- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.953
- 158
- 39
- Konu Sahibi Papatya129
Manevi yardım bekleme hakları yok mu… bu sitedeki aile mefhumunu benim anlamama imkan yok galiba.
Şimdi şöyle mesela konu sahibi kız kardeşinin okumasına destek olmak isteseydi ancak sevgilisi karşı çıksaydı yerden yere vururduk nasıl sevgili yardımı engeller diye.
Konu sahibinin ise durumu farklı.
Düşünün kızınız uzun aradan sonra yurtdışından geliyor, normalde annenin favori yemekleri pişirmesi gerekirken yok kardeşini niye gezdirmedin, nasıl 30 dakika kahveye çıkarsın diye laf yiyor.
Yani konu sahibi 7/24 kardeşin başında dadılık yapıp yaşamını adamazsa vicdansız oluyor. Kardeşi dil kursunu bahane edip vizenin çok ötesinde belki de yasadışı konu sahibinin yanında kalmak istiyor, konu sahibinin başı polisle belaya girer mi düşünen yok. Konu sahibi neden bedava işsiz kardeşe bakmalı düşünen yok. Yeter ki kız kardeş mutlu olsun.
Bu kadarı konu sahibine haksızlık. Tabi beklentiler bu kadar yüksek olup devamlı aile memnuniyetsizlik dile getirdiği için de sert çözümleri öne sürüyoruz.
Konu sahibi bu kadar yardım göndermişken devamlı anne babası tarafından üzülüyor. Nereye kadar çekecek?