilmez; ama bazı öğrencilerini çok iyi tanır, ya sohbetinden ya sorduğu güzel sorulardan.

yorumların çok hoşuma gitti keyiflerkeka. gayet mantıklı ve umut vaadedici..zaten yanına gitmek için bahane arıyorum. başkalarına da sorabileceğim soruları ona soruyorum. bi keresinde bunu X hocana da sorabilrsin onun uzmanlık alanı ama sana yine de yardım ederim, yine konuşuruz dedi. o da farkaediyor özellikle ona sorduğumu. belki beni seviyordur dedim çünkü yeni birşey keşfettim. başkalarının yanında gayet ciddi ve ototriter davranıyor ama biz tekken adeta bir başka insana dönüşüyor, gözlerinin içi parlıyor.

Son düzenleme:
bence bir de arada bir olta at bakalım yakalanıcak mı. ne biliyim işte birgün soru sormaya gittiğinde sorunu sor ama bir yandan da moralin bozuk gibi dursun biraz, bakalım napıcak, merak edip sorcak mı ya da utanıp sormaya çekinse de içten içe merak edip onun da yüzü düşecek mi, komik bir şey söyleyip kafanı mı dağıtmaya çalışıcak yoksa hiç umrunda olmayacak mı. tabii böyle şeyler yaparken dengesiz bir insan gibi görünmemeye de dikkat etmek lazım, çok değişken duygulu tavırlarla karşısına çıkmak da olmaz. bir de zaten soru soruyorum demişsin, bence hafif hafif şüphelenmiş olabilir. hoşlandığından emin olmasa ama şüphelense bile eğer kendisi hoşlanmıyorsa bazı erkekler artık bencillikten mi, nasıl davranacağını bilememekten mi uzaklaşıp kaçmak istiyorlar, geçiştiriyolar (sanırım bunu yapan kadınlar da var). sana verdiği sohbet süresinden ve cevapların kalitesinden anlayabilirsin bence biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…