Benden 7 yas kucuk biri...

Ne diyorsunuz kizlar?
Bak aklıma ne geldi geçenlerde ece erken evlenmedimi kendinden tam 11 yaş küçük adamla pınar altuğ evlenmedimi yağmur atacan la onlardada 9 yaş vardı galiba ben eşimden tam 4 yaş büyüğüm arkadaşım eşinden 5 yaş büyük yani hep erkekler mi çıtır takılacak birazda biz takılalım

Geldim. Neyse yemek yedik oturup Grey ' s Anatomiyi izledik. Sonra ben kalkiyim spor yapicam erken kalkip dedi. Biraz yanasmaya calistim... Sen yat sacinla oynacim dedi sonra uyuklamisim. Birseyim olmadi yani... gelirkende cicek almis , ayi almis... Daha da ne diycemi bilemedim. Ayi bana bakiyo ben ayiya...

Bosuna eV temizledim. Sacimi kvirdim.Alisveris yaptim. Bosa gitti.

Adam romantik çıktı yani..

Grey's Anatomy izleyen adam ouuvv tuttum. Ayrıca eşimden 5 yaş büyüğüm her şey gayet güzel. Çıtır kaptım daha ne isterim Siz anlaşın da gerisi mühim değil.

bence seninle yaşadığı herseyin özel olmasını istiyor birşeyler yaşanacaksa bile özel olmalı ..bence süprizlere hazır ol hemde en romantiklerinden :)

Adam ters köşe yapmış Mis.

Şu kadar insan sizin ilişki yaşamanızı bekliyor,
Adam burayı okuyabilse utanırdı muhtemelen ya da ego su sizin libidonuz gibi yükselirdi.

Bir ben mi gormedim ya su 22 ligin resmini. 22 lik diye yazarsan daha kolay bulurum. :isimi kolaylastirsmiley: Arada takipci topluyorsun seni seni.

Şu kravatlı kas patlaması yaşayan adammıymış?
Vay ben nerelere gideeeem

:)))
Biz bile meraktan uyuyamadik gece. Üzüldüm sana ya o kadar hayalini kur kur sonra böyle olsun vah vah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…