- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Direkt kocayı süpürEv hanimi olmak zordur yani bi bahanen yok o ev temiz olacak yemek dort dortluk olacak heryer duzenli olacak aksam kocana ilgin alakan olacak ohoooo hep olucak yani. :)) kilzar yaa bsey sorucam bemim esim cok kıllı bi adam deil ama heryerde kıllari var yaa girmedgi odalarda ble var hergun supuruyorum hergun o kucucuk kucucuk killar bni deli ediyor heryerdeler yaaa((
Onlardan var zaten, şu doktor eldiveni dediklerinden. Ama onlatında içindeki pudra sinir ediyor beni. Huylanıyorum.
Bana da nazar mı değdiniz ne olduysa 4-5 sene aradan Sonra ilk kez kırmızıda stop ettirdim ben de geçen hafta. Gerçi bu ara bi cenabetlik var üzerimde, neye elimi atsam kuruyor.Bende dün kırmızı ışıkta stop ettirdim,tam yeşil ışık yanmıştı. En ondeyim bir de,arkamda ne kadar araba varsa aynı anda kornaya bastiay nasıl panik oldum,elim ayağım dolaştı. Naleti calistiramadim bir daha,arkamdakiler teker teker yan şeride gecip kaçtılar
Bende dün kırmızı ışıkta stop ettirdim,tam yeşil ışık yanmıştı. En ondeyim bir de,arkamda ne kadar araba varsa aynı anda kornaya bastiay nasıl panik oldum,elim ayağım dolaştı. Naleti calistiramadim bir daha,arkamdakiler teker teker yan şeride gecip kaçtılar
Yazdiklariniz migren belirtileri.( Internet doktorlugu da zor bir meslek)simdiye kadar olmadigni dusundum ama neden olmasin diyesim geldi :)
genelde basim agrir, uyku duzensizligne bagliyordum.
migreni olan arkadaslarim var, onlarinki daha farkli...
kozmetik veya kadinlarin dolustugu ic camasiri magazalari vs cok rahatsiz ediyor beni,
tum kokular karisiyor midem bulanmaya basliyor.
zaten avmlere de giremem, havasizlik ve ugultu sinirimi bozuyor,
Birden herkese kafa goz dolasim geliyor, ya da hungur hungur aglayasim. (Bunlarin hicbirini yapmadim tabi ki, ic sesimi susturup usul usul disari cikmak zor degil)
normal olmadigimi biliyordum ama migren gibi makul bir aciklamasi olabilecegini hic dusunmemistim.
Sizde de benzeri mi var?
Ucuzunu nerden bulcam ki, eczaneden alıyordum ben. Gerçi bir kez de bimden aldım o da pudralıydı.O yüzden pahalısını değil, en ucuzunu alıcan. Pudra yok huzur var. Hem de 1 liraya bilmem kaç tane.
Gusül al geçer tatliskomBana da nazar mı değdiniz ne olduysa 4-5 sene arada. Sonra ilk kez kırmızıda stop ettirdim ben de geçen hafta. Gerçi bu ara bi cenabetlik var üzerimde, neye elimi atsam kuruyor.
Sarilin banaSarılasım geldi size inanır mısınız ?
Bugün bıraktım her şeyi, çektim el frenini ve çalan kornalara rağmen direksiyon başında durdum ağladım yapamıyorum diye
Konuyu dağıtmak gibi olmasın da sahi ya ne zaman olacak bu iş ?
Gusül al geçer tatliskom
Sarilin banaaynen bende öyle oldum,çektim el frenini tepindim. Yanimdan gecerken uyuz uyuz bakanlara da el kol yaptim ben bu işten dün itibariyle vaz geçtim. Manuel zor arkadaş,otomatikvites can caaannn
Sarılasım geldi size inanır mısınız ?
Bugün bıraktım her şeyi, çektim el frenini ve çalan kornalara rağmen direksiyon başında durdum ağladım yapamıyorum diye
Konuyu dağıtmak gibi olmasın da sahi ya ne zaman olacak bu iş ?
Gusül al geçer tatliskom
Sarilin banaaynen bende öyle oldum,çektim el frenini tepindim. Yanimdan gecerken uyuz uyuz bakanlara da el kol yaptim ben bu işten dün itibariyle vaz geçtim. Manuel zor arkadaş,otomatikvites can caaannn
Meh! Eczaneden alınanla davlumbaz mı temizlenir, saç falan boyanır. Benim kendime göre daha çılgın projelerim de oluyor tabi :) İşportalara bak varsa veya bir milyonculara, çinden mi getiriyolar nedir, çarşıdan aldım bir tane eve geldim 1000 tane oluyor :) Kesin sağlıksızdır bu deyip temizlik işini acele acele yapıp bitirmen de cabasıUcuzunu nerden bulcam ki, eczaneden alıyordum ben. Gerçi bir kez de bimden aldım o da pudralıydı.
Eldivenlerin pudrasızı da var, sorman yeter :)Onlardan var zaten, şu doktor eldiveni dediklerinden. Ama onlatında içindeki pudra sinir ediyor beni. Huylanıyorum.
Watsonsa hemen bakacağım yarın. Ellerim en değerli varlığım çok panik yaptım. Ojem bozulmasın diye bulaşıkları eşime durulatan insanım ben. Bu çok ağır geldi
Çinden getirteyim mademMeh! Eczaneden alınanla davbumbaz mı temizlenir, saç falan boyanır :) İşportalara bak varsa veya bir milyonculara, çinden mi getiriyolar nedir, çarşıdan aldım bir tane eve geldim 1000 tane oluyor :) Kesin sağlıksızdır bu deyip işi acele acele yapıp bitirmen de cabası
Pes etmek yok kızlar. Ne kadar çok kullanırsanız o kadar çabuk alışırsınız. 10 dakikalık yolda 20 kez stop ettirdiğimi bilirim ilk kullanmaya başladığımda.
Araba dizelse kolay stop etmez. Zamanla küçülür merak etme, el alışkanlığı sadece.Stop ettirmeyi anlarım yine ( ne hikmetse ben pek yapmıyorum onu). Büyüttüğü vitesi nasıl küçültemez bir insan ? Büyütürken mesele yok küçültürken devlet meselesi halini alıyor
Stop ettirmeyi anlarım yine ( ne hikmetse ben pek yapmıyorum onu). Büyüttüğü vitesi nasıl küçültemez bir insan ? Büyütürken mesele yok küçültürken devlet meselesi halini alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?