Ufak çaplı tehdit kokuyo.. gözdağı vermiş sana... birdaha yaparsan böyle olur diye...
sevgili shygirl, üşenmeyip diğer konularını okudum... söyleyeceklerim hoşuna gitmeyebilir...
konularında ortak yan oldukça takıntılı şekilde olayları yorumlaman... ilişki dediğin olay iki kişliktir.. etki-tepki meselesi... erkek arkadaşının davranışlarından yakınmaya başlamadan önce kendini sorgulamalısın "ben nasıl davranıyorum" acaba diye... çünkü kıskançmıyım adlı konunda anlattığın davranışın oldukça sağlıksız... şimdi bu durumda erkek arkadaşın senin davranışların yüzünden neler yaşıyor acaba diye sorgulanmalı.. bu durumda belki gerçekten senden ayrılmayı düşünmüş olabilir... ama ayrılmadıysa demek ki duyguları ağır bastı... şimdi ise ben nasıl güvenicem diye soruyorsun... ondan önce kendine güvenmeyi öğrenmek zorundasın... hayatta mutlu olmanın en önemli şartıdır bu...
sevgilerimle...))
konularımın hepsini okuduysanız çok haklı olduğum konularda olduğunu göreceksiniz yoksa sizin yorumlarınız beni rahatsız etmez çünkü burda başlık açmamzın nedenlerinden biri de belki göremediğimiz bazı şeyleri sizler vasıtasıyla görmemizdir.Ayrıca 100 kıskançlık yaşıyorsam 10 ununu bile yansıtmıyorum
anladım arkadaşım çok şükür anlayacak kapasitem varsevgili arkadaşım, ben sana haklı ya da haksızsın diye bir yorumda bulunmadım ki... empati kurman gerektiğini, hatta öncelikle kendi davranışlarımızı sorgulayıp sonrasında yorum yapmanın sağlıklı olacağını belirttim...
ayrıca, 100 kıskançlığın 10 unu bile yansıtmıyorum demişsin ancak şu nokta var; biz eğer kıskançlığı iliklerimize kadar hissedersek, bunu yansıtmadığımızı düşünsek bile, bu duygu bizim ses tonumuza, mimiklerimize, enerjimize yansır... ve karşımızda ki insanında bilinçaltı bu sinyalleri yakalar... biraz farklı bir yönden anlattım ama sen anladın değil mi ne anlatmak istediğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?