Benden 7 yas kucuk biri...

niye olgunlaşmasın erkekler yaaa,
saçmalamayın.
ama bencede her erkeğin içinde bir çocuksu yan var kadınlarda olmayan, ama bu durumun olgunlukla bir alakası yok.

nedenki?
ben anlamamak şimdi seni: )
nobetçiler, muhafızlar......
: ))))))

Ay bi dur ...
Nöbetçi, muhafız... İki laf edicem gidicem söz.

Demem o ki.. Yanındaki erkek, eşin, sevgilin, hatta baban ya da oğlun..

Ergenliğe kesin dönüş yapıp olgun hallerine veda etmesinler. Seni hiç üzüp, şaşırtmasınlar.
Ben saçmalamış olayım.. Sen de bu muhabbeti gülümseyerek hatırla : ))

Ilerisi olamaz ama bu anı yaşamana engel değil

haklısın çok aceleciyim ben.
anladım ne demek istediğini, çok teşekkürler güzel dileklerin için....
güzel gonullu arkadaşım, herkes gonlunun ekmeğini yer......
sevgiler.....

Bence bu irklar Turklere en uygunu iste. Olmuyo oyle Rusla, Amerikaliyla,Danimarkaliyla fln. Bence sicak insanlar.
bakmayin boyle konustugma benimki lafta, gayet duzenli iliski insaniyim, flort vs ilk basta heyecanlandirsa da yoruyor beni... yaninda huzur bulacagim insan olmadikca yalnizligimi ovecek kadar kendini begenmis biriyimdir : )))

bahsettigniz diger ulkelerden pek insanla karsilasmadim, genel olarak kulturleri yemekleri insanlari hikayeleri... guneye duskunum, tanistiklarim da aynen yazdigniz gibi hem sicak hem de fiziki yonden hos kisilerdi, insanin ici kimil kimil oluyor birden ; )

diyorsun ki uuu beybi bi hareketlenme oldu bende

Albumum var profilimde , takipcilere acik. Eski sevgilimin birkaç fotosu kalmis ama cogunluk benim resimlerim. Bakabilirsin ordan
fotolarını göremedim ama profil foton hoş.
otantik türk kadını, sıcak seksi ..
cocugun dikkatini çekmen normal yani. abd deki şişman kadınları görünce tabi sen onların yanında minyon bile olsan son derece hoşsundur..
ee nede olsa sıcak kanlı ortadogulu kadınlarız. rusuna musuna on basarız alimallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…