Benden 7 yas kucuk biri...

Bende yemedim guya temiz masum yapiyor. Zaten surekli yemege gidelim , film izleyelim birseyler soruyor. Hep bahane buldum . Korkuyorum sinemaya gitmeye. Dile kolay 3 saat karanlik... buyuk intimal Kotu birsey yapabilirim.Opmeye falan kalkisabilirim. Yazik olmasin.

niyeti bozduysan ,adamı da boz gitsin

bence birşey yapmaya korkuyorsanız evlenın sonunuzu ıyı gormuyorum

Öpmek kötü birşey mi ?
Ah başak burcu, like a virgin
Zaten horoskopta da virginsiniz hep böyle ince düşünün anı yaşamayın. planlayın aman da aman

bence birşey yapmaya korkuyorsanız evlenın sonunuzu ıyı gormuyorum

Ama sirf bunun icinde evlenilmez ki evlilik icin cok fazla kaide gerekiyor. Daha once evlenmistim bu sefer dikkatli olucam. Herkeste Iliaki birsey oluyor icime sinmeyen Sonrada ilişkim olmuyo. Olamayincada evlenilmiyo. Benim birlikte yasadigim nisanlandigim nerdeyse ikinci evliligimi yapacagim Biri vardi. O cok yaraladi. Yok yere ayirdi bizi sacma sebepten. Kac yil sonra pisman su siralar telde gorusuyoruz ama olmaz artik guvenim sifir.

Eğer ki bu cocugu yasi buyuk olsaydi gercekten evleniyim isterdim. Ama bunun da bu kusuru var iste.

baska birini bulun canım yada yaşını soylemeyın şartmı yasını soylemek kucuk yazılmış deyın ama herkes bılmesı gerek yk

Öpmek kötü birşey mi ?
Ah başak burcu, like a virgin
Zaten horoskopta da virginsiniz hep böyle ince düşünün anı yaşamayın. planlayın aman da aman

Bu cok dogru eski sevgilim nefret ediyordu bu huyumdan. 5 sene sonrasini bile planlardim. Su Hayatta beni en yaralayan sey planlarimin bozulmasi oluyor.

E simdi opsem , bi sekilde durum ilerleyecek haliyle. Oyle kalmaz o tabi. Tum gun aklima gelip beni huzursuz eder. Yani isin Kotu su adrenalinim Yukseliyo yani ma yaklasinca. Valla bu Adamin kokusunu aliyorum sanki. O koku feromon maalesef (( Boyle konunun Beynim duruyo. Omzu da cikmis zaten cani yaniyo zavallinin. Birde canini ben yakmiyim. Elim agir benim

Ooouu iş o kokulara geldi mi bu işin kaçarı yok bacım. Ah o koku varya o koku, beni benden alan aşık eden şeydir. Planlama bir kez de. Anı yaşa. Ablam da başak sizi iyi bilirim. Kız ilk evliliğini 47 yaşında yaptı. Armut sapı üzüm çöpü diye. Neyse ki çok mutlu.

Adam yanına gelince adrenalin yükseliyor çünkü trafo misali alantrinkkkk var aranızda.
Sal gitsin yahu iplerini, ne kasıyorsun ?
Omzu mu çıkmış ? Yazıık.
Önce bi masajla başlarsın hem

baska birini bulun canım yada yaşını soylemeyın şartmı yasını soylemek kucuk yazılmış deyın ama herkes bılmesı gerek yk

Ne biliyim hic disari cikmiyorum ki. Tanisamiyorum haliyle. Tanidiklarimda yok yani. Biri hastenede staj yaptigim yerde Calisan 32 yasinda Biri ama kel. Kel olmayaydi... Bu sahsin yasi kucuk. Baska si cok yakisikli ama Allah' a inanmiyormus. Otekisi bosanma davasi suruyormus. Berisi zengin ama yasli adam. Ya bulamiyorum. Herkese haber saldim bi kismet bulun diye. Herkes birilerini tanistiriyor ama yok oyle sinmiyor icime

Evet o koku! Cocugu aslan gibi boynundan Kapasim var. Yazik Ceylan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…