Benden 5 yaş büyük üniversite hocama aşığım.. :(

:)))

buraya üye olmadan önce ilişkileri kadınlar yönetiyor sanıyordum. şimdiyse kadınların aslında hiçbir etkilerinin olmadığını, sadece erkekler onlara nasıl hayatlar sunarlarsa o hayata uyum sağlamak zorunda olduklarını gördüm. buna üzülüyorum.

ilişki başlarken bile böyle. ya da başlamazken mi demeliydim? "etkisiz elemanlar" olarak bize bir hayat sunulsun diye bekliyoruz. nasıl bir hayat olursa olsun uayacağız çünkü "seveceğiz."

ya erkek? sadece senin etinden sütünden ve yününden yararlanacak, senin onun hayatına kattığın renkten zevk duyacak, aşık olduğunu anlayıp egosunu doyuracak,kıskanacaksın kendini dünyanın en yakışıklısı sanacak, bekle diyecek bekleyeceksin, evlenir miyiz, ne zaman evlenirizin kararını o verecek, bana nasıl davranır, ailesiyle denge kuracak kuramayacak yorulacaksın, değerdi değmezdi hesapları yapacaksın... sen planlar yapadur o Üsküdar'ı geçmiş olacak evlendikten 10 yıl sonra anlayacaksın haa bana şu planalrı yapmış diye... bizi umursamıyorlar kabul edelim. ve ağlayalım halimize.

aşık oldum diye gezinirken ne kadar safça davrandığımızı bi fark edelim.

senin durumunda da sen seviyorsun belli ettim etmedim hesaplarındasın adam bunları fark edip geçeli yıl olmuştur, sen ayrıntılarla uğraşıyorsun gözüne az baktım çok baktım. saf değiller o kadar, aklından geçeni bilir onlar. buna rağmen tepki vermiyor diyorsun, e bu üzücü işte, sen hayallerdesin o başka alemlerde.

al sana Türk filmi. :2:

''sen hayallerdesin o başka alemlerde.''
çok açık sözlüsün fiyonk.dürüst olmak gerekirse önceki bazı yorumlarından dolayı sana bişe demedim ama kızmıştım.şimdi ise teşekkür etmek istiyorum. aklımı başıma getirdiğin için. GERÇEKTEN çok çok teşekkür ederim.

senin üniye gittiğinden şüphe etmeye başladım ben yazdıklarından,bizim okulda ve gördüğüm bildiğim tüm okullarda çok yaygındır asistan öğrenci aşkı,asistanı geçtim hocalara bile aşık olabilinir,yani ne varki bunda,ben anlamadım,evli değilse ne sorun olcak,yönetimle başı derde girmesin vs diye çekiniyor olabilir demişsin,Türkan'danmı bu sahne?

fiyonk güzel yazmışın ama yönetilmeyen kadın olmakda kadınların elinde..biz kadınlar cok duygusalız..onun için kaybediyoruz.ama sunu su yasıma kadar öğrendimki kendinden öenmli hiçbirşey olmayacak yani bi erkek senden her ne olursa olsun önde olmayacak ve insanlara hak ettiği değeri vereceksin sadece..işte o zman erkek kadını sayar..biz hep türk filmi izlediğimiz için küçüklükte hep öyle öğretilmiş hayat ama buna birilerinin dur demesi gerek..gecen bi psikolog ünlü biri pamuk prenses masalını okumayın cocuklara özelleikle kız cocuklarına dedii cünküü kız cocuk kendisini hep ezilmiş ve hep öylee ev işi yapmalıymş...gibi..yani küçüklükte aşılanıyo galibaa bayan hep böyle olmalı diyee

Allah Allah. ne dedim ki kızdın acaba? neyse. :) rica ederim canım kötülüğüne yazmıyorum ama yazılanlarla karşı tarafın anladıkları farklı olabiliyor. ben hemcinslerimin lehine yazıyorum hep.

