Benden 9 yaş büyük!engel olamıyorum :(

Son düzenleme:
amann kızım 18 lik çıtırsın . sana başka erkek mi yok bee
bugün üzüldüğüne yarın gülüceksin buraya yazıyorum ...

Sen güçlü kızsın bunları da atlarsın hem doğru sana erkek mi yok akıllım

gül tabi
18 yaşının kıymetini bil ... sonra yıllar nasıl geçti dersin ...
böyle bilmem kaç yaşında adamlar içinde kendini üzme

Ben bu yaşımın kıymetini bilemeyecek kadar beceriksizim napayım öleyim mi

ya olur öyle şeyler . bende 16 yaşındayken karşı komuşumun oğluna aşıktım ama ne aşk
şimdi gülüyorum kendime . adam evlendi barklandı çocuğu var ama zerre umrumda değil yanii

İnşallah bir de farklı bu sefer deyince zor gibi geliyor ama deneyeceğim tavsiyeleriniz böyle olmaz diyor

ya olur öyle şeyler . bende 16 yaşındayken karşı komuşumun oğluna aşıktım ama ne aşk
şimdi gülüyorum kendime . adam evlendi barklandı çocuğu var ama zerre umrumda değil yanii

ayyyyyyyyy ne tuhaf durum bence çocukluk ya allahım ben adamı her gördüğümde gülme krizine giredim

İnşallah bir de farklı bu sefer deyince zor gibi geliyor ama deneyeceğim tavsiyeleriniz böyle olmaz diyor

unutursunn .. inan boşlukta tutuncak bir dal arıyor . ama biliyor musun en çok o boşluk annlarında hata yapıyorsun ...
unutcaksın kimler unutulmadı ki sanki . insan o yada bu şekilde unutuyor bir gün silinip gidiyor ...
hem o adam gerçekten sana ilgi gösterdiyse sağlam pabuç değil .. sevgilisi olduğu halde küçük kızlara mavi boncuk dağtıyor ... kimseye yararı olmaz onun ..

İyiki yazmışım ilk defa gülüyorum bu konuya eskiye dönmem umarım iyi ki varsınız

ayyyyyyyyy ne tuhaf durum bence çocukluk ya allahım ben adamı her gördüğümde gülme krizine giredim

taşındı burdan almanyada .. valla çok aşıktım leyla gibiydim . bir taka arabası vardı motorunun sesini duymadan uyamazdım . geeç geliyordu eve bende beklerdim kulağım sokakta

taşındı burdan almanyada .. valla çok aşıktım leyla gibiydim . bir taka arabası vardı motorunun sesini duymadan uyamazdım . geeç geliyordu eve bende beklerdim kulağım sokakta

annaam gerçekten aşk gibiymiş amam ben aşkın yani ııııı ne biliyim yaşanamz ölünür bir şey olduğunu düşünüyorum sizde allah bilir ilk zaman ne düşündünüz ma geçmiş çok şükür

BUNLARI DA.. ben erken atlattım onları ilerde olmasın demi bu onların yanında en basiti :44:

Atlatırsın tabii karşına daha ne insanlar çıkacak her zaman söylüyorum hem o herif için daha üzme kendini herşey olacağına varır.

tabi kızım ben büyük aşkların kadınıydım o zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…