Benden ev hanımı falan olmaazz...

yağ çözücü iyi güzelde namıssız işte elleri mahvediyor.Bende eldivenle bir halt yapamayanlardanım.O el illa değecek.Sonrada zımpara yemiş gibi dolan dur.

arko yağlı krem 20 cc tüpte olan
bpantol bebek kremi
ayrıca badem yağı yada zeytinyağı
bunlar iyi geliyor

mutlaka ameliyat eldivenlerinden bulundurun bidahakine:)

katlama sanatını bende çok beceremem, öyle tornadan çıkmış gibi katlanmış giysi çarşaf vs görünce içim gider:)

hahah çok güzel anlatmışsın kusura bakma ama güldüm okurken merak etme düzelir, bir de bunun banyoyu çamaşır suyu ile hijyenik hale getirme versiyonu var ki ciğerler bayram ediyor eldiven kullan ve elini her yarım saatte bir nemlendirici sürerek yumuşak tut, kurumasın ellerin 1 haftaya normale döner.. eldiven kullan gelecek sefere, geçmiş olsun :)

Sephoracım, eldiven kullanmayı bende sevmiyorum. Kavrayamıyorum hiçbir şeyi. Ama doktor eldiveni kullanıyorum onun yerine. Lateksler var ya :) Tavsiye ederim.

Çarşaf katlama olayına gelince, nefret ediyorum!

ben lastiklı çarsafları yatagın ustune koyuyorum ve içe donuk kısımlarını duzeltıyorum düzgün bır kare elde edince katlıyorum normal çarşaf gıbı oluyor

Başlığa son derece katıldım, benden de olmaz. Tavsiye vermek isterdim ama ıhh
Ellerine dikkat et ama önemli onlar, never too old to rock! \w/

Eğer klasik bulaşık eldiveni tarzı kalın eldivenler seni rahatsız ediyorsa muayene eldiveni kullan, her eczanede bulursun. Bir daha kimyasalları eldivensiz kullanma. Bol vazelin sür canım. Birde tavsiyem watsons veya gratislerde pamuklu bakım eldivenleri satılıyor, bir çift edinir ve gece eline vazelin sürdükten sonra onları eline geçirir yatarsan sabah tamamen pamuk gibi ellerle uyanırsın.

Lastikli çarşaf katlama konusuna hiç girmeyelim lütfen, Safkelebek yazmış, bir daha lazım olursa bende öyle yapayım.

Ben zeytinyagsurup sonra ellerime corap gecirip yatmistim : ))
2gunde gecmisti.

Gratislerdeki pamuklu eldivenden bihaberdim tabi ki.
Kozmetiklere ve tahammul edemedigim kokularina alismam gerek sanirim.
Bana da bi cozum bulun

Migreniniz mi var?
simdiye kadar olmadigni dusundum ama neden olmasin diyesim geldi :)

genelde basim agrir, uyku duzensizligne bagliyordum.
migreni olan arkadaslarim var, onlarinki daha farkli...

kozmetik veya kadinlarin dolustugu ic camasiri magazalari vs cok rahatsiz ediyor beni,
tum kokular karisiyor midem bulanmaya basliyor.

zaten avmlere de giremem, havasizlik ve ugultu sinirimi bozuyor,
Birden herkese kafa goz dolasim geliyor, ya da hungur hungur aglayasim. (Bunlarin hicbirini yapmadim tabi ki, ic sesimi susturup usul usul disari cikmak zor degil)

normal olmadigimi biliyordum ama migren gibi makul bir aciklamasi olabilecegini hic dusunmemistim.

Sizde de benzeri mi var?

Vazelinden baska tanimam.
Kiz benden sürücü oluyosa, senden de ev hanımı olur.
Gecen gun araba kullanırken kapilari kilitledim. Wayyy anasını
Wuhuuu büyük başarı cicim. Klimayı da çalıştırdığın zaman senden şöfer olmuş demektir. Ama ben kendi ev hanımlığım için aynı şeyi söyleyemicem. Vazelin de deneyeyim. Elime ne geçerse sürüyorum. Az önce zeytinyağı sürdüm.

Ev hanimi olmak zordur yani bi bahanen yok o ev temiz olacak yemek dort dortluk olacak heryer duzenli olacak aksam kocana ilgin alakan olacak ohoooo hep olucak yani. :)) kilzar yaa bsey sorucam bemim esim cok kıllı bi adam deil ama heryerde kıllari var yaa girmedgi odalarda ble var hergun supuruyorum hergun o kucucuk kucucuk killar bni deli ediyor heryerdeler yaaa ((

Sephoracım, eldiven kullanmayı bende sevmiyorum. Kavrayamıyorum hiçbir şeyi. Ama doktor eldiveni kullanıyorum onun yerine. Lateksler var ya :) Tavsiye ederim.

Çarşaf katlama olayına gelince, nefret ediyorum!

Onlardan var zaten, şu doktor eldiveni dediklerinden. Ama onlatında içindeki pudra sinir ediyor beni. Huylanıyorum.

Watsonsa hemen bakacağım yarın. Ellerim en değerli varlığım çok panik yaptım. Ojem bozulmasın diye bulaşıkları eşime durulatan insanım ben. Bu çok ağır geldi

Bende dün kırmızı ışıkta stop ettirdim,tam yeşil ışık yanmıştı. En ondeyim bir de,arkamda ne kadar araba varsa aynı anda kornaya basti ay nasıl panik oldum,elim ayağım dolaştı. Naleti calistiramadim bir daha,arkamdakiler teker teker yan şeride gecip kaçtılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…