- 13 Temmuz 2013
- 543
- 356
- 73
- Konu Sahibi missplayful
-
yok botla sicilyadan giricez unuttun mu
missplayful tanıyan çıkmaz da fotosunu koymak doğru mu bilemedim laf yapmasınlar
ama bu 22 yaşındaysa i am out ya
ben bişey görmemişim ben erkek görmemişim
Akıl mı kaldı :)
Kalirdicm fotoyu dedim size buyuk gosteriyor. Dayanamadim Napiyim. Yasi kucuk kendi buyuk hehe:)
Ne icip ne yiyolar bilemedim.
yine sabahın körü yine italyan erkeklerinden bahsediyoruz
sonuçta reşit mi reşit abimiz
benden de küçük ama abi diyesim geldi
ben olsam kaçırmam
Bizim Turk erkekleri cocuk gibi ya 22 yasinda. Burdaki kizlar 16 yasinda 25 gibi duruyor. Bir kac arkadasim yanildi kiz Yasini soylememis babasi gelip yumrukladi cocugu. Bir daha gorusmediler. Kizini eve kapadi. Kiz 21 yasindayim demis 16 cikti
bence yaş farkınızın bir önemi yok
ailen aranızda eğer ciddi bir şey olursa zaten razı gelir farka
ama oraları düşünmeye de gerek yok ki henüz
sen de zaten ciddi bir şey istemiyormuşsun
hep erkeklerin mi hakkı ya flört ciddi olmayan şeyler istemek
ben de isterdim valla.
çok da iyi yapıyosun hemen ciddiye bindirme bırak o ciddiye binmesini istesin
ha bu arada beni de 30 sandıkları için morallerim kaçıyor artık büyük göstermek konusunda olumlu bakamıyorum
Bende bundan korkuyorum, kendisine dedim sen cok gencsin ben 29 yasindayim bir kac yil icinde benim evlenip cocuk yapmam gerekiyor , baba olmazsin dedim. Ilerde dusunurum ama haklisin dedi. Ben kucuk gosteriyorum belkiDe ondan idrak edemiyor yasimin getirdigi sorumluluklari.Bence yasiti gibi saniyor.
Bence bu irklar Turklere en uygunu iste. Olmuyo oyle Rusla, Amerikaliyla,Danimarkaliyla fln. Bence sicak insanlar.
Ne diyorsunuz kizlar?
benden duymuş olma soğan ve peynir çok tükettikleri için çok ateşli, tutkulu oluyorlarmış :)
wuuuhuuu
Kepçeleri saymazsan movie star bu yahu. Sana da ilgisi var. Sen hala mıy mıy.
Hadisene
Kizlar siteye uzun zamandir girmiyordum. Ama akil danismam lazim simdi. 2 yildir nerdeyse yok sevgilim. Biri Ile tanistim ama 22 yasinda Ben 29. Benden hoslaniyor kardesim 23 yasinda benim onunla olmam imkansiz. Aileme arkadaslarima rezil olurum, Dalga gecerler.
Bende begeniyorum kendisini ama duygusaldan cok cinsel durtulerim agir basiyor. Utaniyorum yasi aklima gelencede ama arkadaslarim bile farketmis sen bu cocuga ac gozlerle bakiyorsun deyip guluyorlar.Aklima Kotu Kotu seyler geliyor. Ben fiziken kucuk gosteriyorum kendiside hic oyle 22 yasinda gibi degil valla. Fizigi cok duzgun , Italyan aile Amerikada Yasiyorlar, bende yurtdisindayim. Yuzu falan cok guzel, kocaman ela gozleri var , esmer.Dedigim gibi Fizigi kusursuz spor yaptigindan, yasindan buyuk duruyor. Bana karsi duygulari var yas onemli degil diyor. Fakat ben hoslansamda ciddi bakamiyorum , ona maalesef cinsel gozle bakiyorum. Konustugunda konsantre olamiyorum surekli orasina burasina bakmaktan. Aramizda birsey gecmedi ama Elimden her an kaza cikabilir. Napiyim? Uzak mi durayim? Kafam cok karisik!
Ne diyorsunuz kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?