Evet çok haklısın, yeni tanıştık.şöyle Ben aşka inanmadığımı bunun geçici birşey olduğunu, söyledim. Aşık oldum Vs demedim zaten. onun samimiyetine inanmıyorum. Kendimide geri çekemiyorum.Sizle neden buluşmuyor madem?
Kişi doğru, facesi Vs.Temkinli olun. Başkasının fotoğraflarını kullanıyor olabilir, size kendini olduğundan farklı göstermeye çalışıyor olabilir. İnternet geniş bir platform.
Zaten Bu mesele bizi yakınlaştırdı. Kokuya karşı hassasımış. İkide bir güzel kokuyormuyorsun deyip duruyorYa leş gibi pis kokan bir adamsa?
Buluşun en kısa zamanda o zaman ne olduğu ortaya çıkar.Evet çok haklısın, yeni tanıştık.şöyle Ben aşka inanmadığımı bunun geçici birşey olduğunu, söyledim. Aşık oldum Vs demedim zaten. onun samimiyetine inanmıyorum. Kendimide geri çekemiyorum.
Yasi falan onemli degil,tabii 18in uzerindeyse
Ama denginiz olmasi onemli
Siz yine de dikkatli olun da basiniza is acilmasin,internetten her sey cikabilir
karşındaki gerçek. Tüm profilini kişiliğini sosyal mecrada görüyorsun konuşuyorsun. Dünya artık dijital. Bu platform gibi. Bizde birbirmizi görmüyoruz ama dertleşiyoruzYa nasıl aşık olabiliyorsunuz mantık düşünce gerçeklik yok aşk var bu nasıl oluyor
Buluşayammı hakikatenBuluşun en kısa zamanda o zaman ne olduğu ortaya çıkar.
Bende aşık oldum görmeden etmeden. Allah bizi napsıngormeden etmeden ne ara asik olmus
Dunya dijital de,mesela darkmore kimliginin altindan haci osman aga da cikabilir yani ben onu demek istedimkarşındaki gerçek. Tüm profilini kişiliğini sosyal mecrada görüyorsun konuşuyorsun. Dünya artık dijital. Bu platform gibi. Bizde birbirmizi görmüyoruz ama dertleşiyoruz
Öyleyse yüz yüze görüşün, kalabalık bir yerde tabii. Hatta bir an önce görüşün neyin ne olduğunu görür kendi kendinize gelin güvey olmazsınız. Yaş problem değil, 18 yaşını doldurduğu sürece...Kişi doğru, facesi Vs.
Ya konuşmayı kesin ya da buluşun ak koyun kara koyun çıksın ortaya. Bu şekilde görüşmeden ilişki mi yürüteceksiniz olacak iş mi?Buluşayammı hakikaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?