- 3 Mayıs 2011
- 13.772
- 49.039
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
bence o sana bakıyoken sende ona bakmalısın.nası desem o bakıyoken snde bi 3-4 saniye bakıp sonra kafanı çevirmelisin belkide o da umutsuzdur senin ona bakmadığını istemediğini düşünüyodur.sigara kullanıyorsanız çakmak isteyebilirsin mesela.yada ders başlamadan önce ödev var mıydı ya diyebilirsin.yoklama kağıdı dolaşmıyor mu sınıfta?adını ordan öğrenip facebookdan kız arkadaşı olup olmadığını da bakabilirsin.bu bakışmayı küçük de olsa bişeyler yaparak ileri boyuta taşımak senin elinde biraz sen hiç bakmayıp pas vermezsen bir süre sonra bu bakışma unutulur gider...
Öyle yaptım zaten 2 kez göz göze geldik 3-4 saniye bakıp kafamı çevirdim... Sigara içmiyorum ödevi olan bir ders değil. Yoklama da yok... Öğretmende ona 'çocuk' yada 'öğrenci' diye sesleniyor. Tek gelip tek gidiyor... Yani ismini öğrenebileceğim bir yer yok sormaktan başka

bakmadığın halde 2 kere göz göze gelmeniz bariz senden hoşlandığını gösterir bence.göz göze gelmek anlamlı bir durum çünkü.yanlış anlaşılmak istemeyen adam bakmaz.zaten herkeste demiş bu çocuk senden hoşlanıyor diye.
yazdığın son cümleye göre ilişkiyi istemiyorsun gibi.öylese ne yapıp edip salı günkü derse girmeyeceksin.birinden aşırı derecede hoşlanabilirsin.aşıkta olabilirsinde bu sendeki etkisi pek hoş değil.kötü olmandan bahsediyorum.ne kadar hoşlansanda ve sinyaller alsanda kendini salma.ne yani çıksanız ve kavga etseniz durumun ne olacak bu halde.daha şimdiden böyle fena olmaya başlarsan ooo.helede olumlu durumlar varken.hem bu halin yüzüne ve tavırlarına yansıyacakdır.beklediğini hissetirmeden bekliyeceksin.kolay lokma konumuna düşme birde durduk yere.burada bir konu vardı.dershane hocama aşık oldum diye.orada bakışmışlar baya.sonra hocası laf atmış kıza.kızda ona.böyle böyle başlamışlardı.bu işler öyle aceleye gelmez.hem aslında bence geç olmasıda lehine.uzun süre hayatında biri olmadığını görmesi.ulaşıllmaz olduğun ve temiz aile kızı olduğunu vurgular.altını çizer.değerini artırır bence bak çocuğa bakışlarınıda çekme.içine düşecek gibi değil.ama kısada değil.bakışlarını yakalat..
Dün yazıklarımı okudum da haklısınız bana da saçma geldi sanırım duygusal bir psikolojiyle yazmışım. Tabiki istiyorum ama ben biraz negatif biriyim sanırım. Çok fazla umutlanmamak için bu işaretleri hayra yormuyorum.. Sadece merak ettiğim hadi ben çekingenim ondan da hiç atak gelmiyor. :18: