Benden habersiz buluşan arkadaşlar..

LaleZar86

10.Takım Mezun 🎓
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
1.663
3.782
133
39
Ankara
Selam kızlar ilk defa konu açıyorum burada çünkü bugün zoruma giden bir olay oldu. Geçen sene oğlumun ana okulundan annelerle tanışmıştık ve dokuz kişilik bir arkadaş grubumuz olmuştu sırayla her birimiz de buluşuyorduk. WhatsApp grubumuzda vardı orada sohbet de ediyorduk buluşmalarımızı da ayarlıyorduk. Senenin sonunda birisi artık yaz tatili geldi diye çıktı gruptan sonra herkes çıktı ve herkes memlekete gittiği için çok fazla görüşemez olduk. Arada bir kaçıyla WhatsApp'tan yazıştık veya telefonla görüştük. Okullar başlayınca bunlar bir arkadaşın evinde buluşmuşlar ve gün yapalım diye konuşmuşlar. Bu arada bir arkadaşı onunla buluşma yapamadığımız için (bebeği vardı en son istedi ama kimse müsait değildi sonra tatil başladı) dışladılar diğerine de tartışma yaşadıkları için dışladılar. Ve bana yedi kişilik bir gün yapmak istiyoruz ayda bir olmak üzere sen de katılır mısın diye sordular. Ben de tamam katılırım dedim sonra tekrar bir WhatsApp grubu açıldı, biri yazdı ekim ayında ben alayım diğeri de kasım ayında ben alayım diye yazdı vs. Aradan bir hafta geçmişti ki arkadaşın biri aradı günü iptal ettik para konusunda anlaşamadık diye o aradıktan sonra baktım gruba da diğer bir arkadaş yazmış arkadaşlar gün iptal yapmıyoruz diye. Ben de fazla detay sormadım ama bunda bir bit yeniği var diye düşündüm.

Az önce arkadaşın biri WhatsApp durumunda bir resim paylaşmış ekim ayında günü istiyorum diyen arkadaşın evinden, masa dolu ve altı tane tabak vardı, arkadaşa yazdım sordum gün mü yaptınız diye ama cevap vermedi daha. Şimdi zoruma giden arkamdan iş çevirmeleri kendileri sordular bana güne katılmak ister misin diye ondan sonra kendileri dışladılar beni. Hiç birisiyle de aramda sorun olmamıştı şimdiye kadar şimdi içimde kalmasını istemiyorum bir şeyler yazmak istiyorum onlara ne diyebilirim?

Size katılır mısın? diye sormuşlar ve sonrasında gün iptal oldu demişler. Buna rağmen eğer gün yaptılarsa sizi bu konuda bilgilendirmeleri gerekirdi. İptal etmiştik ama aramızdaki sorunu çözdük gün yapıyoruz diye. Eğer o toplanma gün toplanmasıysa bundan sonra oldukça mesafeli olurdum hepsiyle.

Ekim ayında günü istiyorum diyen arkadaşın evinden fotoğraf paylaşmış tesadüf olamaz diye düşünüyorum birde paylaşan arkadaş aralarında ki en iyi niyetli olan öyle diğerleri görürse ne olur diye düşünmemiştir

Ben olsam görüşmeyi keser gördüğüm zaman merhaba merhabadan ileriye götürmezdim bundan sonraki muhabbeti. Neticede size sorulmuş siz de katılırım demişsiniz. Madem 6 kişi kendi arasında yapacaktı baştan size sormaları hata bence.

sizin hiç farklı grupların içinde görüşmek istemediğiniz biri olmadı mı? şahsen benim oldu mesela, o varsa ben gelmeyeyim ya da onu çağırmayalım diyorum. demek ki siz de o kişisiniz şu an. bu kötü bişey değil. herkes sizle anlaşıp sizinle vakit geçirmek zorunda değil. bence kafaya takmayın. onları yok sayın.

Şimdiye kadar ne dedikodularını yaptım ne biriyle tartışmam oldu ama böyle arkamdan iş çevirmeleri zoruma gitti.

Ben olsam asla muhattap olmazdım hiçbiriyle.. bi gün biriyle denk gelicek olursam da selamlaşıp geçerdim.. Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin cool davranın kendi fitneliklerinde boğulsunlar bence

Beni aradıkları gün beraberlermiş yanı öyle istemeyen biri olsa orda söyleyebilirdi beni de hiç aramayabilirlerdi. Sonra zaten farklı birşey olmadı bir hafta sonra iptal dediler.

Beni aradıkları gün beraberlermiş yanı öyle istemeyen biri olsa orda söyleyebilirdi beni de hiç aramayabilirlerdi. Sonra zaten farklı birşey olmadı bir hafta sonra iptal dediler.
Anladığım kadarı ile aranınzda bir sorun yok dedikodu vs gibi demişsiniz ya bir arkadaşın bebeği var diye dışladılar yazmışsınız siz de hamilesiniz acaba o yüzden mi yaptılar.Annem de geçen sene güne katılmıştı bir kadın vardı sürekli beni de alın diye ama almadılar ona gün yapmıyoruz dediler ama o grubun çok haklı nedeni vardı daha önce başka gruplarla güne katılmış kadın ve bütün siteyi birbirine kattı kadın bütün konuşulan hatta konuşlmuyan lafları bile ondan almış ona götürmüş kadın şimdi tabi kimse konuşmuyor ama sizde böyle birşey yok bence biraz bebek yüzünden yaptılar gibime geldi yanılıyorda olabilirim.

Son düzenleme:
Şu an apartmanın yarısı alt katımda toplanmış. Sohbet, muhabbet, kahkahalar gırla. Tabi ben çağırılmıyorum çünkü onlardan bazıları benim iyi görüştüğüm biriyle görüşmüyorlar. Ben kimseyle bir sorun yaşamadım. Ama bu da dışlanmak için bir etken olabiliyor. Belki de siz dışlanan diğer iki arkadaşla görüştüğünüz için çağırılmamışsınızdır. Bu kadar takılacak birşey yok. Merhaba merhaba yeter.

Bence size söyleyen kişi diğerlerine sormadan söylemiş olabilir,o ortamdan biri veya birileri söylemeseydiniz kendi aramızda yapsaydık demişse,arayıp iptal ettik demişlerdir.
Bazen frekans tutmuyor,çok uzerinde durmayın. Merhaba merhaba'dan öteye geçmezsiniz sizde bundan sonra.

Yanlış olmasın ama, hamile olmanızdan ötürü olabilir mi?
Bebeği olan kişiyi istemeyip, üstüne siz hamileyken de size böyle yapmaları aklıma bunu getirdi.

Bence hiç umursama. Güzel bir kahve yap keyfine bak. Saçma insanların seni üzme sine izin verme. İnan seni bu kadar kirmisken çok yakında birbirlerine girerler.

Ben sana şu kadarını diyeyim.
Başıma geldi de oradan biliyorum.
Nerede çokluk orada b...
Bizimde sizin gibi bir veliler grubumuz vardı aman diyorum, illallah diyorum.
Millet birbirini yedi.
Dedikodular gırla idi.
Çalıştıgım için ALLAH'dan bu durumlara maruz kalmadım :)
En son telefonum bozuldu dedim çıktım gruptan kafam rahat etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…