Benden 9 yaş büyük!engel olamıyorum :(

taşındı burdan almanyada .. valla çok aşıktım leyla gibiydim . bir taka arabası vardı motorunun sesini duymadan uyamazdım . geeç geliyordu eve bende beklerdim kulağım sokakta

Çok güzelmiş ama şimdikiler böyle değil değişti

tabi kızım ben büyük aşkların kadınıydım o zamanlar

hahahhah sizki 16 yaşından beri güzel bulunuyosunuz daha ne aşklar yaşarsınız hatta bir tane bulur köleniz yapar evlenir bide 3 çocuk yaparsınız hayat böyle o zamanlar ney miş aşka olan umudunuzu kaybetmeyin aşk en umulmadık zamanda kapyı çalar der bir aşık (leyla) ata sözü

bunu altına yaparım tabi kızım gibi yorum bekleniyor

Son düzenleme:

aşktan yüzüm gülmedi valla bu yaşa kadar
3 çocuk mu

yok yavrum ya bir tane çocuk olsun yeter bana
erkeklerden aslında nefret ettim ...
ama bilemeyiz tabi kısmet ...

yok yavrum ya bir tane çocuk olsun yeter bana
erkeklerden aslında nefret ettim ...
ama bilemeyiz tabi kısmet ...

bncede bilemeyiz aman hayırlısı bide sizin deli gibi aşık olduğunuzu yazdığınız bbir topiğe yorum yapıyomuşum herşeye nasip kısmet belki yarın hayatınızın aşkıyla karşılacaksınız hımmm kim biilir siz yinede yarı etrafa bakın o tipte biri var mı :)))

aslında biliyor musun bence aşk sizin yaşlarınızda tam saf oluyor . yaş geçtikçe mantık giriyor devreye daha çok . o yüzden saf aşk evliliği yapmıyor insanlar bir yaştan sonra ..
ama tabi belli olmaz inşş tekrardan aşık olabilirim

gören seni 40 yaşında sanıcak aşkın yaşı olamz der bir aşık ata sözü ama doğru biz aptal aşık oluyoruz ablcaım yaşın kaç ki daha allahım ya insanın ruhu genç olcaka 70 şinde 2. bahar diyen dedeleerr var tövbe tövbe

28 yaşındayım kızım ne aşkı bu yaştan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…