Benden ev hanımı falan olmaazz...

Direkt kocayı süpür

Bana da nazar mı değdiniz ne olduysa 4-5 sene aradan Sonra ilk kez kırmızıda stop ettirdim ben de geçen hafta. Gerçi bu ara bi cenabetlik var üzerimde, neye elimi atsam kuruyor.

Sarılasım geldi size inanır mısınız ?
Bugün bıraktım her şeyi, çektim el frenini ve çalan kornalara rağmen direksiyon başında durdum ağladım yapamıyorum diye
Konuyu dağıtmak gibi olmasın da sahi ya ne zaman olacak bu iş ?

Yazdiklariniz migren belirtileri.( Internet doktorlugu da zor bir meslek)
Benim migren krizlerimi bunlar tetikler hep.
Ama napalim modern cagin dayatmalari, midemiz bulana bulana kullaniyoruz.
Deodorant sıkarken burnumu kapatıyorum :)

Bana da nazar mı değdiniz ne olduysa 4-5 sene arada. Sonra ilk kez kırmızıda stop ettirdim ben de geçen hafta. Gerçi bu ara bi cenabetlik var üzerimde, neye elimi atsam kuruyor.
Gusül al geçer tatliskom
Sarilin bana aynen bende öyle oldum,çektim el frenini tepindim. Yanimdan gecerken uyuz uyuz bakanlara da el kol yaptim ben bu işten dün itibariyle vaz geçtim. Manuel zor arkadaş,otomatikvites can caaannn

Pes etmek yok kızlar. Ne kadar çok kullanırsanız o kadar çabuk alışırsınız. 10 dakikalık yolda 20 kez stop ettirdiğimi bilirim ilk kullanmaya başladığımda.

Düzelir benim deterjanlara alerjim var mutlaka elim kolum bir çeşit oluyor deterjanlara ugrasinca. Eldiven şart ama içiniz rahat edecekse doktora görünün...

Ucuzunu nerden bulcam ki, eczaneden alıyordum ben. Gerçi bir kez de bimden aldım o da pudralıydı.
Meh! Eczaneden alınanla davlumbaz mı temizlenir, saç falan boyanır. Benim kendime göre daha çılgın projelerim de oluyor tabi :) İşportalara bak varsa veya bir milyonculara, çinden mi getiriyolar nedir, çarşıdan aldım bir tane eve geldim 1000 tane oluyor :) Kesin sağlıksızdır bu deyip temizlik işini acele acele yapıp bitirmen de cabası

Eldivenlerin pudrasızı da var, sorman yeter :)

Çinden getirteyim madem bulucaz artık bakalım.

En iyisi elleriniz buruşup kırışıp kuruyacak kadar yağ çözücü kullanmaya gerek kalmadan düzenli olarak mutfağı temizlemek her gün ya da akşam eliniz üzerinde olsun her akşam bir yeri de yapabilirsiniz dolapları hergün silmek gerekmiyor zaten. Merak etmeyin düzelir. Lastikli çarşafım bir tane vardı katlayamayıp delirince eşim onu aldı elimden attı ama almaya niyetliyim diğerleri yatakta çok toplanıyor deli ediyor beni.

Pes etmek yok kızlar. Ne kadar çok kullanırsanız o kadar çabuk alışırsınız. 10 dakikalık yolda 20 kez stop ettirdiğimi bilirim ilk kullanmaya başladığımda.

Stop ettirmeyi anlarım yine ( ne hikmetse ben pek yapmıyorum onu ). Büyüttüğü vitesi nasıl küçültemez bir insan ? Büyütürken mesele yok küçültürken devlet meselesi halini alıyor

Stop ettirmeyi anlarım yine ( ne hikmetse ben pek yapmıyorum onu ). Büyüttüğü vitesi nasıl küçültemez bir insan ? Büyütürken mesele yok küçültürken devlet meselesi halini alıyor

Küçültürken vites kolunu fazla mı sallıyorsunuz acaba, ya da debriaja mı tam basmıyorsunuz? Vitesler normalde çok rahat geçer..5 birazzikzak ister..

Ben düz vitesle başladım, hala düz vites kullanırım..bunca sene 1 kere stop ettirdim..Sövdüğümün ışıklarını yokuş yukarı yapmışlar, arabayı kaydırmayayım derken stop ettirdim, yeni kullanmaya başladığımda..Ani bir hamleyle .çalıştırıp tekrar geçirdim vitese..Bir basmışım ki asfalta tekerleri kazıdım

Benim tek sıkıntım park..Bir arabanın park edeceği yere geri geri giremiyorum, yani giriyorum da 10-15 dakikada falan..Bir türlü alışamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…