Benden 7 yas kucuk biri...

yine sabahın körü yine italyan erkeklerinden bahsediyoruz

sonuçta reşit mi reşit abimiz
benden de küçük ama abi diyesim geldi
ben olsam kaçırmam

Bizim Turk erkekleri cocuk gibi ya 22 yasinda. Burdaki kizlar 16 yasinda 25 gibi duruyor. Bir kac arkadasim yanildi kiz Yasini soylememis babasi gelip yumrukladi cocugu. Bir daha gorusmediler. Kizini eve kapadi. Kiz 21 yasindayim demis 16 cikti

Bizim Turk erkekleri cocuk gibi ya 22 yasinda. Burdaki kizlar 16 yasinda 25 gibi duruyor. Bir kac arkadasim yanildi kiz Yasini soylememis babasi gelip yumrukladi cocugu. Bir daha gorusmediler. Kizini eve kapadi. Kiz 21 yasindayim demis 16 cikti

bence yaş farkınızın bir önemi yok
ailen aranızda eğer ciddi bir şey olursa zaten razı gelir farka
ama oraları düşünmeye de gerek yok ki henüz
sen de zaten ciddi bir şey istemiyormuşsun
hep erkeklerin mi hakkı ya flört ciddi olmayan şeyler istemek
ben de isterdim valla.
çok da iyi yapıyosun hemen ciddiye bindirme bırak o ciddiye binmesini istesin

ha bu arada beni de 30 sandıkları için morallerim kaçıyor artık büyük göstermek konusunda olumlu bakamıyorum

Foto dyzenlenmiyo. Kaldi oyle neyse tanıyan çıkmaz Turkce bilmiyo bulup okuyamaz. Kaldiramadm artik ignore edin napim...

Ciddi birsey olursa mecbur yalan soyliycem. En azindan 25 derim. Hic sevmiyorum Yalan soylemeyi. Ama mecbur kalabilirim.

Ay ben esimle yasitim. Cogu zaman diyorim ki soyle 7 8 yas buyuk olgun biriyle olsaydim diye :) bana da kucuklerin cekici geldigi olmistur ama iliski yasamak bambaska. Bence biraz adim at ve kendin gor. Belki de aradigin oyle bi iliskidir. Etrafi onemseme bu asamada. Zaten aranizdaki iliski ciddiyete gitmeden ailenle paylasmicaksin. Ciddi biseyler olursa da arkasinda durursun o zaman sonuna kadar. Su an bisuna dusunuyosun bu kadar..

Bence kendisi de cevabını vermiş. ..Evlenmeyi düşünüyorsunuz ama bu o değil sanki...Bu beklenti ile devam etmeyin yoksa üzülebilirsiniz. ..

erkeğin olgunlaştigi donemde kadin maalesef her ne kadar minyon olsa da yaşlılık belirtileri ufaktan çıkmaya baslayabilir.etkek farketmese bile biz kadinlar kendimiz rahatsiz olabiliriz...bunun için daha fazla bakim arzu edeceksinizdir muhtemelen. ..cunku kendine bakan ve gayet yakışıklı biri 10.15 sene sonra daha karizmatik olabilir...Bu da öz güven problemi yaratabilir mi acaba? Kıskançlık krizleri falan? Ne bileyim tehlikeli gibi sanki?

benim bir akrabam eşinden küçük ve herkes kendinden Küçükle evlendi ben gittim buyugunu buldum Salaklik bende sonra böyle olur tabii düşünmedim zamanında dedi sonra şaka ya vurdurdu ve ben şok tabii...herkes böyle olacak diye bir şey yok tabii.

Bence bu irklar Turklere en uygunu iste. Olmuyo oyle Rusla, Amerikaliyla,Danimarkaliyla fln. Bence sicak insanlar.

Aynı fikirdeyim, sosyal yapılarımız da benziyor. Aile konusu gibi. Onlarda da büyük sıcak aileler var. Oldukça aileciler hemde. 30 yaş üstü ailesi ile yaşayan en yüksek erkek nufusu avrupada kıtasında italyada diye bir araştırma okumuştum, o kadar yani..
Ama nedense flörtçü oluşları benim onlara güvenmeme mani oluyor. Tek sorun bir italyan olması olabilir
Aile kurmakta aslında neden olmasın ? 22 ise ne olmuş ? Bir üye " abin senden küçük ile çıksa kötü hisseder miydi ?. Bunlar toplumsal algının kalıntıları" gibi birşey söylemişti. Katılıyorum. Ataerkiliz dibine kadar. Ama Amerikada bu yoktur sanıyorum.
Yaşa gitsin bee

açıkcası benim çok hoşuma gitti bu dürüstlüğün
türkiyede yetişmiş ve yaşıyor olan 22 yaşında hiçbirgençkız bu kadar açık yürekli davranamaz
ne diyorsun
:)
cinsellik çekiyor beni

yani bizim erkeklerden beklediğimiz kadınlarından alışkın olmadığımız bir yaklaşım bu

sevgilim olamaz
alıp koluma gezemem
ama ah o gözler ah o kaslar hele omuzları filan ....
görünce olmuyor elimden kaza çıkacak

yani ne billeyim
orda bekaretin önemi ne kadar
yada senin değer ve dini yargıların ne kadar müsade ediyor
ama kısıtlayıcı bu etkiler yoksa
22 yaş ehliyet bile alıyor
şimdi git yaşa da denmez ama

açıkcası yaşı sorun etme
derim ben

zaten sonrasını dusunmuyorsun
hem kım daha sevgılı olmadan cıddı dusunebılırkı
sal valla patates cuvalı gıbı bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…