- 13 Mart 2014
- 1.144
- 792
- 128
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Seni seviyorum.... Bu güzelmiş, hemen deneyeyim.
Al sana çarşaf katlama teknigi
Kk'daki en yararli paylasim budur. :)
Bende seni seviyorum canimmSeni seviyorum.... Bu güzelmiş, hemen deneyeyim.
Sadece teselli etmek istemiştimDeneme sürümümü kaldı yavrum. Yıllandık artık.
Sadece teselli etmek istemiştimtamam tamam doğruları söylemenin vakti geldi 5 üzerinden KOCA BİR SIFIR
El konusunu bilemiyorum ama çarşaf katlama ile ilgili süper bir video buldum az önce internette. Google'a "lastikli çarşaf katlama" yazdım; ikinci sırada çıkan yabancı amca süper katlamış :)
Kız onların hepsi tembelliğimden uydurduğum yöntemler.sepho senin sayende bi sürü şey öğrendim evi silme konusunda senden olmuş bile. ama eldiven candır ya
:) o zaman tembellik candır :) beni büyük bi yükten kurtardın :) yaşasın tembbellik canımKız onların hepsi tembelliğimden uydurduğum yöntemler.
Rulo yapınca dolap istediğim düzende olmuyor ama. Bir taraftan dağınık bir taraftan düzenli hatunum. O dolapların içi dümdüz olacak...
Eldiven kullanınca hiç bişey yapamıyorum ben ya. İşin ortasında çıkarıp atıyorum. Ama bir daha ölsem eldivensiz yağ çözücüye dokunmam. Hatta yağ çözücüye hiç dokunmam bundan sonra bence.
Benim yataktada lastikliler düz duruyor kaymıyor hiç o yüzden kullanıyorum..Ama işte katlaması çok sinir bozucu..Nasıl yaparsan yap düzgün katlanmıyor..Kullanmayı da sevmiyorum ben aslında, düz çarşaflar daha sabit duruyor benim yatakta ne hikmetse. Ama bazı nevresim takımlarından lastikli çıkıyor işte.
Hiç adetim olmamasına, böyle işlere hiç girişmeme rağmen cumartesi günü nerden estiyse mutfak temizleme hevesim geldi. Aldım yağ çözücüyü elime, duvardan dolaba, fırından davlumbaza ordan tost makinasına falan derken her köşeyi yağlardan arındırdım. Biraz fazla arındırmışım ellerimdeki yağları da çözdürdüm sanırım. Ellerim 20 yaş yaşlı görünüyor şu an. Kurumadı, çatlamadı ama bildiğiniz buruş buruş oldu, kırıştı resmen. Sürmediğim krem, losyon kalmadı. Düzelmiyor iki gündür. Başına gelen biri bana düzeliyor desin, yoksa kalkıp el estetiği falan yaptırmaya gidicem. Düzelir mi, ne kadar zamanda düzelir ve uygulayacak yöntem var mı? Bilenler bir el atsın bana.
Bir de araya bir soru daha sıkıştırayım. Şu lastikli çarşafları düzgün katlamanın bir yolu var mı gençler? Ben neden beceremiyorum bunu?
canım pişik kremi alırsan çok faydasını görürsün..Nivea,sebamed vs..herhangi birininkinden kullan..bepantenin pişik kreminide kullanabilirsin..Hiç adetim olmamasına, böyle işlere hiç girişmeme rağmen cumartesi günü nerden estiyse mutfak temizleme hevesim geldi. Aldım yağ çözücüyü elime, duvardan dolaba, fırından davlumbaza ordan tost makinasına falan derken her köşeyi yağlardan arındırdım. Biraz fazla arındırmışım ellerimdeki yağları da çözdürdüm sanırım. Ellerim 20 yaş yaşlı görünüyor şu an. Kurumadı, çatlamadı ama bildiğiniz buruş buruş oldu, kırıştı resmen. Sürmediğim krem, losyon kalmadı. Düzelmiyor iki gündür. Başına gelen biri bana düzeliyor desin, yoksa kalkıp el estetiği falan yaptırmaya gidicem. Düzelir mi, ne kadar zamanda düzelir ve uygulayacak yöntem var mı? Bilenler bir el atsın bana.
Bir de araya bir soru daha sıkıştırayım. Şu lastikli çarşafları düzgün katlamanın bir yolu var mı gençler? Ben neden beceremiyorum bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?