bak ben buraya yazıyorum,bu adam senn hhakkında iyi şeyler düşünmeyecek
kızlar 1 sene sonra bu başlık hala burda duruyor olursa hayatımdaki olumlu ya da olumsuz tüm değişikleri yazarım
tek temennim bazılarınız haklı çıkmaması.. ama bu kez mantığımı değil, yüreğimin sesini dinliycem
Kız hani başka bir konunda, artık umrumda değil, sevmiycem onu diyordun. Noldu?? Ne değişti??
neden öyle diosun ki zebanicim,:18:
ben adama asılmıyorum ki,, sadece karşılaştığımızda utanıp salak gibi davranarak hoşlandığımı hissediyorsa hissediyordur.
sonuçta bi erkek düşünebilir
bence sen çevrende başkalarına bakın
arkadaşım evli ünv. hocamla...1 oğlu var.. okul bitince açıldılar
sınıf arkadaşım evli yine ünv. hocamla.. o da okul bittikten sonra açıldı...
istersen okul bitene dek sabret ....
Üniversite yıllarımda ev arkadaşım kendi hocası değilde üniversitede görev yapan bi hocamıza aşık olmuştu.
Ama adamın haberi yoktu bu durumdan, ne yaptı etti, adamı kafalayıp kendine aşık etmeyi becerdi
Aralarında yanlış hatırlamıyorsan 10 yaş kadar da vardı. Üniv. hocası eşinden ayrılmış, 1 kızı vardı.
Okulda tabi herkes öğrendi, epey bi ihtarlar aldılar ikiside hatta bazı hocalar kıza taktı, okulu uzadı
Sonra okul bitince evlendiler,
Sonuç ne mi oldu 3-4 yıllık bir evlilikten sonra boşanmışlar, ikiside hayatına başka başka kişilerle devam ediyor.
Hevesini kırmak istemem ama eğer ki, bu birliktelik olursa çok zor günler yaşarsın
Öğrenciler tepki gösterir, bir sürü dedikodu, okul yönetmeliği ayrı dert
Allah yardımcun olsun ne diyeyim
Eğer ki aşık olmuşsan yapacak bişey yok!savaşmalısın bence..Tabii ki kendi gururunu hiçe saymadan.Şuda çok önemli onun senin hakkındaki düşüncelerini kestir ki ona göre hareket et.Evet beni de kendimden 12 yaş büyük öğretmenim(milli eğitim müdürü)istemişti..tabii ki sadece istemekle kaldı..neden olmasın ki ben öğretmen öğrenci ilişkisine karşı değilim, ki sen üniversitedesin.Nediim herşey istediğin gibi olur inş..
bence o da beni seviyooooor..
aaaayyyyyhhh psikopata bağladım
bence bol bol yardım iste, ya da araştırma yaptığı ilgilendiği konularda fikrini al, akademik konularda sohbet et, tavsiye al. niye başkasına sormuyo acaba diye bir yandan kıllanır büyük ihtimalle. hem tam anlamıyla belli etmiş de sayılmazsın, sadece ona soruyo olman sadece o konuda o araştırma yaptığı için de olabilir ya da diğer hocaların soğukluğundan da kaynaklabilir sonuçta. hem de sohbet edecek, birbirinizi tanıyacak fırsat olur. 2., 3. gidişinde başka bir soru soran varken onları çabucak gönderip seni sona bırakırsa anlarsın zaten sen de senle konuşmaktan hoşlandığını en azından. ya da sen daha onu görmeden o sana selam verirse ve bunu illaki sana duyurursa da anlayabilirsin gibime geliyo, en azından gördüğüne sevinmiş demektir. ben biraz bizim okul ortamını baz alarak söyledim bunları, sizin okulda nasıl bir ortam var bilemiyorum; ama sonuçta onlar da insan yani, ben kimsenin aşırı idealist olup, okuldan olmasa fark edebileceği bir öğrencisini tamamen görmezden gelebileceğini sanmıyorum. bu yanlıştır, doğrudur diye ayırdıklarını sanmıyorum, sonuçta genç bir adamdan bahsediyoruz, erkek yani ister istemez beğenerek bakabilir gene de; ama ilk önce bir fark edil, bir farkın olsun. bazı hocalar bazı öğrencilerin ismini asla bilmez; ama bazı öğrencilerini çok iyi tanır, ya sohbetinden ya sorduğu güzel sorulardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?