- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
- Konu Sahibi missplayful
-
Bende yemedim guya temiz masum yapiyor. Zaten surekli yemege gidelim , film izleyelim birseyler soruyor. Hep bahane buldum . Korkuyorum sinemaya gitmeye. Dile kolay 3 saat karanlik... buyuk intimal Kotu birsey yapabilirim.Opmeye falan kalkisabilirim. Yazik olmasin.22 yaşında italyan ve bakir öyle mi?
Yemezler.
Ama sen ye bence, atlama, kaçırma bu fırsatı.
Bu arada hep çıtırları erkekler mi kapacak? Birazda biz bakalım değil mi ahahah çok hoşuma gitti bu konu. Çok tatlısın Missplayful
çıtır çıtır tam yemelikoyyh.
niyeti bozduysan ,adamı da boz gitsinKizlar siteye uzun zamandir girmiyordum. Ama akil danismam lazim simdi. 2 yildir nerdeyse yok sevgilim. Biri Ile tanistim ama 22 yasinda Ben 29. Benden hoslaniyor kardesim 23 yasinda benim onunla olmam imkansiz. Aileme arkadaslarima rezil olurum, Dalga gecerler.
Bende begeniyorum kendisini ama duygusaldan cok cinsel durtulerim agir basiyor. Utaniyorum yasi aklima gelencede ama arkadaslarim bile farketmis sen bu cocuga ac gozlerle bakiyorsun deyip guluyorlar.Aklima Kotu Kotu seyler geliyor. Ben fiziken kucuk gosteriyorum kendiside hic oyle 22 yasinda gibi degil valla. Fizigi cok duzgun , Italyan aile Amerikada Yasiyorlar, bende yurtdisindayim. Yuzu falan cok guzel, kocaman ela gozleri var , esmer.Dedigim gibi Fizigi kusursuz spor yaptigindan, yasindan buyuk duruyor. Bana karsi duygulari var yas onemli degil diyor. Fakat ben hoslansamda ciddi bakamiyorum , ona maalesef cinsel gozle bakiyorum. Konustugunda konsantre olamiyorum surekli orasina burasina bakmaktan. Aramizda birsey gecmedi ama Elimden her an kaza cikabilir. Napiyim? Uzak mi durayim? Kafam cok karisik!
niyeti bozduysan ,adamı da boz gitsin
bence birşey yapmaya korkuyorsanız evlenın sonunuzu ıyı gormuyorumBende yemedim guya temiz masum yapiyor. Zaten surekli yemege gidelim , film izleyelim birseyler soruyor. Hep bahane buldum . Korkuyorum sinemaya gitmeye. Dile kolay 3 saat karanlik... buyuk intimal Kotu birsey yapabilirim.Opmeye falan kalkisabilirim. Yazik olmasin.
Bende yemedim guya temiz masum yapiyor. Zaten surekli yemege gidelim , film izleyelim birseyler soruyor. Hep bahane buldum . Korkuyorum sinemaya gitmeye. Dile kolay 3 saat karanlik... buyuk intimal Kotu birsey yapabilirim.Opmeye falan kalkisabilirim. Yazik olmasin.
bence birşey yapmaya korkuyorsanız evlenın sonunuzu ıyı gormuyorum
baska birini bulun canım yada yaşını soylemeyın şartmı yasını soylemek kucuk yazılmış deyın ama herkes bılmesı gerek ykAma sirf bunun icinde evlenilmez kievlilik icin cok fazla kaide gerekiyor. Daha once evlenmistim bu sefer dikkatli olucam. Herkeste Iliaki birsey oluyor icime sinmeyen Sonrada ilişkim olmuyo. Olamayincada evlenilmiyo. Benim birlikte yasadigim nisanlandigim nerdeyse ikinci evliligimi yapacagim Biri vardi. O cok yaraladi. Yok yere ayirdi bizi sacma sebepten. Kac yil sonra pisman su siralar telde gorusuyoruz ama olmaz artik guvenim sifir.
Eğer ki bu cocugu yasi buyuk olsaydi gercekten evleniyim isterdim. Ama bunun da bu kusuru var iste.
Öpmek kötü birşey mi ?
Ah başak burcu, like a virgin
Zaten horoskopta da virginsiniz hep böyle ince düşünün anı yaşamayın. planlayın aman da aman
Bu cok dogru eski sevgilim nefret ediyordu bu huyumdan. 5 sene sonrasini bile planlardim. Su Hayatta beni en yaralayan sey planlarimin bozulmasi oluyor.
E simdi opsem , bi sekilde durum ilerleyecek haliyle. Oyle kalmaz o tabi. Tum gun aklima gelip beni huzursuz eder. Yani isin Kotu su adrenalinim Yukseliyo yani ma yaklasinca. Valla bu Adamin kokusunu aliyorum sanki. O koku feromon maalesef(( Boyle konunun Beynim duruyo. Omzu da cikmis zaten cani yaniyo zavallinin. Birde canini ben yakmiyim. Elim agir benim
22 yaşında,italyan ve bakir adamı nasıl buldun,tebrikler.
baska birini bulun canım yada yaşını soylemeyın şartmı yasını soylemek kucuk yazılmış deyın ama herkes bılmesı gerek yk
Ooouu iş o kokulara geldi mi bu işin kaçarı yok bacım. Ah o koku varya o koku, beni benden alan aşık eden şeydir. Planlama bir kez de. Anı yaşa. Ablam da başak sizi iyi bilirim. Kız ilk evliliğini 47 yaşında yaptı. Armut sapı üzüm çöpü diye. Neyse ki çok mutlu.
Adam yanına gelince adrenalin yükseliyor çünkü trafo misali alantrinkkkk var aranızda.
Sal gitsin yahu iplerini, ne kasıyorsun ?
Omzu mu çıkmış ? Yazıık.
Önce bi masajla başlarsın hem
Ooouu iş o kokulara geldi mi bu işin kaçarı yok bacım. Ah o koku varya o koku, beni benden alan aşık eden şeydir. Planlama bir kez de. Anı yaşa. Ablam da başak sizi iyi bilirim. Kız ilk evliliğini 47 yaşında yaptı. Armut sapı üzüm çöpü diye. Neyse ki çok mutlu.
Adam yanına gelince adrenalin yükseliyor çünkü trafo misali alantrinkkkk var aranızda.
Sal gitsin yahu iplerini, ne kasıyorsun ?
Omzu mu çıkmış ? Yazıık.
Önce bi masajla başlarsın hem
Offfffffffffff Missplayful amma dusundun, hayat kisa uzun boylu dusunmeye gerek yok diyorum :)
Evet o koku! Cocugu aslan gibi boynundan Kapasim var. Yazik Ceylan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?