Sakin olun bu konuya girdiğinizde bana cevap vermeniz daha iyi :26:
amann kızım 18 lik çıtırsın . sana başka erkek mi yok bee
bugün üzüldüğüne yarın gülüceksin buraya yazıyorum ...
Niye bilmiyorum ama bu yorum beni güldürdü tek rahat yorum olduğundan heralde
insan bazen duygularini engelleyemez ama attigi adimlari kendi secer..
harika söyledin arkadasımm gerçekten
gül tabi
18 yaşının kıymetini bil ... sonra yıllar nasıl geçti dersin ...
böyle bilmem kaç yaşında adamlar içinde kendini üzme
Ben bu yaşımın kıymetini bilemeyecek kadar beceriksizimnapayım öleyim mi
ya olur öyle şeyler . bende 16 yaşındayken karşı komuşumun oğluna aşıktım ama ne aşk
şimdi gülüyorum kendime . adam evlendi barklandı çocuğu var ama zerre umrumda değil yanii
amann kızım 18 lik çıtırsın . sana başka erkek mi yok bee
bugün üzüldüğüne yarın gülüceksin buraya yazıyorum ...
ya olur öyle şeyler . bende 16 yaşındayken karşı komuşumun oğluna aşıktım ama ne aşk
şimdi gülüyorum kendime . adam evlendi barklandı çocuğu var ama zerre umrumda değil yanii
Sen güçlü kızsın bunları da atlarsın hem doğru sana erkek mi yok akıllım
İnşallah bir de farklı bu sefer deyince zor gibi geliyor ama deneyeceğim tavsiyeleriniz böyle olmaz diyor
unutursunn .. inan boşlukta tutuncak bir dal arıyor . ama biliyor musun en çok o boşluk annlarında hata yapıyorsun ...
unutcaksın kimler unutulmadı ki sanki . insan o yada bu şekilde unutuyor bir gün silinip gidiyor ...
hem o adam gerçekten sana ilgi gösterdiyse sağlam pabuç değil .. sevgilisi olduğu halde küçük kızlara mavi boncuk dağtıyor ... kimseye yararı olmaz onun ..
ayyyyyyyyy ne tuhaf durum bence çocukluk ya allahım ben adamı her gördüğümde gülme krizine giredim
İyiki yazmışım ilk defa gülüyorum bu konuyaeskiye dönmem umarım iyi ki varsınız
taşındı burdan almanyada .. valla çok aşıktım leyla gibiydim . bir taka arabası vardı motorunun sesini duymadan uyamazdım . geeç geliyordu eve bende beklerdim kulağım sokakta
BUNLARI DA.. ben erken atlattım onları ilerde olmasın demi bu onların yanında en basiti :44:
aşk için türlü reziillikler yapan biri yazıyor bunu dikkate al ..
hayat tecrübesi konuşuyor
annaam gerçekten aşk gibiymiş amam ben aşkın yani ııııı ne biliyim yaşanamz ölünür bir şey olduğunu düşünüyorum sizde allah bilir ilk zaman ne düşündünüz ma geçmiş çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?