Benden bir türlü hıncını alamayan hayat

ahromeo

Ne biçim Romeo'sun sen :/
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
507
528
103
30
Annenizi ve babanızı küçükken kaybettiğinizi ailenizin sadece ablanız ve sizden ibaret olduğunu düşünün . Ablanızın 3 kere intihar ettiğini ve artık onun sorumluluğunu alıp yaşam tarzınız ve kişiliğiniz farklı olduğu halde yepyeni bir hayat kurmaya calistiginizi dusunun . Bu sirada sizin iyi olmanizdada büyük katkisi olan aile sicakligini onda buldugunuz 8 senelik bir iliskinin sırf ablanızın problemleri yuzunden o kisiyle ilgilenemediginiz icin onun istemedigi bir hayat yasayacaginiz icin sizi terk ettigini düşünün .Şuan kendinizi iyi hissedebilmek icin ne yapardınız ?

kaç yaşındasın, ablan kaç yaşında, öğrenci misiniz ? sizle kim ilgilendi bunca zaman ?

Yasadiklarin kolay seyler degil.
Allah daha beterinden korusun. Size dayanma gucu ve sabir versin.
Nefes aldigimiz surece hayat devam ediyor.
Karsiniza yeni insanlar cikar. Hic ummadiginiz anda mutlulugu bulabilirsiniz.
Ablanizda psikolojik tedavi gorsun bu kotu dusuncelerden kurtulsun.
Mesleginiz var mi kendi ayaklariniz uzerinde durabiliyor musunuz?

Bu kadar cesur ve iyi yürekli olduğun için kendinle gurur duymalısın. Yani ben olsam öyle hissederdim.

kaç yaşındasın, ablan kaç yaşında, öğrenci misiniz ? sizle kim ilgilendi bunca zaman ?
Ben 21 ablam 23 yasında maddi olarak bağımlı olmasakta teyzem ve annemin tarafı vardı buzamana kadar ama . Sahipsiz olan insanlar bilir cevre onların yaninda oldugunu iddia etsede asla yaninda olamaz . Ablamla ikimizde ögrenciyiz istanbulda universite okuyoruz

Ablan koca kadın önce onu tedavi ettirtin ve oda bi hayat kursun. Sizden başka akrabanız yokmu destek olucak?
Ben ablami bu saatten sonra yalniz birakamam . ablamın problemlerinin altindada teyzemle olan yaşantimız yatiyor birazda olsa . Kendini bir yere bi aileye ait hissedememe duygusu .

Dermansiz dert yoktur ,edilmeyen dua vardir ...
Rahman'a el acin , skintinizi paylasip caresini isteyin. Ablanizin psikolojik sorunmari varsa ya tedavi olmali veya hastaneye yatmali

Dermansiz dert yoktur ,edilmeyen dua vardir ...
Rahman'a el acin , skintinizi paylasip caresini isteyin. Ablanizin psikolojik sorunmari varsa ya tedavi olmali veya hastaneye yatmali
Dua etmek istiyorum ama sanki onca olandan sonra hicbirsey icimden gelmiyomus gibi .

Ablanın alkol alışkanlığını bırakmak, intihara sürükleyen bunalım düşüncelerinden çıkmak gibi bir çabası var mı? Yani kendi kendini düşünüp, kendi iyiliği için çabalıyor mu, hala doktora gidiyor mu?

Ablanın alkol alışkanlığını bırakmak, intihara sürükleyen bunalım düşüncelerinden çıkmak gibi bir çabası var mı? Yani kendi kendini düşünüp, kendi iyiliği için çabalıyor mu, hala doktora gidiyor mu?
Ablam alkol almadigi zamanlarda gayet iyi hicbir problemi yok . Pazartesi günü bileklerini kesmeye calıştı ve İstanbuldaydi orda ismi bu alanda kötü bir sekilde duyulmus o meshur hastaneye yatıs icin gonderildi . bir gece kaldi orda ben ertesi gün gittim cok kötü oldugunu cok pisman oldugunu litfen beni burdan cikarin diye yalvardi normalde teyzemin yaninda sakaryadaydik . Bende doktorla konusup ablamı sakaryaya getirdim burda bir hastaneye yatirdim ama depresyonda degil akol kullanmamali denildi ilaclar verildi ve iki gun sonra cikarildi .

Back
X