Benden 9 yaş büyük!engel olamıyorum :(

Teselli etmek için söylemiştir.Biliyorum unutsun diyorsunuz biliyorum insanlar nelere alışıyor ölüme bile işte bazen böyle düşünüyorum bazen de hiç aklıma gelmiyor bunlar sebebini anlayamıyorum

O şekilde bir teselli olamaz. Bunu geçeceksin ilk önce. Arkadaşın için aynı yorumu yapamayacağım ama sen aklı başında birisine benziyorsun. Zamanla alışacaksın. Benim de bir zamanlar hoşlandığım birisi vardı. Dualar ediyordum Allah'a 'Ne olur olsun' diye. O olmadan sanki hayatımda iyi giden bir şey yokmuş gibi geliyordu. Ağlıyordum, sızlanıyordum. Bu 1 sene sürdü böyle. En son sevgilisinin olduğunu öğrendim. O gün nasıl olduysa bir anda bitti her şey. Şimdi de 'İyi ki olmamış' diyorum. Çünkü benim ki aşk değil de takıntıymış diye düşünüyorum. Eğer gerçekten aşık olsaydım, sevseydim bir anda bitmezdi. Ya da bana imkansız geldiği için acı veriyordu ve o, bana gelse belki ben yine istemeyecektim. Bak, kız arkadaşı da varmış doktorun zaten. Senin de soğuman için bir sebep. Yaşın küçük daha. Emin ol toparlanırsın. Geçen gün bir konu okudum. Bayan, nişanlısıyla düğünlerine 5 ay kala ayrılmış. 1 yıl sonra karşı karşıya gelmişler ve hiçbir şey hissetmemiş. Onların ki bambaşka bir boyuta taşındığı halde zaman yaralarını sarmış, iyileştirmiş. Sen de bu günleri atlatacaksın emin ol.

Arkadaşımı teselli etmek için öyle yazdım ayrıca ben her zaman her konuda onun yanında olurum.

Arkadaşımı teselli etmek için öyle yazdım ayrıca ben her zaman her konuda onun yanında olurum.

Girdiği yol yanlışsa onu uyarmak hatta gerekirse kolundan tutup zorla da olsa doğru yola çevirmek de arkadaşlık görevleri arasında. Sen de arkadaşının mutlu olmasını istiyorsundur hak veririm ama mutluluğa gideceği yol başkalarını mutsuz etmekten geçiyorsa orada durmasını da durdurmasını da bilmelisiniz. Hepimiz için bu böyle.

Haklısınız gerçekten düşünüyorum bunları bu ne ki diyorum hata kimde bilmiyorum artık insan neler atlatıyor ve benim yaşamam gereken şeyler ve diyorum ama Ailemle ilgili bir şey olduğunda ya da herhangi bir başka şey başlıyorum yine ne düzgün gidiyorlar hiçbir şey istediğim gibi gitmeyecek diyorum nankörlük mü yapıyorum bilmiyorum.

Uyarıyoruım zaten yanlış oluğunu defalarca söyledim fakat kafası karışık güzel olduğunu söyleyerek telkin etmek istedim sadece.Ama bir yerde hepinize hak veriyorum o adi herif benim arkadaşıma göre değil

Yapıp yapmadığından emin değilim fakat size gerçekten kur yaptığını farz ederek söylüyorum. Eğer böyle bir şey varsa demektir ki o bir sahtekar. İlişkisi olduğunu öğrendiğim anda ondan tiksinirdim, bırakın aşık olmayı uzaklaşamamayı. Bu şekilde düşünün belki daha kolay uzaklaşabilirsiniz.

Anlamlandıramadığım başka bir duygu içerisindeyim zaten aptal gibi hissediyorum en ufak bir şeyden şüphe duyar hala geldim.çevremdeki diğer kişiler içinde geçerli birisi bir şey dediğinde bayağı bir düşünüyorum

'Olursunuz. Sen daha güzelsin ondan' demek yerine 'Sen çok güzel bir kızsın canım. Daha iyileri çıkar karşına' dersen daha doğru olur. Hayırlısı olsun hakkınızda.

'Olursunuz. Sen daha güzelsin ondan' demek yerine 'Sen çok güzel bir kızsın canım. Daha iyileri çıkar karşına' dersen daha doğru olur. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Aklınıza gelebilecek her olumlu cümleyi kurdum kendisine fakat baktım olmuyor öyle yazdım.

Bir hatan yok. Aşık olmak, sevmek kimsenin seçimi değil. Kalbimize söz geçiremeyiz. İmkansızla uğraşmayı daha çok sever her zaman ama en çok yıpratan da imkansızdır. Ben de kendimi her zaman şanssız olarak görmüşümdür. 'Hayatımda hiçbir şeyin yolunda gitmediği' psikolojisinden bir türlü sıyrılamadım. Yine de her halimize şükredelim. Üniversiteye gideceksin. Neler göreceksin neler. İstediğin şehirde, istediğin okulda, istediğin bölümde okumak 1. gayen olsun ve onun için uğraş. Yeni insanlar tanıdıkça, güzel günler yaşadıkça bu günlerine güleceksin. :)

Bazıları tarafından yanlış anlaşıldı be karşı çıkıldı sadece duygu karmaşama faaliyette yaptığım bir şey olmadığı halde bu yüzden hata olarak ifade ettim.imkansız her zaman daha çekici evet gittikçe bu hâli almaya başlamıştı birlikteliği olduğunu öğrenmeden önce de karşı çıkılıyordu içime attım bu yüzden ne olduğunu ne hale geldiğini kavrayamasım bir türlü bu yüzden yardım istedim zaten,önerileriniz için teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi yolunda gider.

bende sıkıldım farklı kulvarlardayız kusura bakmayın siz benim bakış açımla bakamıyosunuz

farklı kulvarda oldugumuz kesin zaten

olmayan şeyi bu kadar direteni ilk defa görüyorum kkda.
ömrümden ömür gitti vallahi sizlere anlatamamaktan
hadi eyvallah

Onların arasındaki ilişki yeni ben resmi derken ben ve ondan bahsediyordum ayrıca her iltifat edene,güzel söyleyene bakmak ilgili bir şey söylediğimi hiç hatırlamıyorum.Kimsenin normalleştirdiği de yok.Ben de normal gösterseydim fikir almak istemezdim.Hee şunu da yanlış anlamayın fikrim nasıl ayartırım nasıl üstüne giderim bilmem ne gibi şeyler için değil.Kişiliğimde yok böyle şeyler benim.Derdim kendimle benim.:26:

Son düzenleme:

Lafim sana degildi biliyosun..

güle güle birde ben değil siz diretiyorsunuz

vallahi bu yaştasınız ama kafayı yedirtirsiniz insana
fesuphanallahhh.
neyse bir daha girmeyeceğim konuya
görmeyeyim bari

insan bazen duygularini engelleyemez ama attigi adimlari kendi secer..
harika söyledin arkadasımm gerçekten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…