- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi missplayful
-
Geldim. Neyse yemek yedik oturup Grey ' s Anatomiyi izledik. Sonra ben kalkiyim spor yapicam erken kalkip dedi. Biraz yanasmaya calistim... Sen yat sacinla oynacim dedi sonra uyuklamisim. Birseyim olmadi yani... gelirkende cicek almis , ayi almis... Daha da ne diycemi bilemedim. Ayi bana bakiyo ben ayiya...
Bosuna eV temizledim. Sacimi kvirdim.Alisveris yaptim. Bosa gitti.
Adam ne kadar efendi , ne kadar deger veriyor sana be Miss, sen de Nuri Alco gibisinDaha once yazdiklarimdan yeminle utandim, kendimi sapik gibi hissediyorum
kız paraylan değil buNeymiş bu feromon yaa çok mu güzel kokuyor sevgilime alsammı
kız paraylan değil bu
söyle 1,2 salgılasın da neye uğradığını gör :)
hi hi :)
bi kadinin bi erkege karsi elimden her an kazq cikabilir konusurken orasina burasina bakmaktan konusmasina konsantee olamiyorum demesi ne demektir ya tuhaf !Kizlar siteye uzun zamandir girmiyordum. Ama akil danismam lazim simdi. 2 yildir nerdeyse yok sevgilim. Biri Ile tanistim ama 22 yasinda Ben 29. Benden hoslaniyor kardesim 23 yasinda benim onunla olmam imkansiz. Aileme arkadaslarima rezil olurum, Dalga gecerler.
Bende begeniyorum kendisini ama duygusaldan cok cinsel durtulerim agir basiyor. Utaniyorum yasi aklima gelencede ama arkadaslarim bile farketmis sen bu cocuga ac gozlerle bakiyorsun deyip guluyorlar.Aklima Kotu Kotu seyler geliyor. Ben fiziken kucuk gosteriyorum kendiside hic oyle 22 yasinda gibi degil valla. Fizigi cok duzgun , Italyan aile Amerikada Yasiyorlar, bende yurtdisindayim. Yuzu falan cok guzel, kocaman ela gozleri var , esmer.Dedigim gibi Fizigi kusursuz spor yaptigindan, yasindan buyuk duruyor. Bana karsi duygulari var yas onemli degil diyor. Fakat ben hoslansamda ciddi bakamiyorum , ona maalesef cinsel gozle bakiyorum. Konustugunda konsantre olamiyorum surekli orasina burasina bakmaktan. Aramizda birsey gecmedi ama Elimden her an kaza cikabilir. Napiyim? Uzak mi durayim? Kafam cok karisik!
bundan 7-8 sene öncesi. spor salonuna yazıldım sevgilimden ayrılınca. hani biz kadınlar ya saç modeli değiştirir ya alışverişe gideriz ya ayrılınca. bende salona yazıldım. o dönem iyi gelmişti.Nasıl salgılıyormuş onu 2 yıldır bir tuhaflık hissetmedim ama been
Nasıl salgılıyormuş onu 2 yıldır bir tuhaflık hissetmedim ama been
Ayıcıklı 22 lik çıtır.
romantikte çıktı ya la
bundan 7-8 sene öncesi. spor salonuna yazıldım sevgilimden ayrılınca. hani biz kadınlar ya saç modeli değiştirir ya alışverişe gideriz ya ayrılınca. bende salona yazıldım. o dönem iyi gelmişti.
orada esmer dünya şekeri bi çocuk vardı. öyle uzaktan uzaktan masumca bakıyorum. feci kesme durumu yok yani zaten ben hayatta beceremem oradan buradan sevgili yapmayı.
ama işte sırası ile aletlerde çalışıyoruz. benim beklediğim alette işi bitti bende o bıraktıktan sonra alete yöneldim. bu arada yanımdan geçti.
miss gibi kokuyodu cocuk ya
birde eşinin hafif terleyince saç diplerini, burnunun kenarlarını kulak arkasını filan kokla. kesin burnuna hoş kokusu gelecektir. onu sevip evlendiğine göre kokusunu da seversin. bak işte o hoş koku yaydığı feromon.
bazı kadınlar koltu altı filan koklarmış. böööö ben ondan hoşlanmıyorum
Evli değiliz
olacak şey değil....kadınız biz yahubi kadinin bi erkege karsi elimden her an kazq cikabilir konusurken orasina burasina bakmaktan konusmasina konsantee olamiyorum demesi ne demektir ya tuhaf !
bi kadinin bi erkege karsi elimden her an kazq cikabilir konusurken orasina burasina bakmaktan konusmasina konsantee olamiyorum demesi ne demektir ya tuhaf !
Düzelttim
Allah söyletti diyip sevinmeliyim benceeee dimi
hissedebiliriz tabi bu gayet normal bi sey his nsanlara verilmis bi ozellktir ama elimden kaza cikcak tabiri cok yanlis olmus kadin ddigin biraz agirbasli olmali kadinlar artk cinsellik konusunda ne kadar da saldirganlasmaya baslamis yazik yasevgilin olduğuna göre demekki zamanında salgılamış
silah zoruyla sevgili olduysan onu bilemem :)
bu feromon öyle işte...
başta aklı başından alır sonrada küttt diye
yere indiriverir :)
olacak şey değil....kadınız biz yahu
hissetmek de neymiş...
kadın dediğin robot olmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?