- 2 Aralık 2007
- 1.626
- 1.709
- 398
- 57
- Konu Sahibi missplayful
-
katılıyorumBir de .. Erkekler geç olgunlaşıyor diyenleredir sözüm.
Erkekler ol gun laş mı yor lar.
Ergenlikten çıkıp andropoza giriyorlar.. : ))
Pff ya miss, o kadarı kadı kızında da ay yani oğlunda da olur.Haha dur kiz benide bundan Kepçe diyerek sogutcaksin. Zaten Basak burcuyum, huzursuzum. Heh bi kusur daha... hmmm
niye olgunlaşmasın erkekler yaaa,
saçmalamayın.
ama bencede her erkeğin içinde bir çocuksu yan var kadınlarda olmayan, ama bu durumun olgunlukla bir alakası yok.
Saçmalamayın!!!
Şık durdu : )
aynen: ))))))))
nobetciler, muhafızlar......
dermişim: ))))))
saka bi yana e saçmalama mevcut ama: )
Dilerim hep böyle düşünürsün : )
nedenki?
ben anlamamak şimdi seni: )
nobetçiler, muhafızlar......
: ))))))
Ilerisi olamaz ama bu anı yaşamana engel değilKizlar siteye uzun zamandir girmiyordum. Ama akil danismam lazim simdi. 2 yildir nerdeyse yok sevgilim. Biri Ile tanistim ama 22 yasinda Ben 29. Benden hoslaniyor kardesim 23 yasinda benim onunla olmam imkansiz. Aileme arkadaslarima rezil olurum, Dalga gecerler.
Bende begeniyorum kendisini ama duygusaldan cok cinsel durtulerim agir basiyor. Utaniyorum yasi aklima gelencede ama arkadaslarim bile farketmis sen bu cocuga ac gozlerle bakiyorsun deyip guluyorlar.Aklima Kotu Kotu seyler geliyor. Ben fiziken kucuk gosteriyorum kendiside hic oyle 22 yasinda gibi degil valla. Fizigi cok duzgun , Italyan aile Amerikada Yasiyorlar, bende yurtdisindayim. Yuzu falan cok guzel, kocaman ela gozleri var , esmer.Dedigim gibi Fizigi kusursuz spor yaptigindan, yasindan buyuk duruyor. Bana karsi duygulari var yas onemli degil diyor. Fakat ben hoslansamda ciddi bakamiyorum , ona maalesef cinsel gozle bakiyorum. Konustugunda konsantre olamiyorum surekli orasina burasina bakmaktan. Aramizda birsey gecmedi ama Elimden her an kaza cikabilir. Napiyim? Uzak mi durayim? Kafam cok karisik!
Ay bi dur ...
Nöbetçi, muhafız... İki laf edicem gidicem söz.
Demem o ki.. Yanındaki erkek, eşin, sevgilin, hatta baban ya da oğlun..
Ergenliğe kesin dönüş yapıp olgun hallerine veda etmesinler. Seni hiç üzüp, şaşırtmasınlar.
Ben saçmalamış olayım.. Sen de bu muhabbeti gülümseyerek hatırla : ))
Fotografi gördüm ve merakim konu sahibi üzerinde yoğunlaştı yani adamda baya hollywood aktörü tipi var ilgi gösterdiği kadini merak etmemek elde değil
bakmayin boyle konustugma benimki lafta, gayet duzenli iliski insaniyim, flort vs ilk basta heyecanlandirsa da yoruyor beni... yaninda huzur bulacagim insan olmadikca yalnizligimi ovecek kadar kendini begenmis biriyimdir : )))Bence bu irklar Turklere en uygunu iste. Olmuyo oyle Rusla, Amerikaliyla,Danimarkaliyla fln. Bence sicak insanlar.
soğanı ve beyaz peyniri bizimkiler de çok tüketiyor?
Eeee ?
bakmayin boyle konustugma benimki lafta, gayet duzenli iliski insaniyim, flort vs ilk basta heyecanlandirsa da yoruyor beni... yaninda huzur bulacagim insan olmadikca yalnizligimi ovecek kadar kendini begenmis biriyimdir : )))
bahsettigniz diger ulkelerden pek insanla karsilasmadim, genel olarak kulturleri yemekleri insanlari hikayeleri... guneye duskunum, tanistiklarim da aynen yazdigniz gibi hem sicak hem de fiziki yonden hos kisilerdi, insanin ici kimil kimil oluyor birden ; )
valla doğu yörelerinde bol soğan tüketilir. değil mi?yok canım bizim yemeklerde o kadar peynir ve soğan içerikli değil ki
fotolarını göremedim ama profil foton hoş.Albumum var profilimde , takipcilere acik. Eski sevgilimin birkaç fotosu kalmis ama cogunluk benim resimlerim. Bakabilirsin ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?