kızlaaaar;
galiba ben artık aşık değilim. mantıklı düşünmeye başladım ve onun gerçekten hayalimdeki mükemmel insan olmadığı kanaatine vardım. bir kere çok kinci ve acımasız.. sonra tipik bir aslan burcu erkeği ve sürekli pohpohlanmak istiyor.. ve ben akrep burcuyum. bunu yapabilecek kapasite yok bende.. maalesef sırf geçinebilmek için kimsenin gururunu okşayamam. ayrıca yaptığı yorumlardan anladığım kadarıyla gününü gün etmekten hoşlanan ve evliliğe sıcak bakmayan bir insan..
tüm bu değerlendirmeleri yapınca buzzz gibi soğudum bir anda.. onu görünce de bu soğuk duygularımın devam etmesini diliyorum ve
bana destek olan herkesiii koccamaaaan öpüyorummm..[/QUOTE
klasik olacak belki ama bu devirde adam gibi bir erkek bulmak çok zor en kısa zamanda unutmaya bak derim
boşa vakit kaybı
deligibi bence gözünde çok büyütüyorsun.
Olacağı varsa olur.
Su akar yolunu bulur.
Adamın sana ilgisi varsa onu ileri boyuta taşır zaten.
Beklemeye değeceğini düşünmüyorum ben.
Şu cümlen de çok ilginçmiş 'o benim bir ilişkim olduğunu bilmeden bana teklif ederse o an ölmek isterim.'
İyi de sen yeni bir ilişkiye başlayabilirsen zaten hocanı aklından çıkarabilirsin, daha rahat olursun.
Ayrıca öyle bir durum olsa bile ölmezsin, ayrılırsın yenisinden olur biter.
Abartılacak bir durum yok bunda.
artık eski deli aşık yok desem bana inanır mısınız? peki buna ben inanır mıyım?
evet.. hala seviyorum.. lanet olsun seviyorum işte!
ama ben aşkımdan gururumu ayaklar altına alacak kadar bilinçsiz bir şekilde gözü dönmüş bir insan değilim..
zor,, unutmak gereçekten zor bunu da farkındayım ama olması gereken bu..
yani en azından olumlu bir sinyal alsaydım onu unutmak da bu kadar kararlı olmazdım ama tek taraflı aşkın yükü de bir yere kadarmış işte..
yarıyıl tatili geldi ve ben onun yokluğunu çok hissettim..
ama ondan uzak kaldığım şu vakitlerde oturup mantıklı bir şekilde düşünme fırsatı yakaladım..
ve koşu bitti kızlar; artık yoruldum..
yeni dönem başladığında bir daha onu asla bişeyleri bahane edip odasına gidip ziyaret etmiycem..
koridorda gizlice bekleyip onun karşısına tesadüfen çıkma hallerimden vazgeçicem..
bambaşka biri var artık..
bir süre bu sevmiyorum rollerine bürünürsem de zamanla söner herhalde yüreğimdeki bu yangın..
yani,, inşallah..
Tahmin etmiştim.
Cümlelerin bana abartılı gelmişti çünkü.
İlk defa aşık olmuşsun meğerse...
Zamanla öğreneceksin bazı şeyleri, bize laf kalmıyor artık.)
Hay allahım yaa
söner söner,gözden ırak olan gönüldende ırak olur..
tatil bitene kadar inşallah söndürürsün,söndür bence
evet tryamor; ilk aşıkm bu.. yani ilk defa aşık oldum..Tahmin etmiştim.
Cümlelerin bana abartılı gelmişti çünkü.
İlk defa aşık olmuşsun meğerse...
Zamanla öğreneceksin bazı şeyleri, bize laf kalmıyor artık.)
yaaa unutmak istiyorum diyorum ama bana küçücük bir umut bile verse bekliycem..bizim bi akrabamızda buna benzer bişi yaşamaıştı
hoca (benim akrabam)
öğrencisiyle evlendi hemde 10 yaş büyük
önce kavgayla başlamışlar ama kız çok bişi yapmamış hatta gıcık oluyomuş üni deki kızların yarısı akrabama ilgi duyuyomuş sonra olylar kendiliğinden gelişmiş
yani kaderinde o insanla evlenmek varsa zaten eninde sonunda olur kendi çok yorma bence
canım gelişme yokmu hiç. senin konunun takipçilerindenim biliyorsun.
yaaa o aynı zamanda benim tez danışmanım bana mutlaka tezinle ilgili gelişmeleri mail at dedi..
yanıma gelmeden önce bana mail at dedi 10 günden fazla oldu mail atalı hala cevap yok yaaaa!!!!
sinirlenmekde haksız mıyım ama?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?