Hacı Osman AğaDunya dijital de,mesela darkmore kimliginin altindan haci osman aga da cikabilir yani ben onu demek istedimyoksa asik olabilirsiniz elbette. Evli olmasin,yasi bebe yasi olmasin yeterli.
Sanki alay ediyormuş gibi. Yani neden zart diye aşık olsun. Bu kdr yakışıklı çocuk.Öyleyse yüz yüze görüşün, kalabalık bir yerde tabii. Hatta bir an önce görüşün neyin ne olduğunu görür kendi kendinize gelin güvey olmazsınız. Yaş problem değil, 18 yaşını doldurduğu sürece...
Hacı Osman Ağa
Bu platformda gerçek kadar yalanda varkarşındaki gerçek. Tüm profilini kişiliğini sosyal mecrada görüyorsun konuşuyorsun. Dünya artık dijital. Bu platform gibi. Bizde birbirmizi görmüyoruz ama dertleşiyoruz
Senden Hacı Osman Ağa olmaz, olsa olsa Lokumcu Süleyman Amca olur.Tatlısın ya ondan mütevellitDunya dijital de,mesela darkmore kimliginin altindan haci osman aga da cikabilir yani ben onu demek istedimyoksa asik olabilirsiniz elbette. Evli olmasin,yasi bebe yasi olmasin yeterli.
Doğru ben hiç kendimden küçüklere bakmam. o kdr akıllıki zekasına ben zor yetişiyorum.Sanırım etrafında aradığın gibi bir olmadığı için bu delikanlının ilgisinden dolayı mutlu olmuşsun. Yaşın kaç bilemiyorum ama öyle göz göze bile gelmediğin feromonlarını alamadığın birine aşık olman mümkün değil. Hoşlanmış, düşüncelerinden etkilenmiş olabilirsin. O da senden etkilenmiş olabilir ama yaş farkı biraz sıkıntı. Malum bunlar biraz geç olgunlaşıyor, yaşıtlarımız bile çocuk ruhlu, kendimden 9 yaş küçük birini düşünemiyorum
Senin nasil koktugun degil onun nasil koktugu önemli..kokusunu bile bilmedigin birine asikmisin cidden?Zaten Bu mesele bizi yakınlaştırdı. Kokuya karşı hassasımış. İkide bir güzel kokuyormuyorsun deyip duruyor
Ay ay canimSenden Hacı Osman Ağa olmaz, olsa olsa Lokumcu Süleyman Amca olur.Tatlısın ya ondan mütevellit
Bakın siz de mantıklı düşünebiliyorsunuz.. Özel değilse yaşlar kaça kaç?Sanki alay ediyormuş gibi. Yani neden zart diye aşık olsun. Bu kdr yakışıklı çocuk.
Cnm şuan duygularımla düşünüyorum. Bu yüzden sizin fikirlerinize ihtiyacım var ve dinleyeceğim. Beni bu veletten uzak uyanık tutun.Biz bulusmayin desek bulusmayacakmisiniz? Sonuc itibari ile cok pis asik olmussunuz.
Ben 30 lardayım oda yirmiler diyeyim.Bakın siz de mantıklı düşünebiliyorsunuz.. Özel değilse yaşlar kaça kaç?
Aklı geç tatlım, yaşanmış bir fazlalık 9 yıl var, tecrübe var. Eğer dediğin kadar tecrübeli görünüyorsa o işin altında bir şey vardır. Görüşmeye gitmeden önce kimlik fotosu falan iste.Doğru ben hiç kendimden küçüklere bakmam. o kdr akıllıki zekasına ben zor yetişiyorum.
Ay ay canim
Cok sagol
Ben 30 lardayım oda yirmiler diyeyim.
Uzak durmak istiyorsanız kullandığınız hesapları kısa süreli kapatın.Ben 30 lardayım oda yirmiler diyeyim.
Aklı geç tatlım, yaşanmış bir fazlalık 9 yıl var, tecrübe var. Eğer dediğin kadar tecrübeli görünüyorsa o işin altında bir şey vardır. Görüşmeye gitmeden önce kimlik fotosu falan iste.
Doğru, ben yaş olarak ondaki bu aşkın geçeceğini biliyorum. Onada söyledim herşey aslına rucu eder dedim. Aşkın yaşı yok. Biz birbirimize aitiz felan feşman diyor.
Faceden sildim. WhatsApp tan engelledim. Ama dayanamadım açtım msj attım.. Kendimi ko n trol edemiyorum. Sürekli msj A t mak istiyorumUzak durmak istiyorsanız kullandığınız hesapları kısa süreli kapatın.
Doğru ama oluyor işte, haklısınızZengin ve yakışıklı erkekler etrafında onlarca kadın varken internetten bir kadına aşık olması bence milyar da bir ihtimal. Bu şahıs sizi ne yaparak aşık etti çok merak ettim yüz yüze görüşmediğin adamı canlı canlı görmemişsin aşık oldum diyorsun bırakın bu işleri ya çocuk da değilsiniz ki cahillik diyelim. Azıcık mantığınız aklınız varsa irtibatı kesin. Tekin olmaz öyle tipler.
Ne desemki yas problem degil kadinlar 35 den sonra cokuyor Genelde, estetik candir. Ayni yaslara inebilirsinz ne yaziyorum ben yaaa:)) ne diyecegimi sapittim olabilir de olamiyabilir de..gorusun bence ..Cnm şuan duygularımla düşünüyorum. Bu yüzden sizin fikirlerinize ihtiyacım var ve dinleyeceğim. Beni bu veletten uzak uyanık tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?