- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
Annemle aynı sehirdeyiz yürume 15 dk ya gidecek kadar yakin evet dediginiz gibi simdi birsey yapmaliyim ilk evlendigimiz zamanda en cok benle durmuştu o zamn hic birsey dememistim ikinci sene hep benle durdu yine birsey demedim simdi demezsem artik hep benle kalmak ister o yuzden simdi birseyler yapmaliyimBu sene bir sey yapmazsaniz seneye de birseyin degiseceğini sanmiyorum.Seneye yine gelmek isteyecek,eşiniz yine birşey diyemeyecek,siz de yine sabredeyim diyeceksiniz.Bir şey yapacaksaniz şimdi yapin,yoksa genel düzen haline gelecek bu durum.
Sizin anneniz nerede,biraz anneme gideyim diye evden uzaklaşirsaniz belki öteki cocuklarina gider.
Kendi anneni göz Onu ne al derim . Birde belli rahat edemiyor diğerlerinde. Insan rahat olmadığı yerde tuvalete bile giremez. Biraz anlayışlı ol sabır et sen kazanırsın inanki
Seneye o zaman ilk diger kardeslerden baslasin.
Bence digerleri soyle dusundu 12 senedir bizlerde birazda onda kalsin. Benim anneannem 92 yasinda ve dedem sene 1990 da vefat etti. Hic gormedim bende bir cocuguma gideyimde kisin kalayim dedigini. Zaten son 3 senedir yardimcisi var ama artik biraz rahatsiz. Yinede demedi suraya gideyim gelinde kalayim. Insanlar ilginc ciddenBence seneye konu sahibine hiç gelmemeli. İki senedir sadece bu evladında kalıp diğerlerine gitmiyormuş.
Bence bir an önce konuşun eşinizle oda kardeşleri ile konuşsun sırası gelen gelsin alsın çünkü bende benzer bir durum yaşadım ve çok büyük kavgalarla çözdük ve sonunda bana daha önce neden ses etmedin ben sen bir şey demeyince sorun yok sandım dedi ve idare ettiğim sabrettiğim ve alttan sldığım için suçlu ben oldum.Herkeze iyi akşamlar
Ben 2 buçuk yıldir evliyim bir cocogum var 1 yaşında . Benim kp 12 yıl önce ölmüş kv köyde çocukları ile yaşıyordu benim eşim en kücük cocuğu
Biz evlenecegimiz zaman eşim kışın köy soğuk oluyor ve kimse kalmıyor bu yüzden bir süre bizimle ve diger çocuklari ile kalsın diye konusup anlaşmıstık. 3 çocugu var hepimizde belli bi süre kalıp havalar ısınınca köye gidecekti ama tabiki öyle olmadı.
Bana geliği vegitme zamanı geldiğinde de hep bir bahane bularak gitmeyi geçiktirir gecen kış hic diğer çocuklarına gitmeyip hep benle kaldi.
Sadece 4 ay olduğu için sorun etmedim bu arada kv ile aramiz fena degildir genel olarak anlaşmaya çalisırim.
Şimdi sorunuma gelecek olursak benim eşim kısa dönem askerlik yaptı (dügunden once bazı aksilikler sebebi ile yapamamis ve mecburen evli iken yapti) askerden geleli yaklaşık 3 ay olacak kv de oglu askerden geldiği için normalde gelme zamanindan once yanimıza geldi 3 aydır bizimle. Tabiki her zaman ki gibi sürekli gidecem gidecem diyip hep yeni bahane bulup gitmiyor.
Ama tabi hala gitcem demeye de devam ediyor gidecekmiş lafta.
Normal zamanda olsa cok dert etmeyecem ama eşim askerden geldiğinden beri bizimle dogal olarak biz hic özlem gideremedik. 6 ayın özlemi hala bizle
Askerdeyken yaptıgımız planlarin hic birini yapamadık.
Bende çok sıkılıp, bunalıp eşime batladım şimdi aramız bozuk.
Eşime karşı 2 gündür tavırlıyım çünkü annesinin kırılmasını istemiyormuş 2 ay daha sabredelim diyor.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum köye en fazla 2 ay sonra gidecektir 2 ay daha sabretsem mi ?
Ya da inceldiği yerden kopsun mu eşime karşı aldıgım bu tavrı sürdürsem mi ?
Bence bir an önce konuşun eşinizle oda kardeşleri ile konuşsun sırası gelen gelsin alsın çünkü bende benzer bir durum yaşadım ve çok büyük kavgalarla çözdük ve sonunda bana daha önce neden ses etmedin ben sen bir şey demeyince sorun yok sandım dedi ve idare ettiğim sabrettiğim ve alttan sldığım için suçlu ben oldum.
Bence digerleri soyle dusundu 12 senedir bizlerde birazda onda kalsin. Benim anneannem 92 yasinda ve dedem sene 1990 da vefat etti. Hic gormedim bende bir cocuguma gideyimde kisin kalayim dedigini. Zaten son 3 senedir yardimcisi var ama artik biraz rahatsiz. Yinede demedi suraya gideyim gelinde kalayim. Insanlar ilginc cidden
Öncelikle sakin olun. Eşinizi de annesini de kırmayın. İçinizde öfke var belli ki şu anda ama hiç gerek yok. Kendinize 2 günlük tatil ayarlayın. Arayın diğer çocukları da biz tatile gidiyoruz annem sizde kalsın deyin. Kadını kovmuş olmazsınız böylece. Bileti de siz ayarlayın mümkünse riske girmeyin. Durduk yere git demek ayıp olur ama böyle idare edilir. Diğer kardeşler çağırsın ya da yaparlarsa tabii. Herkes rahatına bakıyor belli ki. Bir sonraki sene de hiç kabul etmemeye bakın. Müsait değiliz deyin. Sizin üstünüzden bu sorumluluk kalksın.
Kadın kendine bakabilecek gibiyse 1+1 bile olsa ev tutun. İyice yaşlanınca daha da sıkıntıya girersiniz.
Evet haklisiniz suan sakın düsunemiyorum ofkeliyim dedigin fikir güzel kafami iyice toparlayip esimle tekrar konusacagm insallah kimseyi kirmadan halletmeye calisiyom zaten
İnşallah halledersiniz sorununuzu. Sonucu da yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?