- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 35
- Konu Sahibi missplayful
-
Bak aklıma ne geldi geçenlerde ece erken evlenmedimi kendinden tam 11 yaş küçük adamla pınar altuğ evlenmedimi yağmur atacan la onlardada 9 yaş vardı galiba ben eşimden tam 4 yaş büyüğüm arkadaşım eşinden 5 yaş büyük yani hep erkekler mi çıtır takılacak birazda biz takılalımNe diyorsunuz kizlar?
Adam romantik çıktı yani..Geldim. Neyse yemek yedik oturup Grey ' s Anatomiyi izledik. Sonra ben kalkiyim spor yapicam erken kalkip dedi. Biraz yanasmaya calistim... Sen yat sacinla oynacim dedi sonra uyuklamisim. Birseyim olmadi yani... gelirkende cicek almis , ayi almis... Daha da ne diycemi bilemedim. Ayi bana bakiyo ben ayiya...
Bosuna eV temizledim. Sacimi kvirdim.Alisveris yaptim. Bosa gitti.
Geldim. Neyse yemek yedik oturup Grey ' s Anatomiyi izledik. Sonra ben kalkiyim spor yapicam erken kalkip dedi. Biraz yanasmaya calistim... Sen yat sacinla oynacim dedi sonra uyuklamisim. Birseyim olmadi yani... gelirkende cicek almis , ayi almis... Daha da ne diycemi bilemedim. Ayi bana bakiyo ben ayiya...
bence seninle yaşadığı herseyin özel olmasını istiyor birşeyler yaşanacaksa bile özel olmalı ..bence süprizlere hazır ol hemde en romantiklerinden :)Geldim. Neyse yemek yedik oturup Grey ' s Anatomiyi izledik. Sonra ben kalkiyim spor yapicam erken kalkip dedi. Biraz yanasmaya calistim... Sen yat sacinla oynacim dedi sonra uyuklamisim. Birseyim olmadi yani... gelirkende cicek almis , ayi almis... Daha da ne diycemi bilemedim. Ayi bana bakiyo ben ayiya...
Adam ters köşe yapmış Mis.Geldim. Neyse yemek yedik oturup Grey ' s Anatomiyi izledik. Sonra ben kalkiyim spor yapicam erken kalkip dedi. Biraz yanasmaya calistim... Sen yat sacinla oynacim dedi sonra uyuklamisim. Birseyim olmadi yani... gelirkende cicek almis , ayi almis... Daha da ne diycemi bilemedim. Ayi bana bakiyo ben ayiya...
vışşş anneyyy romantikgillerden bu
misss hayatının macerasına hazırmısın
feromonlu duygulu rüya tadına
oyhhhh çok güzellll
Albumum var profilimde , takipcilere acik. Eski sevgilimin birkaç fotosu kalmis ama cogunluk benim resimlerim. Bakabilirsin ordan
Bir ben mi gormedim ya su 22 ligin resmini. 22 lik diye yazarsan daha kolay bulurum. :isimi kolaylastirsmiley: Arada takipci topluyorsun seni seni.
Şu kravatlı kas patlaması yaşayan adammıymış?
Vay ben nerelere gideeeem
Yok ya o eski sevgilisi sanirim.
:)))Geldim. Neyse yemek yedik oturup Grey ' s Anatomiyi izledik. Sonra ben kalkiyim spor yapicam erken kalkip dedi. Biraz yanasmaya calistim... Sen yat sacinla oynacim dedi sonra uyuklamisim. Birseyim olmadi yani... gelirkende cicek almis , ayi almis... Daha da ne diycemi bilemedim. Ayi bana bakiyo ben ayiya...
Oda iyimişti kaslar yani neyse ben gidiyorum ağlayım az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?