Benden 5 yaş büyük üniversite hocama aşığım.. :(

benim bir arkadaşım da üniversitedeki hocasıyla yaklaşık 2 sene çıktıktan sonra nişanlandı ve evlilik yolunda ilerliyor. adam asistan da değildi bildiğin hocaydı, neden olmasın ki?

benim bi hocam vardı lisede şöyle derdi. önce hocam hocam sonra kocam kocam:86:

bugün edindiğim bilgilere göre ona tek aşık olan ben değilmişim..
benim öğrendiğim 2 kız var, yakın arkadaş olmaları da cabası
:86::86:
ama sevmekten vazgeçmişler bu hanım kızlarımız. çünkü hiçbirine yüz vermemiş
ve bu vurdumduymaz havalı tavırları onları bıktırmış.

sonuç ne mi?sonuç ne ben de bilmiyorum:85::85:
bana karşı bi ilgisinin olduğunu inanın hissediyorum.. bana öyle falan gelmiyor,, çünkü bana herkesten farklı davranıyor.. bu yüzden ondan vazgeçemiyorum.. çevremde beni gerçekten mutlu edebilecek ve bana aşık çok insan var.. ama benim gözüm ondan başka kimseyi görmüyor..

amma ve lakin bana karşı hislerinin olduğunu hisetmek bundan emin olmama yetmiyor.. bu da bana çok acı veriyor.. hadi, hadi bana öyle geliyorsa diyorum..

ben onu mezun olana kadar(1,5 sene) beklerim de,, boşa bekleyip hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum..
ama beklemez ve etrafımdakilerden birine şans verirsem,, ve o benim bir ilişkim olduğunu bilmeden bana teklif ederse o an ölmek isterim, ÖLMEK..

deligibi bence gözünde çok büyütüyorsun.
Olacağı varsa olur.
Su akar yolunu bulur.
Adamın sana ilgisi varsa onu ileri boyuta taşır zaten.
Beklemeye değeceğini düşünmüyorum ben.
Şu cümlen de çok ilginçmiş 'o benim bir ilişkim olduğunu bilmeden bana teklif ederse o an ölmek isterim.'
İyi de sen yeni bir ilişkiye başlayabilirsen zaten hocanı aklından çıkarabilirsin, daha rahat olursun.
Ayrıca öyle bir durum olsa bile ölmezsin, ayrılırsın yenisinden olur biter.
Abartılacak bir durum yok bunda.

Tryamor;
Ben bu zamana kadar hiçkimseyle çıkmadım. Bu nedenle ''ayrılırsın yenisinden olur biter''bana çok çok çok uzak bir cümle..
Belki gözümde gerçekten çok büyütüyorumdur. Ama zaten aşk da bu değil mi?
Ben kalbime söz geçirebilsem zaten bu halde olmam ki..
Ahh ahhh.. Kimse beni anlamıyor..:85:

Son düzenleme:
artık eski deli aşık yok desem bana inanır mısınız? peki buna ben inanır mıyım?
evet.. hala seviyorum.. lanet olsun seviyorum işte!
ama ben aşkımdan gururumu ayaklar altına alacak kadar bilinçsiz bir şekilde gözü dönmüş bir insan değilim..
zor,, unutmak gereçekten zor bunu da farkındayım ama olması gereken bu..
yani en azından olumlu bir sinyal alsaydım onu unutmak da bu kadar kararlı olmazdım ama tek taraflı aşkın yükü de bir yere kadarmış işte..

yarıyıl tatili geldi ve ben onun yokluğunu çok hissettim..
ama ondan uzak kaldığım şu vakitlerde oturup mantıklı bir şekilde düşünme fırsatı yakaladım..
ve koşu bitti kızlar; artık yoruldum..

yeni dönem başladığında bir daha onu asla bişeyleri bahane edip odasına gidip ziyaret etmiycem..
koridorda gizlice bekleyip onun karşısına tesadüfen çıkma hallerimden vazgeçicem..
bambaşka biri var artık..
bir süre bu sevmiyorum rollerine bürünürsem de zamanla söner herhalde yüreğimdeki bu yangın..

yani,, inşallah..

Tahmin etmiştim.
Cümlelerin bana abartılı gelmişti çünkü.
İlk defa aşık olmuşsun meğerse...
Zamanla öğreneceksin bazı şeyleri, bize laf kalmıyor artık. )

Hay allahım yaa
söner söner,gözden ırak olan gönüldende ırak olur..
tatil bitene kadar inşallah söndürürsün,söndür bence

Tahmin etmiştim.
Cümlelerin bana abartılı gelmişti çünkü.
İlk defa aşık olmuşsun meğerse...
Zamanla öğreneceksin bazı şeyleri, bize laf kalmıyor artık. )
evet tryamor; ilk aşıkm bu.. yani ilk defa aşık oldum..
masumca, körkütük ve yanlış bir insana olsa da..
ilk kez aşık oldum..

bizim bi akrabamızda buna benzer bişi yaşamaıştı
hoca (benim akrabam)
öğrencisiyle evlendi hemde 10 yaş büyük

önce kavgayla başlamışlar ama kız çok bişi yapmamış hatta gıcık oluyomuş üni deki kızların yarısı akrabama ilgi duyuyomuş sonra olylar kendiliğinden gelişmiş

yani kaderinde o insanla evlenmek varsa zaten eninde sonunda olur kendi çok yorma bence

yaaa unutmak istiyorum diyorum ama bana küçücük bir umut bile verse bekliycem..
aslına bakarsan ben de bunu ilk gördüğümde gıcık almıştım.. pek bi havalı pek bi ukala gelmişti..
ama gerçek hayatında öyle olmadığını gördüm tanıdıkça..
ders ortamında öğrencilere karşı bir havası var,, sonuçta asistan ve öğrencilik hayatından yeni çıkmış ve hava atıyor bize..
neyse sonra bi baktım bu sürekli bana bakıyor; içimdeki olumsuz duygular bir anda sevgiye dönüştü ve zamanla aşka..
hayırlısı diyorum..
eğer olacağı varsa ben kendimi ne kadar ondan uzak tutmaya çalışsam da olur..
olacağı yoksa da olmaz.. :/

yaaa o aynı zamanda benim tez danışmanım bana mutlaka tezinle ilgili gelişmeleri mail at dedi..
yanıma gelmeden önce bana mail at dedi 10 günden fazla oldu mail atalı hala cevap yok yaaaa!!!!
sinirlenmekde haksız mıyım ama?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…