kadınların elinde olabilir ama bir yere kadar...kadınların elinde tencere tava ve bebekler, karşılarında da tv varken zamanları olmuyor bile bir şeyleri değiştirmeye.

fiyonk un düşüncelerinin herkes için geçerli olduğunu düşünmüyorum. birbirini yönetmeden ortak paydada buluşan çiftlerde var. bu kişilikle alakalı bir durum.
bu arkadaşın durumunda da extrem bir durum var hocası. hoca öğrencisinin nasıl bir karakter olduğundan emin olamayabilir ve bu yüzden açıkca belli etmeyebilir. bu durumlardan çok zorda kalınabilir çünkü ekmek parasıdır zor durumda kalmak istemez. deli gibi umutsuzluğa düşme bence ama aylarcada peşinden koşma biraz daha zaman ver yada akışına bırak ne olacağını gör. Daha sonrada ne yapacağına karar ver

aman çok da önemli bişe değildi yaa sevgilisi var mı acaba dediğimde bana sor bak söylüyorum bi sevgilisi yokmuş, bikaç tane varmış.demiştin, o kadar.
Allah Allah. ne dedim ki kızdın acaba? neyse. :) rica ederim canım kötülüğüne yazmıyorum ama yazılanlarla karşı tarafın anladıkları farklı olabiliyor. ben hemcinslerimin lehine yazıyorum hep.

sen de doğru söylüyorsun e.a
sonuçta öğrencisi olmasam belki çok daha rahat duygularımızı ifade edebilirdik. zaten hadi unutayim diyince de unutulmuyor. bekliyorum bakalım zaman neler gösterecek. hakkımızıda hayırlısı.

:78:

aman çok da önemli bişe değildi yaa sevgilisi var mı acaba dediğimde bana sor bak söylüyorum bi sevgilisi yokmuş, bikaç tane varmış.demiştin, o kadar.

evet canım vardır. erkek kalbi kadın kalbi diye bir resim vardı nette bi zamanlar o geldi aklıma şimdi. erkeğin kalbi on parçaya bölünmüş " iş arkadaşım nesrin, duraktaki şeyda, lisedeki şermin vs.." gidiyor, bir parçada da "karım" yazıyor. :)) erkeğin ruhsal yapısı bu. bunu kabullenmiyorum asla ama gerçek bu diyorum.

bu arada kadın kalbinde sadece "eşim" vardı galiba.

bu bir karikatür. dünyanın en ünlü filozofları, dinler de erkeğin çok eşli olma isteğini açıklama gereği duymuş. kadın için gerek duyulmamış çok eşlilik konusunda kitap yazılmaya çünkü kadın sevmek ve sevdiğiyle bir arada olmak istiyor o yüzden evlilik diye tutturan taraf oluyor.

kadınların elinde olabilir ama bir yere kadar...kadınların elinde tencere tava ve bebekler, karşılarında da tv varken zamanları olmuyor bile bir şeyleri değiştirmeye.

oda dorgru ama tv yerine daha vaktini verimli kullanan bayanlarda var.ee tavayıda arada bir elimizden bıraksak ne kaybederzz cok sey kazanılabilirr..yanii bayanlarda ben benim diyebilmeli..bu yönetmek değilde sadece kadın ezik olmamalı cok duygusal düşünmemeli..zor ama calışılsa olunabilir.değilmi fiyonk

canım hayırlısı yazmışın gercekten herşeyin hayırlısı..bencede senin yapman gerekentek sey eger asıksan bekle eger gercekten niyeti varsa o sana bi şekilde ulaşacaktır..

inşallah sılacım. beklemekten başka yapabilecek birşey yok zaten. önceki yorumlarda git açıl diyenler olmuştu, işte bu bana yakışmaz. bence hiçbir bayana yakışmaz. biraz eski kafalı mıyım neyim ama ben böyle düşünüyorum. yapabileceğim en fazla hislerimi belli etmek. bundan ötesi ona kalmış. kısmetimde varsa olur zaten, yoksa da kendimi paralasam da olmaz...
canım hayırlısı yazmışın gercekten herşeyin hayırlısı..bencede senin yapman gerekentek sey eger asıksan bekle eger gercekten niyeti varsa o sana bi şekilde ulaşacaktır..

