Benden ev hanımı falan olmaazz...

Eldivensiz yapmak buyuk cesaret.benim hemen ellerim sizliyor.suyun altina bile tutsam o yanma zor geciyor.bir de tirnaklari falan inceltip eritiyor resmen.
ben genelde tupteki arko kremden suruyordum.artik badem kayisi yaglari vs. Denemeye basladim.

banyo-tuvalet camasir suyu olayinin ben de ustune tanimam.hele birde ustune sigara icilirse fecii.gecmis olsun.
carsafi izah etmisler

Vazelinden baska tanimam.
Kiz benden sürücü oluyosa, senden de ev hanımı olur.
Gecen gun araba kullanırken kapilari kilitledim. Wayyy anasını

Her sofor konusunda hemen aklima geliyorsun Loch Ness Canavari nasil etkisinde kalmissam hatta bir yokus var burda tam da isiklar yokus basinda.gecen ordan kalkista da geldin aklima.

Ya 3 cocuklu senlikli araba sizindi degil mi?
Bebek arabada huysuzluk yapinca benim de aklima siz geliyosunuz.
Bu hatirlaşmanin adi ne oldu simdi bilimsel olarak?

Ya 3 cocuklu senlikli araba sizindi degil mi?
Bebek arabada huysuzluk yapinca benim de aklima siz geliyosunuz.
Bu hatirlaşmanin adi ne oldu simdi bilimsel olarak?
Heh evet benim
bilimsel ne oldu bilemedim ama duygusal manada kalp kalbe karsi oldu galiba

Eşimin içi sızlıyor biricik arabası bağırırkenvitesi yukselttt,frene basssss,balatalar gittiiiii hep böyle garibim
Dun 40'la giderken esim dedi ki "Sanki 80-90'la gidiyosun gibi hissediyorum"
Sanirim hakaret etti. Olsun ben onu kaymak gibi gidiyorum olarak algiladim.

Dun 40'la giderken esim dedi ki "Sanki 80-90'la gidiyosun gibi hissediyorum"
Sanirim hakaret etti. Olsun ben onu kaymak gibi gidiyorum olarak algiladim.
Evden çıktık dün,otogara gidecegiz. giiiitttt giiiiiiiittttt bitmiyor. ''Ay ne kadar uzakmis'' dedim. Eşim, ''otogar uzak değil,sen 40 la gidiyosun'' demez mi! Kafasina terlikle vurasim geldi

Yazdiklariniz migren belirtileri.( Internet doktorlugu da zor bir meslek)
Benim migren krizlerimi bunlar tetikler hep.
Ama napalim modern cagin dayatmalari, midemiz bulana bulana kullaniyoruz.
Deodorant sıkarken burnumu kapatıyorum :)
Gecmis olsun...
Simdiye dek migren diye dusunmemistim, hele migreni olan kankimin alisverise cikalim israrini hic bagdastiramadim simdi : ))

Deodorant pek kullanmam, genzimin yanmasi tum gun gecmiyor sonra :/

Uff zaten bana sudaki klor bile kasinti yapiyor... durulama suyu denilen olay bende sifir : (

Modern cag ile sorunlarim gunbegun artiyor. En sonunda dagin tepesine cikip eski kesisler gibi yasayacagim o olacak : )

Bence kankiniz migrene acikca meydan okuyor :)
Bir de kadinlar 'o son ayakkabiyi' almadan ölmek istemez gibime geliyor.
Dagin tepesinde de huzur pek kalmadi :)
Abim tam bir Astronomi asigidir. Garibim teleskopla kaliteli goruntu alabilmek icin kmlerce uzaga gider her seferinde.
O kadar berbat bir hava, korkunc bir ışık kirliliği...

yine de bakir kalan yerler var,
neyse ki yaban domuzları ve ayıların varlıgı ve avlanmanın yasak olması kırsalda bazı yerleri dolaylı yoldan korumaya yetebiliyor.
oyle birkac manastır gorme sansını yakalamıstım, onları yıkmak icin gitmeye bile usenilmis yerler : ))

ısık konusunda cok cok dogru soyluyorsunuz,
astronomi tutkunları icin kacacak alanlar bile kısıtlı.
bu arada abiniz km.lerce yol gitmekten sikayetci olabilir fakat ordaki sessizligi huzuru gorunce ışık bahanesiyle uzaklasmanın verdigi keyfin paha bilcilemez oldugunu da iyi bilir ; )
hele bir de yanında tarihle, mitolojiyle, antropolojiyle, sanatla ilgilenen farklı kisiler varsa... oof oof, bu sogukta canım cekti : ))

O yağ sökücüden çektiğim kadar kayınvaliden çekmedim anacım bikeresinde kardeşim kapı delinince şampuan kutusuna koymuş eeee koydun bari delüüüü ne demeye banyoya koyuyon bi döktüm kafamdan aşağı beynimin yağları çözüldü anacım 3 gün doğru düzgün mutahap olmadım kimseyle saç köklerimin acısından 2.si eşim buzdolabın üzerine koymuş marketten alıp ben görmeden sıcakdan eri gri renkteki buzdolap haritaya dönmüş renkleri çıkmış 3. Vakam ellerim aynen buruşuk kaşıntılı oldu eldiven yırtılmış nasıl yırtılmış anlamadım bile 3. Günden itibaren döküntülü olup geçmeye başlıyo 4. Sü aleminyum olan birşeye sıkmayın karartıyo benim tarafımdan denenmiş 5. Madde ilk işe yağ sökücüyle başladıysanız sizden ev hanımı olur başvurunu onayladım olur olur bal gibi ev hanımı olur senden

eller gecer merak etme ben de cilginca temizlik yaptigimda insanliktan ckardim ama sonra normale donerdi Allah in izniyle

Gecmis olsun en kisa zaman gecer elin inş
Carsaflari ben esimle katliyoruz dikis yerlerinden karsilikli tutup kare yapiyoruz tek basima her yontemi demedim olmadi en iyisi bu ben lastiksiz carsaflari sevmiyorum surekli kayiyorlar
Bir ara bende bu konuda cok kafa yordum google amca sag olsun

Eller için bol bol vazelin sürüp yedirip birde üzerine eldiven takıp uyursanız geceden, sabaha yumuşacık ellere sahip olursunuz.
Ama eldivensiz kullanmayın bir daha, gıcır gıcır oluyor eller yağ çözücü vb ürünlerle bulustuğunda.
Lastikli çarsafı ütüledikten sonra yatağa seriyorum lastikler üstte kalacak şekilde, lastikleri içe katlayıp (hiç kaldırmadan yataktan) sonra çarşafı normal bir şekilde katlıyorum.
Eve gelen yardımcı abladan öğrenmistim hatta o abartıp ütü masasında katlayıp, ütüleyip, tekrar katlayarak yapıyordu. Gayet düzgün oluyor.
Kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…