Benden bir halt olmaz...

Bir kere yaşınızda ne var? Hiçbir şey yok. Bence hemen pes etmeyin. Çabalamadan, bazen fedakarlık yapmadan bir şeyler elde etmek zor hatta imkansız. Daha 26 yaşındasınız. Evleneceksiniz buraya geleceksiniz. Pastanede çalışmakta ne var? Alnınızın akıyla para kazanıyorsunuz. Bir yuva kuracaksınız ve bileceksiniz ki bunda sizinde payınız var. İnanıyorum o gün geldiğinde iyi ki yapmışım diyeceksiniz.
Tamam okuduğunuz bölüm bambaşka, hayalleriniz çok farklı. Şuan keşkelerle pişmanlıklarızını yaşıyorsunuz. Bugün pastanede çalışmanız sizin geleceğinizi kolaylaştıracak. Yarın, bugün imkanınız varken yapmadıklarınız için pişman olmayacaksınız en azından. Elinizden geleni yapmanız bunu gerektirir.
Erkek / kadın fark etmeksizin söylüyorum. Gerçekten ihtiyaç varken iş bulamıyorum, ben bu işi yapmam demektense, onuruyla çalışan insanlara daha çok saygım var. Borçlu olacağıma kendi bileğimin hakkıyla temizlik yapıp borçsuz olmayı tercih ederim.
Hayallerinizden vazgeçmeyin, geldiğiniz zaman başvurmaya devam edin. Maalesef ülkemizde işe almak için deneyime bakıyorlar. Diğer yandan deneyimsizleri işe almadan nasıl deneyim kazanır bu insanlar düşünmüyorlar. Geldiğinizde şartları iyi olmazsada hayallerinizdeki sektörde kendini işinizi yapabileceğiniz bir kapı aralarsanız ve pes etmezseniz olacaktır. Denedikten sonra hala olmuyorsa alternatiflere yönelirsiniz.Size tek tavsiyem çağrı merkezlerinden uzak durun. İnsani olmayan çalışma şartları, düşük ücret, fazla mesai, izin problemleri çok oluyor ve kesinlikle yükselme ihtimalini yok. Psikolojij yıpranması da ayrı mesela. Sürekli yükselen hedeflerle insanları aşırı zora sokuyorlar. Mecbur kalmazsanız uzan durun derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…