Son düzenleme:
bencede kısmet canım çok üsteleme hevesini alır bırakır seni birde kimseye duyurma böyle şeylere pek hoş karşılanmıyor genelde not için olduğunu söylüyorlar bende üniversite mezunuyum 2 arkadaşım vardı biri evlenip boşanmış ve bir kızı olan bir hocayla nişanlandı ama ayrıldılar galiba o olay olmuştu okulda rezil oldular resmen diğeride adam çıkarları için kızla sevgili oldu kızda çok güzeldi ama onlarda ayrıldı mesela bir araya gelip fikirlerini öğrenebilsen mesela doğum günü partine çağırabilirsin yada birşekilde sana bir yardımının dokunmasını sağla yemeğe davet et kendimi borçlu hissettim falan de o kızlar öyle yaptı çünki yemekte birbirinizi daha iyi tanırsınız belkide sen iyi tanıyıp hoşlanmazsın kim bilir ama bu iyi taktiktir dene mutlaka

doğum günü partime çağıracak kadar samimi olsak daha ne isteyim

bu arada zaten şu anda kendisine borçlanacağım ölçüde yardım ediyor,; derslerime projelerime çook yardımı dokunuyor ama yine de size borçlandım diyerek yemeğe davet edemem. hakkımda yanlış şeyler düşünebilir.

Canım ya kıyamam (Genç hocalarda da bu sorun var işte

Bende okula başladığımda bölüm hocama aşık olmuştm, meğerse adam evliymiş 2 de çocuğu varmış :)
Benimki öyle bi gel-gitti.Ciddi bi durum değildi ama senin ki sanırım ciddi boyutta.
Dilerim ki iyi şeyler olur ikiniz adınada, ama okulu bitirmene de 2 yıl var, iyi düşün, doğru karar ver derim bende.Yoksa senin okul hayatını, onun da kariyerini ciddi anlamda etkileyebilir.Sonuç olumsuz olursa belki okulu bile bırakmayı düşnebilirsin o yüzden yanlış bi adım atma, yok eğer sonuç güzel ollursa bu kezde sadece ikiniz yaşayın derim.Hocayla öğrenci aşkı okulda bomba etksi yaratıyor ve sonrada sıkıntıllar yaratabiliyor.

İnş hakkınızda hayırlısı...

Son düzenleme:

amin canım. hepimizin hakkımızda hayırlısı. okulu bitirmeme çok yok. 1,5 sene kaldı. zaten böyle birşey kesinlikle okulda duyulmamalı.en yakın arkadaşlarım dahi hoşlandığımı bilmiyor. hem onun mesleği hem de benim kariyerim tehlikeye girer birşeyler başlasa. ben de y. lisans düşünüyorum. aşık olduğum anlaşılırsa beni asla kabul etmezler okula.. hayırlısı canım benim. beklemedeyim. umarım mezun olana kadar benim farkıma varır ve mutlu bir geleceğimiz olur

Bizim okulda bi hocamız vardı, öğerncisiyle evlenmiş.
Üstelik kız onun öğrencisiyken, hocada nişanlıymış.
Nişanı atmış.2 de çocukları olmuştu.
Örnekler var, olmaz da değil.

Yalnız yüksek lisansı iyi düşün derim, eğer adamın sana ilgisi yoksa,
seninde ilgini farketmişse hayal kırıklığın büyük olabilr.
Sen belli ettiğini düşünsende bazen anlamayacak kadar saf olan insanlar olabilyor cnm.
İyice anlamaya çalış niyetini ,eğer bi kıvılcım varsa o zaman duruma göre bırakma peşini.
Yoksa sonra çok mutsuz olabilrsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…