- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- 168
- Konu Sahibi missplayful
-
allah tamamına erdirsin
2 sene boyunca ben alamadım deyince ben... neyse
hissedebiliriz tabi bu gayet normal bi sey his nsanlara verilmis bi ozellktir ama elimden kaza cikcak tabiri cok yanlis olmus kadin ddigin biraz agirbasli olmali kadinlar artk cinsellik konusunda ne kadar da saldirganlasmaya baslamis yazik ya
bak bu işin kadını erkeği yokhissedebiliriz tabi bu gayet normal bi sey his nsanlara verilmis bi ozellktir ama elimden kaza cikcak tabiri cok yanlis olmus kadin ddigin biraz agirbasli olmali kadinlar artk cinsellik konusunda ne kadar da saldirganlasmaya baslamis yazik ya
o zaman erkeklerin aldatmasinda hata payinin %50 si boyle kadinlara aitbak bu işin kadını erkeği yok
ve özellikle cinsellikte bastırılan her duygu
kötüdür...asıl bastırmak çok yazık olur
sayısız örnek var hayatımda bu konuyla ilgili
nasıl bir erkek bir kadını delice arzularsa
bir kadın da bir erkeği o denli delice arzular
bunda kötü birşey yok
saldırganlık dediğiniz bastırılıp bastırılıp patlayınca oluşur,arzu ederken değil
ve bu erkek kadın fark etmeksizin...
o zaman erkeklerin aldatmasinda hata payinin %50 si boyle kadinlara ait
peki insanlar niye aldatıyor?o zaman erkeklerin aldatmasinda hata payinin %50 si boyle kadinlara ait
kaldı ki burda söz konusu olan 2bekar insan....:) aman neyse...Saçmalığa bakarmısınız.
Yazdığınızı tekrar okuyun.
Karekterli bir adam sadece karısını, arzular.
Eski konularınızı biliyorum dayak, aldatma filan erkekleri bu kadar el üstünde tutma.
Bence hayiflanacak birsey yok şimdilik miss. Adam çok sekermis valla.Olmadi iste kizlar... valla herkeside heyecanlandirmisim. Ben böyle ummadim. Ne umdum ne cikti. Artik bi dahaki karsilasmalara kaldi. Adam resmen yedi icti benide ayakta uyuttu:) neyse saka cnm eli bos gelmemis. Odun degil en azindan.
aceleye gerek yok tadını çıkar :)Olmadi iste kizlar... valla herkeside heyecanlandirmisim. Ben böyle ummadim. Ne umdum ne cikti. Artik bi dahaki karsilasmalara kaldi. Adam resmen yedi icti benide ayakta uyuttu:) neyse saka cnm eli bos gelmemis. Odun degil en azindan.
Olmadi iste kizlar... valla herkeside heyecanlandirmisim. Ben böyle ummadim. Ne umdum ne cikti. Artik bi dahaki karsilasmalara kaldi. Adam resmen yedi icti benide ayakta uyuttu:) neyse saka cnm eli bos gelmemis. Odun degil en azindan.
Bence hayiflanacak birsey yok şimdilik miss. Adam çok sekermis valla.
Artik önümüzdeki maçlara bakacağız. Belki deplasmanda oynanir. Belki sana makarna filan yapar haftaya . Kro gibi atlamadi en azindan üstüne. Ama suphelendim ben şimdi. Bakirim diyordu değil mi bu.
Ayol adam ne guzel insanca takiliyor iste , bir ickisine ilac atmadigin kaldi Miss. Neyden sikayet ediyorsun anlamadim, halvet oldu mu olmadi mi diye takip etmiyorum ben zaten, eninde sonunda o manita da yenir nasilsa.
sen kapıyı victoria secret çamaşırınla mı açsan
napsan
O manita da yenir değil mi nasılsa.Ayol adam ne guzel insanca takiliyor iste , bir ickisine ilac atmadigin kaldi Miss. Neyden sikayet ediyorsun anlamadim, halvet oldu mu olmadi mi diye takip etmiyorum ben zaten, eninde sonunda o manita da yenir nasilsa.
yaptın demiyorum da böyle devam ederse aklında bulunsun :) hi hiOyle bisey yapmadim. Deli misin derse?
Leynn bu beni caktirmadan kiz arkadasi mi yapiyor yoksa. Boyle vakit gecirmeler... Sonra yarin bigun sende istedin geldim vakit gecirdin sevgilimsin iste demesin. Bende yok cnm aramizda birsey arkadasiz biz demeyi planliyordum.
Ne bekliyodun ki canım üzerine mi atlayacaktı?Olmadi iste kizlar... valla herkeside heyecanlandirmisim. Ben böyle ummadim. Ne umdum ne cikti. Artik bi dahaki karsilasmalara kaldi. Adam resmen yedi icti benide ayakta uyuttu:) neyse saka cnm eli bos gelmemis. Odun degil en azindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?