Benden 7 yas kucuk biri...

ailen kimliğine bakacak değil ya? yaşını söylemeyiverin. sizden başkası bilmek zorunda değil.

kendisinden eminseniz, yani evliliği kaldırabilecek biriyse düşünebilirsiniz. ben olgun olur diye kendimden 10 yaş büyük adam aldım çocukların yapmayacaklarını yaptı. yaşa bakmıyor o işler yani.

adamı senmi aldın kız: ))))))

Basamiyoruz ben de o umutla gittim sarisindan bikmislardir Türkler sıcak kanlı yok balık etliyiz filan olmadı öyle

ben aldım hatta biyolojik bazı teçhizatlarım olsaydı gerdeğe de ben girecektim baktım iş yok bi de boşadım üstüne

ay beni güldürdün Allahta seni güldürsün inşaallah canım....
şaka bi yana hakkında hayırlısı olsun hep inşaallah.

diyorsun ki uuu beybi bi hareketlenme oldu bende
herkesin begenisi kendine guzel ; )
cocuk hos olmasina hos da tipim degil...

biraz daha kemikli karakteristik yuzler uzun burun falan.. tuhaf begenilerim var,
Ya da esmer kara kas kara goz... sert ama bir o kadar sevimli bakislar...
Ohoo fantaziye dogru yol alcam, sustum

Bende hep bebek yuzluleri seviyorum niyese... Genelde hep sarisin oluyodu ilk kez esmer begeniyorum.

karadır kaşların ferman yazdırır..... eşime söylediğim parçadır bu.....

sakınnnnnnnnn olmaz canım bence ya 7 yaş çok fazla ilerisini düşün bence kadınlar çabuk dökülüyo yaşında küçük değil gönül eylendirme defet bence canım şu an kafan karışık sanırım ciddi ilişkiler yaşamaya çalış derim.

Bende hep bebek yuzluleri seviyorum niyese... Genelde hep sarisin oluyodu ilk kez esmer begeniyorum.
Wuhhuu sizinki tam uyum olmus o zaman ; )
Bir yorum vardi otantik turk kadini diye... katiliyorum,
Herhalde o da hep sarisin gore gore sonunda bulduum diye eli ayagi karismis, kiskancliklari falan bundan olabilir...
Aranizdaki cekimin bu kadar fazla olmasi cok dogal bence

karadır kaşların ferman yazdırır..... eşime söylediğim parçadır bu.....
Hahaha aynen! : ))
Ben sarkiyi hep icimden soyluyorum ki kendini bulunmaz hint kumasi sanip daha fazla simarmasin

Benimde sacim sariydi, artik dogal kullaniyorum. Boyatmiyorum. Hevesimi aldim. Koyu sac guzel iste...

bende arada bir : ))))))
biz kadılar çok fenayız: ))))
erkeklerin korktuğu kadar varız
yaşasın kadınlık: ))))

Eşim bende 4.5dan 5 yaş küçük o dürtüleri bende ilk onu farkettiğimde hissetmiştim az daha üstüne atlicaktım bide benimki naz yapmıştı olmaz falan demişti başka sebepler yüzünden ki hiç olmıyacak bir şeydi ama aşkın önünde hiç bişey duramıyor 7 yıl sevgililikten sonra evlendik sende uzun süre çıkabilirsin bu arada büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…