Benden 7 yas kucuk biri...

1.Bayanlar küçük erkekle birlikte olursa arkadaşlar arasında alay konusu olabiliyor
2.Erkekler büyük bir bayanla birlikte olursa "OoooO sen neymişsin" gibi iltifatlar olabiliyor (Tabi sadece arkadaş çevresinde aileyi hiç sanmıyorum.)
Yani;
Erkek büyük kız küçük olunca kabul ediyoruz (Tabi bu da belirli sınırlarda)
Bayan büyük erkek küçük olunca kabul etmiyoruz genelde
Aşk yaşla alakalı değil diyoruz ama sanırım biraz yaşın da payı var.Erkekler geç olgunlaşır biraz fikir yönünden 22 erkekte başlangıç yaşı gibi bir şey...Daha onun fikirleri çok değişecek gibime geliyor.
Hem siz de ailenizin tavrını şimdiden tahmin edebiliyorsunuz.Bence bu masala daha fazla kapılmadan yolları ayırın.

1-2 yas neyse de 7 cok fazla olmaz. Zaten erkekler fiziken de ruhen de gec olgunlasiyo olacak is degil

Ayrica 22 yasinda bi cocuktan 29 yasinda olgun bi kadin nasi hoslaniyo aklim almiyo

Kadın aklı başında bir ilişki derdinde değil zaten şuan tek hissettiği cinsellik

Benim tipim valla çocuk. Miss, sonrasından bana yolla dicem ayıp olcek
Şaka bir yana çekicilik daha çok karakterle, bana nasıl yaklaştığı,davrandığı ne kadar değer verdiği ile,bakımı oluşu ve kokusu ile alakalı benim icin. Eli yüzü düzgün olsun benden kısa yada aynı boyda olmasın, karakterli olsun tip ayrımım yok gayrı.
Eskiden tipim kumral ve beyaz tenli tiplerdi. Eski kocam öyle idi bi hayrını görmedim, saldım ipini
Şimdi de hiç tipim olmadığı halde esmer bir sevgilim var, ahanda öyle kara kaşlı kara gözlü. Bir de bunu deneyelim dedim ama oda üstümde hakimiyet kurmaya çalıştı, daha evlenmeden hatta bunun kararını vermeden yok evin reisi benim yok ortak kese yok maaşın bende olur bilmem ne.
Kadına sus sen alttan al diyen ataerkil düzenden nefret ediyorum. ay konu dagıldı.
Demem o ki tip hiç birşeydir, koku - feromon herrrşeydir

Evet erkeklere guvenim yok. Cokta kinliyim ayrica. Bana birsey yapmamis erkeklere bile asabi davraniyorum.

Herkesin kendi düşüncesi tabi, sizin özel hayatınız istediğinizle cinsellik yaşayabilirsiniz.
Ama bu kadar göz önün de olmaya gerek yok aklınız da duygusallık yok zaten bariz belli.

Benimki 5 yıl 3 ay küçük..
İlk gördüğümde kardeşim yahu bu dedim yaşını duyunca. Ama küçük göstermiyor neyse ki. Sonrasında benden küçük olması benim için ekstra çekicilik unsuru oldu. Ona demiyorum çıtırımmmm diye ama içimden diyorum. sus abla sözü dinle deyince alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…