amin canım. hepimizin hakkımızda hayırlısı. okulu bitirmeme çok yok. 1,5 sene kaldı. zaten böyle birşey kesinlikle okulda duyulmamalı.en yakın arkadaşlarım dahi hoşlandığımı bilmiyor. hem onun mesleği hem de benim kariyerim tehlikeye girer birşeyler başlasa. ben de y. lisans düşünüyorum. aşık olduğum anlaşılırsa beni asla kabul etmezler okula.. hayırlısı canım benim. beklemedeyim. umarım mezun olana kadar benim farkıma varır ve mutlu bir geleceğimiz olur
aslında yüksek lisansın sana faydası zaten olur ama sırf onun için de yapma, ben zaten düşünüyodum, iyice emin oldum bu sayede diyorsan sorun yok tabii. yüksek lisansa başladıktan sonra adam nişanlansa falan hayal kırıklığı olur, iyisi mi akışına bırak, onunla ilgili beklentilerin ne çok yüksek ne de çok düşük olsun, düşük olmasına da gerek yok, oluru da var çünkü.
aslında yüksek lisansın sana faydası zaten olur ama sırf onun için de yapma, ben zaten düşünüyodum, iyice emin oldum bu sayede diyorsan sorun yok tabii. yüksek lisansa başladıktan sonra adam nişanlansa falan hayal kırıklığı olur, iyisi mi akışına bırak, onunla ilgili beklentilerin ne çok yüksek ne de çok düşük olsun, düşük olmasına da gerek yok, oluru da var çünkü.
benim dersane ögretmenimde ögrencisyle evlenmişti..
sonra kız üniyi kazandı onu okuttu sonra atandı 5 yıldan fazla ayrı kaldılar daha yeni tayinleri aynı şehire çıktı
benim dediklerimi ne çabuk unuttun sen?!
Allah'ım yaaa okullar da kapandı,, ben nasıl alışıcam yokluğuna,, her gün rüyama giriyor..
basit bi hoşlantı değil bu,, ben hiç böyle olmamıştım..
ya tamam şansın var bence o da insan dedim ben ama, değer mi bakalım bu ona, sen baya kafa patlatıyosun buna, bu da bir emektir, o aynı emeği veriyo mu bakalım, obsesyon haline getirme, göremiycem edemiycem falan diye, akışına bırak. olursa olur olmazsa olmaz diye düşünmeye çalış biraz da. olmayınca hakikaten olmuyo çünkü. bir de şöyle bir şey var, tanrı dualarınıza dikkat edin, bakın kabul ederim dermiş, hayırlısı olsun de bakalım hayırlısı bu mu, yani tabii umarım hayırlısı budur ve umarım kavuşursunbir de napıyo kız rüyanda elin adamı hahaha
asistanda olsa bile bence snin mezun olmanı bekler yoksa sana karşı hislerini belli etmez bence tatlım sonuçta okul ortamı die düşünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?