Benimkiler daha yeni ben de sonra gülerim artık
taşındı burdan almanyada .. valla çok aşıktım leyla gibiydim . bir taka arabası vardı motorunun sesini duymadan uyamazdım . geeç geliyordu eve bende beklerdim kulağım sokakta
tabi kızım ben büyük aşkların kadınıydım o zamanlar
hahahhahsizki 16 yaşından beri güzel bulunuyosunuz daha ne aşklar yaşarsınız hatta bir tane bulur köleniz yapar evlenir bide 3 çocuk yaparsınız hayat böyle o zamanlar ney miş aşka olan umudunuzu kaybetmeyin aşk en umulmadık zamanda kapyı çalar der bir aşık (leyla) ata sözü
bunu altına yaparım tabi kızım gibi yorum bekleniyor
birdaha gördüğünde adı neyse artık bilmiyorum x abi diye hitap et
bozulsun bence
Çok güzelmişama şimdikiler böyle değil değişti
aşktan yüzüm gülmedi valla bu yaşa kadar
3 çocuk mu
hahahhahsizki 16 yaşından beri güzel bulunuyosunuz daha ne aşklar yaşarsınız hatta bir tane bulur köleniz yapar evlenir bide 3 çocuk yaparsınız hayat böyle o zamanlar ney miş aşka olan umudunuzu kaybetmeyin aşk en umulmadık zamanda kapyı çalar der bir aşık (leyla) ata sözü
bunu altına yaparım tabi kızım gibi yorum bekleniyor
tabi düşün ne aşıkmışım adam çulsuzdu bee 5 parası yoktu ama ben deli divaneydim kendi
O kadar da yapamam heralde bir an düşünücearamızda yaş farkı varmış gibi de davranmadı hiç evet bozulur :44:
yok yavrum ya bir tane çocuk olsun yeter bana
erkeklerden aslında nefret ettim ...
ama bilemeyiz tabi kısmet ...
İşte para mühim değil aşk oluncakonu sahibi çıldırdı
valla o kafamla o çocukla evlenseydim şimdi ne yapardım acaba
ama işte onunda sevglisi vardı o yüzden açılmadım hiç
bncede bilemeyiz aman hayırlısı bide sizin deli gibi aşık olduğunuzu yazdığınız bbir topiğe yorum yapıyomuşumherşeye nasip kısmet belki yarın hayatınızın aşkıyla karşılacaksınız hımmm kim biilir siz yinede yarı etrafa bakın o tipte biri var mı :)))
valla o kafamla o çocukla evlenseydim şimdi ne yapardım acaba
ama işte onunda sevglisi vardı o yüzden açılmadım hiç
kız adam evlenip çocuk yapmış daha ne düşünüyon önüne bak sen bide seni uyarmayalım hahhah
aslında biliyor musun bence aşk sizin yaşlarınızda tam saf oluyor . yaş geçtikçe mantık giriyor devreye daha çok . o yüzden saf aşk evliliği yapmıyor insanlar bir yaştan sonra ..
ama tabi belli olmaz inşş tekrardan aşık olabilirim
Öylesineymiş zaten sizin için güzel bir hatıra olarak kalmış
vayyy ibre bana döndü ...
bende topa tutulurum şimdi burda burası kk
gören seni 40 yaşında sanıcak aşkın yaşı olamz der bir aşık ata sözüama doğru biz aptal aşık oluyoruz ablcaım yaşın kaç ki daha allahım ya insanın ruhu genç olcaka 70 şinde 2. bahar diyen dedeleerr var tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?