Benden 7 yas kucuk biri...

Su katilmamis saf sut. Aslinda onunla Mario oynaman lazimdi da neyse.

Adam ne kadar efendi , ne kadar deger veriyor sana be Miss, sen de Nuri Alco gibisin Daha once yazdiklarimdan yeminle utandim, kendimi sapik gibi hissediyorum

ayy aynısını bende düşündüm.
ne şeker bişiymiş ya bu cocuk. "hem sempatiiiiiiiik hem yakışıklı dogrusu çok hoş bir delikanlıııı" -by ebru gundes , - şarkısını terennüm ettirdi bana.
romantikte eşek herif, çiçekler ayılar filan.
benim buradan içim gitti bea

bi kadinin bi erkege karsi elimden her an kazq cikabilir konusurken orasina burasina bakmaktan konusmasina konsantee olamiyorum demesi ne demektir ya tuhaf !

sevgilin olduğuna göre demekki zamanında salgılamış
silah zoruyla sevgili olduysan onu bilemem :)
bu feromon öyle işte...
başta aklı başından alır sonrada küttt diye
yere indiriverir :)

Ayıcıklı 22 lik çıtır.
romantikte çıktı ya la
Nasıl salgılıyormuş onu 2 yıldır bir tuhaflık hissetmedim ama been
bundan 7-8 sene öncesi. spor salonuna yazıldım sevgilimden ayrılınca. hani biz kadınlar ya saç modeli değiştirir ya alışverişe gideriz ya ayrılınca. bende salona yazıldım. o dönem iyi gelmişti.
orada esmer dünya şekeri bi çocuk vardı. öyle uzaktan uzaktan masumca bakıyorum. feci kesme durumu yok yani zaten ben hayatta beceremem oradan buradan sevgili yapmayı.
ama işte sırası ile aletlerde çalışıyoruz. benim beklediğim alette işi bitti bende o bıraktıktan sonra alete yöneldim. bu arada yanımdan geçti.

miss gibi kokuyodu cocuk yaaaa

Son düzenleme:
kızların yorumlarına bayıldım canım ya sen bu cocuğun resmini 40 ı çıkmadan koymasaydın nazar degcek

Nasıl salgılıyormuş onu 2 yıldır bir tuhaflık hissetmedim ama been

birde sevgilinin hafif terleyince saç diplerini, burnunun kenarlarını kulak arkasını filan kokla. kesin burnuna hoş kokusu gelecektir. onu sevdiğine göre kokusunu da seversin. bak işte o hoş koku yaydığı feromon.
bazı kadınlar koltu altı filan koklarmış. böööö ben ondan hoşlanmıyorum

Hımm bazen hissediyordum böyle tatlı tatlı kokular
Özledim şimdiiiiiiii

Evli değiliz

sevgilin olduğuna göre demekki zamanında salgılamış
silah zoruyla sevgili olduysan onu bilemem :)
bu feromon öyle işte...
başta aklı başından alır sonrada küttt diye
yere indiriverir :)
bi kadinin bi erkege karsi elimden her an kazq cikabilir konusurken orasina burasina bakmaktan konusmasina konsantee olamiyorum demesi ne demektir ya tuhaf !
olacak şey değil....kadınız biz yahu
hissetmek de neymiş...
kadın dediğin robot olmalı...

Neden tuhaf? Bizim canımız yok mu isteyemez miyiz ? Hep onlar mı istiyorlar? Ondan sonra evlenince " kocam istiyor ama ben istemiyorum" cu kızlar cogalıyor. Vajinismus, cinsel sorunlardan geçilmiyor memlekette. Neden ? işte bu yüzden..

hissedebiliriz tabi bu gayet normal bi sey his nsanlara verilmis bi ozellktir ama elimden kaza cikcak tabiri cok yanlis olmus kadin ddigin biraz agirbasli olmali kadinlar artk cinsellik konusunda ne kadar da saldirganlasmaya baslamis yazik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…