- Konu Sahibi missplayful
-
fotolarını göremedim ama profil foton hoş.
otantik türk kadını, sıcak seksi ..
cocugun dikkatini çekmen normal yani. abd deki şişman kadınları görünce tabi sen onların yanında minyon bile olsan son derece hoşsundur..
ee nede olsa sıcak kanlı ortadogulu kadınlarız. rusuna musuna on basarız alimallah
ailen kimliğine bakacak değil ya? yaşını söylemeyiverin. sizden başkası bilmek zorunda değil.
kendisinden eminseniz, yani evliliği kaldırabilecek biriyse düşünebilirsiniz. ben olgun olur diye kendimden 10 yaş büyük adam aldım çocukların yapmayacaklarını yaptı. yaşa bakmıyor o işler yani.
Basamiyoruz ben de o umutla gittim sarisindan bikmislardir Türkler sıcak kanlı yok balık etliyiz filanfotolarını göremedim ama profil foton hoş.
otantik türk kadını, sıcak seksi ..
cocugun dikkatini çekmen normal yani. abd deki şişman kadınları görünce tabi sen onların yanında minyon bile olsan son derece hoşsundur..
ee nede olsa sıcak kanlı ortadogulu kadınlarız. rusuna musuna on basarız alimallah
Ay Turkan Sorayin filmi vardi kucuk cocugu buyutup evlenmisti((
adamı senmi aldın kız: ))))))
ben aldım hatta biyolojik bazı teçhizatlarım olsaydı gerdeğe de ben girecektimbaktım iş yok bi de boşadım üstüne
herkesin begenisi kendine guzel ; )diyorsun ki uuu beybi bi hareketlenme oldu bende
ay beni güldürdün Allahta seni güldürsün inşaallah canım....
şaka bi yana hakkında hayırlısı olsun hep inşaallah.
herkesin begenisi kendine guzel ; )
cocuk hos olmasina hos da tipim degil...
biraz daha kemikli karakteristik yuzler uzun burun falan.. tuhaf begenilerim var,
Ya da esmer kara kas kara goz... sert ama bir o kadar sevimli bakislar...
Ohoo fantaziye dogru yol alcam, sustum
herkesin begenisi kendine guzel ; )
cocuk hos olmasina hos da tipim degil...
biraz daha kemikli karakteristik yuzler uzun burun falan.. tuhaf begenilerim var,
Ya da esmer kara kas kara goz... sert ama bir o kadar sevimli bakislar...
Ohoo fantaziye dogru yol alcam, sustum
Wuhhuu sizinki tam uyum olmus o zaman ; )Bende hep bebek yuzluleri seviyorum niyese... Genelde hep sarisin oluyodu ilk kez esmer begeniyorum.
Hahaha aynen! : ))
karadır kaşların ferman yazdırır.....eşime söylediğim parçadır bu.....
Benimde sacim sariydi, artik dogal kullaniyorum. Boyatmiyorum. Hevesimi aldim. Koyu sac guzel iste...Wuhhuu sizinki tam uyum olmus o zaman ; )
Bir yorum vardi otantik turk kadini diye... katiliyorum,
Herhalde o da hep sarisin gore gore sonunda bulduum diye eli ayagi karismis, kiskancliklari falan bundan olabilir...
Aranizdaki cekimin bu kadar fazla olmasi cok dogal bence
Ben sarkiyi hep icimden soyluyorum ki kendini bulunmaz hint kumasi sanip daha fazla simarmasin
Wuhhuu sizinki tam uyum olmus o zaman ; )
Bir yorum vardi otantik turk kadini diye... katiliyorum,
Herhalde o da hep sarisin gore gore sonunda bulduum diye eli ayagi karismis, kiskancliklari falan bundan olabilir...
Aranizdaki cekimin bu kadar fazla olmasi cok dogal bence
Ben sarkiyi hep icimden soyluyorum ki kendini bulunmaz hint kumasi sanip daha fazla simarmasin
bence saclar gayet hos gozukuyor fotograftaBenimde sacim sariydi, artik dogal kullaniyorum. Boyatmiyorum. Hevesimi aldim. Koyu sac guzel iste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?