- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Kite_Runner
-
O da baskın bir karakter. Ve benim onun yanında bir adım geri durmamı istiyor. Aslında onu da anlıyorum. Benim savunma mekanizmam ilginç çalışıyor. Örneğin geçenlerde trafikte abuk bir sebepten sinirlenip arabadan inen ve üzerime yürüyen adam bir an bile düşünmeden el frenini çekip indim. Üzerine yürüdüm diyebilirim. Oysa ufak tefek bir kadınım adam bir tane sallasa yapışırım yere. Ama o an düşünemiyorum. Eşim de baskın olunca bir türlü uzlaşamıyoruz. Ne fena ya deli gibi sevdiğim adama kendimi ifade edemiyorum.
Bu arada içten mesajınız için teşekkür ederim...
Çok cesur bir kadınmışsınız. Taktir ettim, ben de sinirlendiğim zaman gözüm bişey görmez. Eşim ve akrabalarımız hayvanat bahçesine gitmiştik. Eşimle adam kavga ederken kucağmda çocukla adamın yakasına yapışmıştım. Adam çok iriydi. Allahtan vurmadı bana o an. Yani bu yapı meselesi. Benim eşim alıştı bu halime.O da baskın bir karakter. Ve benim onun yanında bir adım geri durmamı istiyor. Aslında onu da anlıyorum. Benim savunma mekanizmam ilginç çalışıyor. Örneğin geçenlerde trafikte abuk bir sebepten sinirlenip arabadan inen ve üzerime yürüyen adam bir an bile düşünmeden el frenini çekip indim. Üzerine yürüdüm diyebilirim. Oysa ufak tefek bir kadınım adam bir tane sallasa yapışırım yere. Ama o an düşünemiyorum. Eşim de baskın olunca bir türlü uzlaşamıyoruz. Ne fena ya deli gibi sevdiğim adama kendimi ifade edemiyorum.
Bu arada içten mesajınız için teşekkür ederim...
Eskiden yani çıkarken bu pek sorun olmamıştı aramızda.Evet son zamanlarda dönüp dolaşıp buna geliyoruz. Eskiden de böyleydim bence. Belki annemi kaybettikten sonra daha da gelişti bu durum diyebilirim.
Trafik olsun başka durum olsun işi fiziksel bir boyuta taşımaya karşıyım ama bu tehlikeli sonuçlar doğurabileceğinden yoksa siz neden bir adım geride durasınız ki? Daha çıtkırıldım bir insan olmaya falan çalışmayın, olmadığınız gibi görünmeye çalışmak sadece yorar sizi. Trafikte veya kavga çıkacak herhangi bir durumda daha ılımlı yolları seçin ama bunu hanımhanımcık olmak yerine medeni olmak için yapın. Yani cinsiyetten bağımsız.
Ben artık değiştiğimi , sindirildiğimi hissetmeye başladım. Beni ben yapan özelliklerimi kendi elimle ezmeye çalışıyorum. Ama ben bu değilim. Evet asla geriye çekilmeyen saldırgan bir yapım var. Fakat ben buyum. Ve değişmek hoşuma gitmiyor.
Çok cesur bir kadınmışsınız. Taktir ettim, ben de sinirlendiğim zaman gözüm bişey görmez. Eşim ve akrabalarımız hayvanat bahçesine gitmiştik. Eşimle adam kavga ederken kucağmda çocukla adamın yakasına yapışmıştım. Adam çok iriydi. Allahtan vurmadı bana o an. Yani bu yapı meselesi. Benim eşim alıştı bu halime.
Kendime söz verdim mesela bu olaydan sonra asla bir daha arabadan inmeyeceğim. Ya da camı açıp laf yetiştirmeyeceğim diye. Geçen hafta da sokağın girişinde adamın teki camı açıp birşeyler dedi ve ben hiç cevap vermeden devam ettim. Kendimi tebrik ederek
O zamanlarda ben belki bu kadar sivri değildim. Çünkü ben de son zamanlarda kendimi daha sert buluyorum hayata karşı. Ama eşime elimden geldiğince bunu yansıtmamaya çalışıyorum.
Bana öyle geldi tatlım. Çünki tartisiyosunuz sonunda sevmedigin bi lafı yapıştırıyor sana. Sende çileden cikiyosun. Sakın olmayı dene kendini üzüp yıpratma olan sana oluyor belli kiÖylemi dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?