- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Ben şahsen utanılacak bir şey göremedim.
Siz ahlaksız bir iş yapmıyorsunuz.
Evet başka bir meslek okumuş orada çalışmak istiyorsunuz fakat,
Mümkün olmayınca ağlayıp sızlamanın kimseye faydası olmaz.
Yerinizde olsam en azından para kazanabildiğim için mutlu olurdum.
Hayatın size ne getireceğini bilemezsiniz boşa üzülmek gerçekten saçma olur
Annem babam bile kücümsüyorlar beni. Keske en azindan kuaförde meslek yapsaydin elinde meslegin olurdu. Ben kendi ailemden böyle sözler duydukca nasil pozitif düsüneyim ki?
Neden kendinizi aşağılıyorsunuz, yapmayın. Değerinizin farkında olun. Kapı gibi diliniz var. Örneğin bugün bir çağrı merkezinin almanca müşteri temsilcisine memur maaşı ödediğini duydum. Neden o tür işlere bakmıyorsunuz?
Cagri merkezini kime sorduysam aman sakin bulasma dediler hep. Nisanlimda öyle bir yerde calismami istemedi kesinlikle. Birlikte baska yerlere basvurduk, testlere girdim görüsmeler yaptim ama kimse geri dönmedi..
Tercümanlık yapabilirsiniz, bir dersanede almanca öğretmenliği, dahası özel ders verebilirsiniz. Kendi lise dönemimde almancadan kalmamak için özel ders almışlığım vardır. Lütfen yeteneklerinizi kullanın. Zaten işin ehli bir hanım yukarıda yorumda bulunmuş iletişim sektörüyle ilgili. Türkiye için zor. Kendi imkanlarınızı yaratmayı deneyin ve lütfen bu kadar karamsar olmayın)
Uzulmelik bir durumunuz yok.
Karsilikli ask ve evlenecek olmak buyuk bir nimet bence.
Ayrica bir yabanci dile hakim olmak da onemli bir nitelik.
Calisarak para kazanacak ve amacinizi gerceklestireceksiniz. Mutlu son yani.
yeni mezun sayılırım mezun olalı 6 ay oldu ama deneym yok diye işte yok şans meselesi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?