Benden 9 yaş büyük!engel olamıyorum :(

evet ama başımı çeviremem onu gördüğümde kontrolümü bazen o yapıyor

ya siz sanırım daha lisedesiniz Allah askına ne işiniz olur doktorla kurlarla bilmem nelerle.
tamam kontrolünü o yapıyorsa yapsın cık evine git .
gerçekten bakın sonra pişman olursunuz kendinize hakim olamadıgınız için

evet ama başımı çeviremem onu gördüğümde kontrolümü bazen o yapıyor

Yapsın kontrolünü git ona da bir abin gibi davran o yine sana tatlı sözler söylemeye devam eder. Sen de teşekkür et geç bu kadar. Hayatın boyunca böyle şeyler olucak. Adam yakışıklı heralde ve doktor ağzı da güzel laf yapıyor heralde. Sen etkilenmişsin gözünde büyütmüşsün olur öyle. Ama ben eminim ki adam seni kardeşi gibi görüyor bu yakınlığı da ondan..

kur yapmış ne bu arada . soruyorum cevap vermiyorsunuz . ne yapmış mesela adam . bu adamdan nasıl uzak kalıcak kendine zincire vurabilir mesela

Evet 18 yaşındayız ama doğruyu yanlışı ayırt edebiliyoruz evet adamın sevgilisine de yazık ama arkadaşıma da yazık tek suçlu doktor böyle yapmamalıydı.

Allahtan sen akilli ciktin...
Olmasinda zaten, kendime engel olamiyorum diye bir sey, olursun, akilli insan olur...

Yaptığım bir şey yok zaten söylenenler gibi bir şey yapmadım ben sadece fikir almak istiyordum

ayrıca üniveristeye gitmiyorsan bir oktoru etkilemen neredeyse İMKANSIZ ...

kusura bakmayın ben üstte yazan kısa yazınızı gör medim bende sizden koruyorum valla 2 laf var 2sinide siz söylüyosunuz topaç nereye dönerse siz oraya dönüyosunuz bune yahu yok kızım sen suçlusun adamı ayartmaya çalışıyosun daha sonra zaten ünide okumuyosun bu adamı etkileyemezsin daha sonra ben doktırun sevgilisinie üzülüyorum bven sizin yorumlarınızdan korkuyorum sizin gibi bir o yana bir bu yana giden kişilein laflarınada değer vermiyorum bir şeyde karar verin kızın aklını karıştırmayın ya aşkını peşinden git deyin birinde karar verin artık

Evet 18 yaşındayız ama doğruyu yanlışı ayırt edebiliyoruz evet adamın sevgilisine de yazık ama arkadaşıma da yazık tek suçlu doktor böyle yapmamalıydı.

doğruyu yanlışı ayırt edebilen insan üstüne git de seni seçsin demez.
bence oturun hayatınıza bakın lisedesiniz daha. kkda bu yaşlarda hata yapıp ne yapacagım diye yalvaran bir dolu kız var.
biz lisede kur yapmak ne demek bilmezdik ya hu.

Yaptığım bir şey yok zaten söylenenler gibi bir şey yapmadım ben sadece fikir almak istiyordum

Anladim tatlim...
Sen bir sey dediginde tesekkur et, gec...
Surekli karsina boyler erkekler cikar, kimsini biz yanlis yorumlariz, kimisi de gercekten kur yapar durur...
Mesafeyi koymak bize kalir...

hayır canım doğruyu ayırt edemiyorsunuz ... seni seçer belki hadi git falan .. hayat oyun değil umarım acı bir şekilde tecrübe etmezsiniz ..adam ne yaparsa yapsın sevgilisi olan bir adama cevap veren kızda da büyük suç vardır bence herşey karşılıklı .. size ne doktorun ne yaptığından . siz kendinizden sorumlusunuz . bu kafayla canım çok üzülürsünüz abla tavsiyesi .. adam belki sevgilisiyle şu anda biz neler konuşuyoruz ..

Yaşının küçük olduğu burdan belli. Arkadaşın ne demek istediğini bile anlamadın..

Yazamadıklarımı yazdın aferin kız sana

sen kaç yaşınadasın yaa ..
ben orda ironi yaptım . biraz kitap oku kendini geliştir basit bir espriyi bile anlayamıyorsun . doktorun sevgilsine üzülmene gerek yok . bence oturun kendinize üzülün ..

Anladim tatlim...
Sen bir sey dediginde tesekkur et, gec...
Surekli karsina boyler erkekler cikar, kimsini biz yanlis yorumlariz, kimisi de gercekten kur yapar durur...
Mesafeyi koymak bize kalir...

anlayışınız ve yorumunuz için teşekkür ederim.ve söylenen gibi bir niyetim olsaydı doktor değiştirmeye çalışmazdım.

konu sahibi sen akıllı kızsın yorumların zaten mantıklı geldi bana
sen üniversiteyle ilgilen canım
adamın üstüne git de seni seçsin diyenlere bakma. üzülmeni istemeyiz. emin ol ki doğru yol bu canım. pişman olmazsın o adamdan vazgecersen

ah ah seni çok iyi anlıyorum canım arkadaşım her güçlükte yanındayım bunları da beraber atlatacağız o senin olacak hep senle kalacak

olursun ayrıca hiç yakışmıyorlar sen daha güzelsin

Bence daha çok üzerine git ilgisini daha fazla çekmeye çalış umarım kendisi de kıymetini anlar ve geç olmadan seni seçer

Oda doğru erkek sonuçta

Bana cok dogruyu yanlisi ayirt edebiliyorsun gibi gelmedi...
Gorunen koy hesabi...
Yasin kucuk, anlamaya calisiyorum, ama sunu unutma, hayatta hicbir zaman yuzunu yere baktiracak seyler yapma, buna da vesile olma...

sen kaç yaşınadasın yaa ..
ben orda ironi yaptım . biraz kitap oku kendini geliştir basit bir espriyi bile anlayamıyorsun . doktorun sevgilsine üzülmene gerek yok . bence oturun kendinize üzülün ..

kihkihkih malesef talihsiz bir yorum yaptı arkadaş. Boşver artık. 20'den önce kafa farklı çalışıyor heralde. Ne desek boş..

aslında 18 yaş okadar küçük değil bunu anlamak için .şimdi 9 yaşında çocuklar herşeyi şıp diye anlıyor .
Bilemedim belki de anlamak istemiyorlar. En iyi ihtimalle bunu düşünmek istiyorum.. Neyseki konu sahibi daha akıllı..

Son düzenleme:
anlayışınız ve yorumunuz için teşekkür ederim.ve söylenen gibi bir niyetim olsaydı doktor değiştirmeye çalışmazdım.

Senin bu olgunlukla sirtin yere gelmez...
Hem gecmis olsun, hem de umarim cok daha seni hakeden insanlar cikar karsina...
Bu arada derslerine odaklan bu sira, hem iyi gelir, hem de asil gundemin bu olmali...

Gidicem zaten bu sene üniversiteye inşallah kontrollere bile gitmek istemez oldum biran önce biter inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…