Benden 9 yaş küçük internet aşkım

Beyzadeck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
150
95
53
Kızlar, tesadüfen netten biriyle tanıştım. Facede ekleştik, mesajlaşıyoruz. Çocuk benden 9 yaş küçük ve bana aşık olduğunu idda ediyor. Müstehcen bir diyaloğu yok. Önce bir duygum yoktu. Sanki aşık oldum gibi . Ay ben ne yapacağım. Farklı şehirlerdeyiz. Amacını niyetini bilmiyorum hem çok yakışıklı hem zengin. Hiç dengim değil. Benim düşüncelerimi çok sevmiş. Kafasına uymuşum. Vs Vs. Kızlar kontrolümü kaybettim önce. Sürekli msj atmak istiyorum. Biri beni durdursun. Belkide alay ediyor benle kafam bi milyon

Son düzenleme:
Senden 9 yaş küçük birine aşık mı oldun
Yani empati yapayım dedim de şahsen şartlar ne kadar zorlanırsa zorlansın hayatta benden 9 yaş küçük yani bi 15 yaşında ki velede hayatta aşık olamam herhalde

Biran düşündüm de
Bayağı komik olurmuşum

Buluşun en kısa zamanda o zaman ne olduğu ortaya çıkar.

Yasi falan onemli degil,tabii 18in uzerindeyse
Ama denginiz olmasi onemli
Siz yine de dikkatli olun da basiniza is acilmasin,internetten her sey cikabilir
Ya nasıl aşık olabiliyorsunuz mantık düşünce gerçeklik yok aşk var bu nasıl oluyor
karşındaki gerçek. Tüm profilini kişiliğini sosyal mecrada görüyorsun konuşuyorsun. Dünya artık dijital. Bu platform gibi. Bizde birbirmizi görmüyoruz ama dertleşiyoruz

karşındaki gerçek. Tüm profilini kişiliğini sosyal mecrada görüyorsun konuşuyorsun. Dünya artık dijital. Bu platform gibi. Bizde birbirmizi görmüyoruz ama dertleşiyoruz
Dunya dijital de,mesela darkmore kimliginin altindan haci osman aga da cikabilir yani ben onu demek istedim yoksa asik olabilirsiniz elbette. Evli olmasin,yasi bebe yasi olmasin yeterli.

Kişi doğru, facesi Vs.
Öyleyse yüz yüze görüşün, kalabalık bir yerde tabii. Hatta bir an önce görüşün neyin ne olduğunu görür kendi kendinize gelin güvey olmazsınız. Yaş problem değil, 18 yaşını doldurduğu sürece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…