- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Vazelinden baska tanimam.
Kiz benden sürücü oluyosa, senden de ev hanımı olur.
Gecen gun araba kullanırken kapilari kilitledim. Wayyy anasını
Ya 3 cocuklu senlikli araba sizindi degil mi?Eldivensiz yapmak buyuk cesaret.benim hemen ellerim sizliyor.suyun altina bile tutsam o yanma zor geciyor.bir de tirnaklari falan inceltip eritiyor resmen.
ben genelde tupteki arko kremden suruyordum.artik badem kayisi yaglari vs. Denemeye basladim.
banyo-tuvalet camasir suyu olayinin ben de ustune tanimam.hele birde ustune sigara icilirse fecii.gecmis olsun.
carsafi izah etmisler
Her sofor konusunda hemen aklima geliyorsunLoch Ness Canavari nasil etkisinde kalmissam hatta bir yokus var burda tam da isiklar yokus basinda.gecen ordan kalkista da geldin aklima.
Ben hep 2. Viteste gezdiğim için öyle dertlerim olmadıStop ettirmeyi anlarım yine ( ne hikmetse ben pek yapmıyorum onu). Büyüttüğü vitesi nasıl küçültemez bir insan ? Büyütürken mesele yok küçültürken devlet meselesi halini alıyor
Ben hep 2. Viteste gezdiğim için öyle dertlerim olmadı
Eşimin içi sızlıyor biricik arabası bağırırkenVah o arabanın haline, bağıra bağıra bi hal oluyodur
Heh evet benimYa 3 cocuklu senlikli araba sizindi degil mi?
Bebek arabada huysuzluk yapinca benim de aklima siz geliyosunuz.
Bu hatirlaşmanin adi ne oldu simdi bilimsel olarak?
Dun 40'la giderken esim dedi ki "Sanki 80-90'la gidiyosun gibi hissediyorum"Eşimin içi sızlıyor biricik arabası bağırırkenvitesi yukselttt,frene basssss,balatalar gittiiiii hep böyle garibim
Eşimin içi sızlıyor biricik arabası bağırırkenvitesi yukselttt,frene basssss,balatalar gittiiiii hep böyle garibim
Evden çıktık dün,otogara gidecegiz. giiiitttt giiiiiiiittttt bitmiyor. ''Ay ne kadar uzakmis'' dedim. Eşim, ''otogar uzak değil,sen 40 la gidiyosunDun 40'la giderken esim dedi ki "Sanki 80-90'la gidiyosun gibi hissediyorum"
Sanirim hakaret etti. Olsun ben onu kaymak gibi gidiyorum olarak algiladim.
Ay yok ben beceremiyorum manuel arabayı. Otomatik vites bir araç almayi düşünüyorum. Eski aracımız otomatikti,çok rahattim. Bu manuel zorlaniyorum öz güvenim yerle bir
Pes etme..hatta mumkunse tek basına cık..dura kalka, hata yapa yapa daha iyi ogrenirsin..
Muhaha bu da iyiymişEvden çıktık dün,otogara gidecegiz. giiiitttt giiiiiiiittttt bitmiyor. ''Ay ne kadar uzakmis'' dedim. Eşim, ''otogar uzak değil,sen 40 la gidiyosun'' demez mi! Kafasina terlikle vurasim geldi
Gecmis olsun...Yazdiklariniz migren belirtileri.( Internet doktorlugu da zor bir meslek)
Benim migren krizlerimi bunlar tetikler hep.
Ama napalim modern cagin dayatmalari, midemiz bulana bulana kullaniyoruz.
Deodorant sıkarken burnumu kapatıyorum :)
Bence kankiniz migrene acikca meydan okuyor :)Gecmis olsun...
Simdiye dek migren diye dusunmemistim, hele migreni olan kankimin alisverise cikalim israrini hic bagdastiramadim simdi : ))
Deodorant pek kullanmam, genzimin yanmasi tum gun gecmiyor sonra :/
Uff zaten bana sudaki klor bile kasinti yapiyor... durulama suyu denilen olay bende sifir : (
Modern cag ile sorunlarim gunbegun artiyor. En sonunda dagin tepesine cikip eski kesisler gibi yasayacagim o olacak : )
Bence kankiniz migrene acikca meydan okuyor :)
Bir de kadinlar 'o son ayakkabiyi' almadan ölmek istemez gibime geliyor.
Dagin tepesinde de huzur pek kalmadi :)
Abim tam bir Astronomi asigidir. Garibim teleskopla kaliteli goruntu alabilmek icin kmlerce uzaga gider her seferinde.
O kadar berbat bir hava, korkunc bir ışık kirliliği...
eller gecer merak etmeHiç adetim olmamasına, böyle işlere hiç girişmeme rağmen cumartesi günü nerden estiyse mutfak temizleme hevesim geldi. Aldım yağ çözücüyü elime, duvardan dolaba, fırından davlumbaza ordan tost makinasına falan derken her köşeyi yağlardan arındırdım. Biraz fazla arındırmışım ellerimdeki yağları da çözdürdüm sanırım. Ellerim 20 yaş yaşlı görünüyor şu an. Kurumadı, çatlamadı ama bildiğiniz buruş buruş oldu, kırıştı resmen. Sürmediğim krem, losyon kalmadı. Düzelmiyor iki gündür. Başına gelen biri bana düzeliyor desin, yoksa kalkıp el estetiği falan yaptırmaya gidicem. Düzelir mi, ne kadar zamanda düzelir ve uygulayacak yöntem var mı? Bilenler bir el atsın bana.
Bir de araya bir soru daha sıkıştırayım. Şu lastikli çarşafları düzgün katlamanın bir yolu var mı gençler? Ben neden beceremiyorum bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?