Benden ev hanımı falan olmaazz...

lastikli çarşaflar için en güzeli küçük hurçlardan edinmek
her defasında onları katlamak ömür yer
doldur hurcun içine keyfine bak

El konusunu bilemiyorum ama çarşaf katlama ile ilgili süper bir video buldum az önce internette. Google'a "lastikli çarşaf katlama" yazdım; ikinci sırada çıkan yabancı amca süper katlamış :)

Sadece teselli etmek istemiştim tamam tamam doğruları söylemenin vakti geldi 5 üzerinden KOCA BİR SIFIR

Farkındayım canım. Eksi beş bile verebilirsin... İnsanın eksikliklerinin farkında olması da iyi bişey ama dimi

El konusunu bilemiyorum ama çarşaf katlama ile ilgili süper bir video buldum az önce internette. Google'a "lastikli çarşaf katlama" yazdım; ikinci sırada çıkan yabancı amca süper katlamış :)

Koyuversen şuraya videoyu da ben dahil bütün çarşaf katlama özürlüler izlesek.

sepho senin sayende bi sürü şey öğrendim evi silme konusunda senden olmuş bile. ama eldiven candır ya

Rulo yapma, düz eksene getirdikten sonra kare katla ama yolu bu :) Dikiş yerlerini karşılıklı getirip, hizaya sokacaksın :)
Eldivenle bende iş yapamıyorum ama aynen böyle bir yağ çöz tecrübesi sonrasında arada bir kullanılabileceğine karar verdim :)

Kullanmayı da sevmiyorum ben aslında, düz çarşaflar daha sabit duruyor benim yatakta ne hikmetse. Ama bazı nevresim takımlarından lastikli çıkıyor işte.
Benim yataktada lastikliler düz duruyor kaymıyor hiç o yüzden kullanıyorum..Ama işte katlaması çok sinir bozucu..Nasıl yaparsan yap düzgün katlanmıyor..

Düzelecek tabi yahu :)
Ben de saçlarıma keratin/ brezilya fönü yaptığımda öyle oluyor..1.5 hafta o ellerle dolaştığımı bilirim..Düzeliyor sonra..Öyle kalır mı hiç :)

Lastikli çarşafları da kafana göre ordan oraya katla gitsin, yatağa geçirince düzeliyor

canım pişik kremi alırsan çok faydasını görürsün..Nivea,sebamed vs..herhangi birininkinden kullan..bepantenin pişik kreminide kullanabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…