- 10 Ekim 2015
- 7.195
- 9.105
- 118
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Dayanamadım. Mapısta kalacağım her dakikaya değer.ha ha sen kaçmamış mıydın konudan?
Valla konuna yorum yapacak üyeyi seçme opsiyonu eklenmedi daha siteye.yaaa cnm benim ben böyleyim isine gelmeyen borazancı bası okumasın konumu yazmasın bu kadar
Dayanamadım. Mapısta kalacağım her dakikaya değer.
gell gell önce sephorayı sokalımda bizde yatarız :)))))))))))))Dayanamadım. Mapısta kalacağım her dakikaya değer.
Halay başı sensin.gell gell önce sephorayı sokalımda bizde yatarız :)))))))))))))
işte sizi tiye alırrrrr böyle bilgisayar basında tutarım efeciklerr sizi....
He sen böyle dedin ya seni yapmaz şimdi.Mune birazdan hepinizi İzmir lokması yapıcak
Bizde seni esir aldık o zaman.. benim babam senin babanı döver der gibi neyin övünmesi bu.. efecikler öpsün sizi he miişte sizi tiye alırrrrr böyle bilgisayar basında tutarım efeciklerr sizi....
Seni temin ederim beni sen tutmuyorsun limoncuişte sizi tiye alırrrrr böyle bilgisayar basında tutarım efeciklerr sizi....
keske sen ölde dünya senden kurtulsa pehhh nedir yanii cevaba bakk
Olucaksak İzmir lokması oluruzHe sen böyle dedin ya seni yapmaz şimdi.
Olucaksak İzmir lokması oluruz
neden sadece sana mı özel sen ne zannediyosun toplamısım 3 kisiyi burda kendince dalga geciyon ama kendinde batıyon farkındasınSen mi ti'ye aldın? Gerçekten buna mı inanıyorsun?
Valla ya gece geceLokma olsa da yesek...
yap yap akıllı kadın yapar onu zaten ....Kusura bakma benim yapacak daha çok işlerim var.kocamdan tırtıkladığım paralatla aştın almak gibigizli birikim yapacağım
öte tarafta lazım olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?