Benden ayrılamayan Kaynanam !!!

Yazan olmusmi yorumlari okuyamadim ama emrivaki yapin alin bilet hepbirlikte bir kardese gidin gitmiskende birakip donun

Soğuk davran biraz belki anlayıp gelmez bidaha

yani bence gerek yok tavır yapmana. Allah göstermsin senin ailenden biri bu şekilde olsa eşin nasıl tepki verir ve sen nasıl karşılarsın. Yeni evlisin küçük bebeğin var.. Uygun dille eltin veya görümcen varsa onlara söyle 'anneninizi özlemediniz galiba size gitsin biraz vs.' gibi :)

Esinizde kabahat hicmi esini cocugunu ozlememis annesi zaten 3 aydir sizdeymis 2 ay kaldi ne demek sanki 2 gun der gbi soyluyo 2 ay az bi zaman mi koskoca 60 gun.kaldiki baska cocuklarida varmis sadece bi evi mesgul etmek dogru degil

diger kardeslerle ayni sehirde misiniz? gidicem gidicem muhabbeti yaptigi zaman diger kardesleri evinize davet edin, anne istersen kal ama gidicem dedin diye diyorum, hazir geliyorlarken gideceksen arabayla git sonra yalnız basina ygrasma yollarda diyin.

Esinizde kabahat hicmi esini cocugunu ozlememis annesi zaten 3 aydir sizdeymis 2 ay kaldi ne demek sanki 2 gun der gbi soyluyo 2 ay az bi zaman mi koskoca 60 gun.kaldiki baska cocuklarida varmis sadece bi evi mesgul etmek dogru degil

Evet sadece bende kalinca yük oluyor eşimde başbasa kalamamaktan hoşlanmıyor ama annesine kıyamıyorda annem çok zorluklarla bizi büyüttu kp öldugün de esim 10 yaşında imis kv cok zorluk çekmis ondan bahsedip anneme nasıl derim deyip duruyo

Ayni sehir farklı ilcelerdeyiz biz tam ortadayız gorumcemede 40 dk gidiliyor kaynımada 40 dk gidiliyor geçen gorumcem bize geldiginde göturmek istedi ama yine bi bahane uydurup haftaya gelirim deyip gitmedi

Son düzenleme:
Ama şuanlık sorun kalmadı dün görümcemin küçuk kızı arayıp 'anneanne taze torunlarını gördün beni unuttun' dedi kv çok zoruna gitti bunu bana anlatirken ben seni cagirıp duruyorla gitmiyon tabi öyle olur sen en iyisi git biraz kizında biraz da diger oglunda dur dedim itiraz etmeyince eşimle bilet alıp yolladık simdilik biraz kızında biraz oğlunda kalmayı sonrada kendi evine geçmeyi dusunuyor ama sözune guven olmaz pek
Ama ben artik kabul etmeme kararı aldim hep kırmamak icin sabrettim artik sabrım kalmadı tabi ki yine kırmadan basta soyledigi gibi kısın sira ile kalıp yazin evine gitmesini isteyecem

(sızde bır annenın evladısınız,kımseyı kırmamak ıcın ruhunuzun yok olup gıtmesıne ızın vermeyın.)+10000000

(sızde bır annenın evladısınız,kımseyı kırmamak ıcın ruhunuzun yok olup gıtmesıne ızın vermeyın.)+10000000
Evet çok haklısınız bazen bu çok zoruma gidiyor annemle rahatça halledebildiğim konuyu kv ile yaşayınca halledemeyip sonunda birinin taviz vermesi gerekiyor ve bu genelde ben oluyorum

Hiç tavrını bozma böyle devam et bi susarsan devamı gelir bunu hiç unutma kv hep böyle ilk evlendiğim zamanda bnm kv kp 5 ay bizde kaldılar 10 dk mesafeli yerde düşün bende senin gibi eşimle aram bozulmasın diye seslenmemiştim surat yapmamıştım ilk zamanlar keşke yapsaymışım 5 ay kalmasalarmış dediğim gibi hiç tavrını bozma ayıp kaynanada insan bi düşünür gider ama yüzsüz yeni kaynanalar

O kardesleri arasin esin,annemi birazda siz agirlayin desin. Onlarin tuzu kuru tabi oh. Sende cekinme canim, guzelce gec karsisina annecim boyle konuşmamistik biraada diğerlerinde kalsan,basim ustinde yeriniz var ama benimde diger gelinlerden farkım yok de.
Kaynanamin ,kayınvalidesi giresundan kisin gelirdi 4 oglu olmasina ragmen kaynanamda kalirdi hep. Birde dul gorumcesi vardi. Kaynansi 80 görümcesi 45 felan. Nekadar zorlanirdi kadin.. 2 senedir yaslandi diye gelmiyor . Cok yuz vermeyin ya. Digerleri de arasin cagirsin

Güzel bakmışsın hoş tutmuşsun kayınvalideni ayrılmak istemez tabi senden :)))
Şakası bir yana diğer çocukları demiyor mu hadi anne kalk gidelim bizim de misafirimiz ol.
Belki onlar demediği için gitmeye çekiniyor da olabilir.
Siz yine de sabredin bence. Zaten gidecekmiş.
Çocuğa baksın başbaşa birşeyler yapın eşinle.

Kis mevsimi gelince bisey oluyor milletce.., iyi bile dayanmissin.. sadece 4 ay diyorsun sabirli kadinmissin

Eger sırasi ile kalinacaksa digerlerinde de kalması lazim ama bu boyle aliskanlik haline gelirse hicbir zaman onlara gitmez surekli sizde durur. Ama insan yuzune karsi da git diyemez digerlerinin arayip davet etmesi lazim.
haksızlık olmuş ötekilere hiç gitmedi mi ötekilerinde gelip alması yada davet etmesi lazım çatışmadılar mi
işlerine gelmiş heralde dikkatet en fazla 1 aya köyde işleri başlayınca gider insalahh

Evet bundan korkuyorum iste eger hep benle kalmak isterse bu sıkıntılı olur hic özel hayatımız kalmadı. Sızin fikrinizi sevdim esimle bu konuda konuşacagım
eşin kardeşleriyle sık sık konuşsun böyle olmaz ayıp yaaa sonra sizde rahat edince sizden çıkmaz sende rahatettirme

Kayınvalidemden çok çektim hasta yatağımda eziyet etti bana hem de eşimin deyimiyle aşırı sabırlı ve kin gütmeyen biri olmama rağmen . O ne yaparsa yapsın eşimin annesiydi her çözümü denedim . Yaşlılığı düşün onun hatrına iyi davran bana başımın tacı ol derdim o derece tehtit ettim . Yok yok. En sonunda dedim bırak kızım. Bundan sonra iflah olmaz bu ama sen Allah için dayan sen de anne olacaksın rabbim mükafatını verir. Ev küçük değilse sorun olmaz eşinle özelini yine yaşa . Hatta rahat ol kendi hayatını da eksik etme. Anladığım kadarıyla sorunlu her şeye karışan biri değil. Öyleyse çocuğu bırak ara ara çık dışarı . Başta zor gelir ama alışır. Eşine de tatlı dille anlat seneye direkt size gelmesin siz de gidip almayın. İlerde emin ol mükafatını alacaksın

Niye özel hayatından vazgeçiyorsun ki yaşa hayatını. Kocanın gözü dışarı kayarsa iyi ki kaynanacığımın dizinin dibinde oturmuşum mu diyeceksin. Halk eğitim kurslarına spora falan git gün içinde. Evde yalnız kalsın çocuğa da bakar. Gün içinde oturup sohbet etme. Ya çocukla vakit geçir ya film izle ya kitap oku neyden hoşlanırsan. Kadını kendine bağlamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…