evet ama başımı çeviremem onu gördüğümde kontrolümü bazen o yapıyor
evet ama başımı çeviremem onu gördüğümde kontrolümü bazen o yapıyor
iyi de hayatım ben diyorum ki zaten biz bu kızı nasıl uzak tutucaz herkes çok üstüne gidiyo hem üni stresi hem bu bide pskolojik açıdan bak senin hertarfın stres dolu adamın viri sana kur yapıyo zaten kötü insanlara en stresli dönemlerrinöizde kanarız yoksa ebn inanamıyorum konu sahibi her sewiyorum diyeen aşkım diyecek doktor birazda yakışıklıysa tamam şimdi o diyo ki HERKESE SÖYLÜYORUM BEN BU İLLETTEEN KURTULMAYA ÇALIŞIYORUM MİLLET BENİ KÖTÜ İLAN ETTİ ŞİMDİ AĞLIYO BELKİ konusahibinin yüzünü görmüş biri olarak söylüyorum ççoook güzel zaten o sters altında daha fazla strese sokmayalım burada ONUN İYİ KÖTÜ OLMASINI DEĞİL NASIL BU ADAMDAN UZAK KALACAĞINI KONUŞALIM merak diyorum kaç kişi kontrole git veya gitme yazmış herkes onun karakterine yorum yapıyo
yazmayayım diyorum kızım siz 18 yaşında mısınız . yahu bende 18 yaşımda oldum ama bu kadar saf mı diyeyim artık çakal mı diyeyim ne diyeceğimi bilemedim .sizin gibi olmadım . bak şekerim bir erkek bir kızla ilgileniyorsa en basitinden telefonunu ister bu bir . istemiş mi ?aramış mı ne yapmış ?iki tatlı söz söyledi diye kur mu yapmış oluyor . hadi kur yapmış diyelim peki adamın suçundan sanane . sen resmen git ayart sevgilisinden ayır diyorsun ki ilişkisi ciddi bir ilişki .sana biri aynısını yapsa ne olur peki ne düşünürsün biraz empati yap . belki o kız yıllarını verdi o adama . belki birlikt eokudullar çalıştılar siz nerden biliyorsunuz milletin hayatını ..hemen kur yaptı bana umut verdi ben ona gideyim onu almasın beni alsın . bu aklınızı bence üniveristeye girmek için kullanın doğru düzgün ilişkiler yaşarsınız o caman ..
Allahtan sen akilli ciktin...
Olmasinda zaten, kendime engel olamiyorum diye bir sey, olursun, akilli insan olur...
ayrıca üniveristeye gitmiyorsan bir oktoru etkilemen neredeyse İMKANSIZ ...
ayy ben artık kadınlardan daha çok korkuyorum inan bana . bu nasıl brişeydir ya . bana kur yaptı ne kuru yapmış acaba . hadi kur yaptı sevgilisi olduğunu öğrenmişsin . hala yürü git inşş seni sever falan diyorlar .. okumayayım konuyu bare sinirlendim ..
allah herkesin kalbine göre versin ....
Evet 18 yaşındayız ama doğruyu yanlışı ayırt edebiliyoruz evet adamın sevgilisine de yazık ama arkadaşıma da yazık tek suçlu doktor böyle yapmamalıydı.
Yaptığım bir şey yok zaten söylenenler gibi bir şey yapmadım ben sadece fikir almak istiyordum
Evet 18 yaşındayız ama doğruyu yanlışı ayırt edebiliyoruz evet adamın sevgilisine de yazık ama arkadaşıma da yazık tek suçlu doktor böyle yapmamalıydı.
kusura bakmayın ben üstte yazan kısa yazınızı gör medim bende sizden koruyorum valla 2 laf var 2sinide siz söylüyosunuz topaç nereye dönerse siz oraya dönüyosunuz bune yahu yok kızım sen suçlusun adamı ayartmaya çalışıyosun daha sonra zaten ünide okumuyosun bu adamı etkileyemezsin daha sonra ben doktırun sevgilisinie üzülüyorum bven sizin yorumlarınızdan korkuyorum sizin gibi bir o yana bir bu yana giden kişilein laflarınada değer vermiyorum bir şeyde karar verin kızın aklını karıştırmayın ya aşkını peşinden git deyin birinde karar verin artık
kusura bakmayın ben üstte yazan kısa yazınızı gör medim bende sizden koruyorum valla 2 laf var 2sinide siz söylüyosunuz topaç nereye dönerse siz oraya dönüyosunuz bune yahu yok kızım sen suçlusun adamı ayartmaya çalışıyosun daha sonra zaten ünide okumuyosun bu adamı etkileyemezsin daha sonra ben doktırun sevgilisinie üzülüyorum bven sizin yorumlarınızdan korkuyorum sizin gibi bir o yana bir bu yana giden kişilein laflarınada değer vermiyorum bir şeyde karar verin kızın aklını karıştırmayın ya aşkını peşinden git deyin birinde karar verin artık
Anladim tatlim...
Sen bir sey dediginde tesekkur et, gec...
Surekli karsina boyler erkekler cikar, kimsini biz yanlis yorumlariz, kimisi de gercekten kur yapar durur...
Mesafeyi koymak bize kalir...
ah ah seni çok iyi anlıyorum canım arkadaşım her güçlükte yanındayım bunları da beraber atlatacağız o senin olacak hep senle kalacak
olursun ayrıca hiç yakışmıyorlar sen daha güzelsin
Bence daha çok üzerine git ilgisini daha fazla çekmeye çalış umarım kendisi de kıymetini anlar ve geç olmadan seni seçer
Oda doğru erkek sonuçta
sen kaç yaşınadasın yaa ..
ben orda ironi yaptım . biraz kitap oku kendini geliştir basit bir espriyi bile anlayamıyorsun . doktorun sevgilsine üzülmene gerek yok . bence oturun kendinize üzülün ..
Yaşının küçük olduğu burdan belli. Arkadaşın ne demek istediğini bile anlamadın..
Bilemedim belki de anlamak istemiyorlar. En iyi ihtimalle bunu düşünmek istiyorum..aslında 18 yaş okadar küçük değil bunu anlamak için .şimdi 9 yaşında çocuklar herşeyi şıp diye anlıyor .
anlayışınız ve yorumunuz için teşekkür ederim.ve söylenen gibi bir niyetim olsaydı doktor değiştirmeye çalışmazdım.
konu sahibi sen akıllı kızsın yorumların zaten mantıklı geldi bana
sen üniversiteyle ilgilen canım
adamın üstüne git de seni seçsin diyenlere bakma. üzülmeni istemeyiz. emin ol ki doğru yol bu canım. pişman olmazsın o adamdan vazgecersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?