- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi missplayful
-
Basamiyoruz ben de o umutla gittim sarisindan bikmislardir Türkler sıcak kanlı yok balık etliyiz filanolmadı öyle
Allah hiçbirimizin yolunu bratislavaya düşürmesin diyelim o zamann :)En seksi, çekici kadın, kendine güvenen bakımlı kadındır.
Bunu bilir bunu söylerim..
Bugun icin yemege cagirdim bakalim nolcakbence saclar gayet hos gozukuyor fotografta
konuyu takipteyim... gelismeleri bekliyoruz
Bugun icin yemege cagirdim bakalim nolcak, Ben bi Victoria secret 'a gidiyorum. Sonra gelicem:))
o fotoğraftaki çocuğun bakir olmasıyla benim marslı olmam aynı olasılık..Hatta benim marslı olma ihtimalim daha fazla bile diyebilirim.
ben de anlamadım valla.Yalan Yalan . Dedim ben size inanmiyorum diye. Niye Yalan soyluyo anlamis degilim.
1-2 yas neyse de 7 cok fazla olmaz. Zaten erkekler fiziken de ruhen de gec olgunlasiyo olacak is degil
Ayrica 22 yasinda bi cocuktan 29 yasinda olgun bi kadin nasi hoslaniyo aklim almiyo
Dogru soyluyosa kesin bi defosu var bu cocugun ben size diyorum kizlar.ben de anlamadım valla.
Evet erkeklere guvenim yok. Cokta kinliyim ayrica. Bana birsey yapmamis erkeklere bile asabi davraniyorum.Kadın aklı başında bir ilişki derdinde değil zaten şuan tek hissettiği cinsellik
niye öyle düşünüyosun ki.Dogru soyluyosa kesin bi defosu var bu cocugun ben size diyorum kizlar.
niye öyle düşünüyosun ki.
Ne biliyim eli yuzu duzgun yasi 22 nasil olmaz ki... sasirtici . Belki kizlar yaklasiyor Sonrada begenmiyolar. Kimbilir , belki kisiliginde var sorun. Bilemiyorum
o fotoğraftaki çocuğun bakir olmasıyla benim marslı olmam aynı olasılık..Hatta benim marslı olma ihtimalim daha fazla bile diyebilirim.
herkesin begenisi kendine guzel ; )
cocuk hos olmasina hos da tipim degil...
biraz daha kemikli karakteristik yuzler uzun burun falan.. tuhaf begenilerim var,
Ya da esmer kara kas kara goz... sert ama bir o kadar sevimli bakislar...
Ohoo fantaziye dogru yol alcam, sustum
Dogru soyluyosa kesin bi defosu var bu cocugun ben size diyorum kizlar.
Evet erkeklere guvenim yok. Cokta kinliyim ayrica. Bana birsey yapmamis erkeklere bile asabi davraniyorum.
Eşim bende 4.5dan 5 yaş küçük o dürtüleri bende ilk onu farkettiğimde hissetmiştim az daha üstüne atlicaktımbide benimki naz yapmıştı olmaz falan demişti başka sebepler yüzünden ki hiç olmıyacak bir şeydi ama aşkın önünde hiç bişey duramıyor 7 yıl sevgililikten sonra evlendik sende uzun süre çıkabilirsin bu arada büyür
Kesinlikle defosu vardır. Ne diye yalan söylüyor ki bakirim diye. Ne gerek var? Bakir erkek kadınlar için tercih edilir bir şey değil ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?