- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
arko yağlı krem 20 cc tüpte olanHiç adetim olmamasına, böyle işlere hiç girişmeme rağmen cumartesi günü nerden estiyse mutfak temizleme hevesim geldi. Aldım yağ çözücüyü elime, duvardan dolaba, fırından davlumbaza ordan tost makinasına falan derken her köşeyi yağlardan arındırdım. Biraz fazla arındırmışım ellerimdeki yağları da çözdürdüm sanırım. Ellerim 20 yaş yaşlı görünüyor şu an. Kurumadı, çatlamadı ama bildiğiniz buruş buruş oldu, kırıştı resmen. Sürmediğim krem, losyon kalmadı. Düzelmiyor iki gündür. Başına gelen biri bana düzeliyor desin, yoksa kalkıp el estetiği falan yaptırmaya gidicem. Düzelir mi, ne kadar zamanda düzelir ve uygulayacak yöntem var mı? Bilenler bir el atsın bana.
Bir de araya bir soru daha sıkıştırayım. Şu lastikli çarşafları düzgün katlamanın bir yolu var mı gençler? Ben neden beceremiyorum bunu?
Hiç adetim olmamasına, böyle işlere hiç girişmeme rağmen cumartesi günü nerden estiyse mutfak temizleme hevesim geldi. Aldım yağ çözücüyü elime, duvardan dolaba, fırından davlumbaza ordan tost makinasına falan derken her köşeyi yağlardan arındırdım. Biraz fazla arındırmışım ellerimdeki yağları da çözdürdüm sanırım. Ellerim 20 yaş yaşlı görünüyor şu an. Kurumadı, çatlamadı ama bildiğiniz buruş buruş oldu, kırıştı resmen. Sürmediğim krem, losyon kalmadı. Düzelmiyor iki gündür. Başına gelen biri bana düzeliyor desin, yoksa kalkıp el estetiği falan yaptırmaya gidicem. Düzelir mi, ne kadar zamanda düzelir ve uygulayacak yöntem var mı? Bilenler bir el atsın bana.
Bir de araya bir soru daha sıkıştırayım. Şu lastikli çarşafları düzgün katlamanın bir yolu var mı gençler? Ben neden beceremiyorum bunu?
Hiç adetim olmamasına, böyle işlere hiç girişmeme rağmen cumartesi günü nerden estiyse mutfak temizleme hevesim geldi. Aldım yağ çözücüyü elime, duvardan dolaba, fırından davlumbaza ordan tost makinasına falan derken her köşeyi yağlardan arındırdım. Biraz fazla arındırmışım ellerimdeki yağları da çözdürdüm sanırım. Ellerim 20 yaş yaşlı görünüyor şu an. Kurumadı, çatlamadı ama bildiğiniz buruş buruş oldu, kırıştı resmen. Sürmediğim krem, losyon kalmadı. Düzelmiyor iki gündür. Başına gelen biri bana düzeliyor desin, yoksa kalkıp el estetiği falan yaptırmaya gidicem. Düzelir mi, ne kadar zamanda düzelir ve uygulayacak yöntem var mı? Bilenler bir el atsın bana.
Bizim gelin cömert o konuda :))Bu arada 'misscherryblossom' da beğenme kraliçesi :)) öyle, dikkatimi çekti :)
Migreniniz mi var?Ben zeytinyagsurup sonra ellerime corap gecirip yatmistim : ))
2gunde gecmisti.
Gratislerdeki pamuklu eldivenden bihaberdim tabi ki.
Kozmetiklere ve tahammul edemedigim kokularina alismam gerek sanirim.
Bana da bi cozum bulun
simdiye kadar olmadigni dusundum ama neden olmasin diyesim geldi :)Migreniniz mi var?
Wuhuuu büyük başarı cicim. Klimayı da çalıştırdığın zaman senden şöfer olmuş demektir. Ama ben kendi ev hanımlığım için aynı şeyi söyleyemicem. Vazelin de deneyeyim. Elime ne geçerse sürüyorum. Az önce zeytinyağı sürdüm.Vazelinden baska tanimam.
Kiz benden sürücü oluyosa, senden de ev hanımı olur.
Gecen gun araba kullanırken kapilari kilitledim. Wayyy anasını
Sephoracım, eldiven kullanmayı bende sevmiyorum. Kavrayamıyorum hiçbir şeyi. Ama doktor eldiveni kullanıyorum onun yerine. Lateksler var ya :) Tavsiye ederim.
Çarşaf katlama olayına gelince, nefret ediyorum!
Eğer klasik bulaşık eldiveni tarzı kalın eldivenler seni rahatsız ediyorsa muayene eldiveni kullan, her eczanede bulursun. Bir daha kimyasalları eldivensiz kullanma. Bol vazelin sür canım. Birde tavsiyem watsons veya gratislerde pamuklu bakım eldivenleri satılıyor, bir çift edinir ve gece eline vazelin sürdükten sonra onları eline geçirir yatarsan sabah tamamen pamuk gibi ellerle uyanırsın.
Lastikli çarşaf katlama konusuna hiç girmeyelim lütfen, Safkelebek yazmış, bir daha lazım olursa bende öyle yapayım.
Bende dün kırmızı ışıkta stop ettirdim,tam yeşil ışık yanmıştı. En ondeyim bir de,arkamda ne kadar araba varsa aynı anda kornaya bastiWuhuuu büyük başarı cicim. Klimayı da çalıştırdığın zaman senden şöfer olmuş demektir. Ama ben kendi ev hanımlığım için aynı şeyi söyleyemicem. Vazelin de deneyeyim. Elime ne geçerse sürüyorum. Az önce zeytinyağı sürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?