Ekim ayında günü istiyorum diyen arkadaşın evinden fotoğraf paylaşmış tesadüf olamaz diye düşünüyorum birde paylaşan arkadaş aralarında ki en iyi niyetli olan öyle diğerleri görürse ne olur diye düşünmemiştir
Bende konuşmayı düşünmüyorum artık, eğer istemiyorlarsa sormayabilirlerdi. Hepsi toplanınca konuşup beni aradılar katılır mısın diye.Hiç umursama hiç.
Muhattap da olma sakın
Ben şahsen hiçbiriyle konuşmazdım.
Katılıyorum kesinlikle muhattap olmayın ve de görüşmeyin vardır bir çekememezlik siz sorgularsanız ağızlarına bal sürmüş olursunuz oturur kalkar sizi konuşurlar nerde çokluk orda .kluk derler boşuna değil.Hiç umursama hiç.
Muhattap da olma sakın
Ben şahsen hiçbiriyle konuşmazdım.
Beni aradıkları gün beraberlermiş yanı öyle istemeyen biri olsa orda söyleyebilirdi beni de hiç aramayabilirlerdi. Sonra zaten farklı birşey olmadı bir hafta sonra iptal dediler.sizin hiç farklı grupların içinde görüşmek istemediğiniz biri olmadı mı? şahsen benim oldu mesela, o varsa ben gelmeyeyim ya da onu çağırmayalım diyorum. demek ki siz de o kişisiniz şu an. bu kötü bişey değil. herkes sizle anlaşıp sizinle vakit geçirmek zorunda değil. bence kafaya takmayın. onları yok sayın.
Anladığım kadarı ile aranınzda bir sorun yok dedikodu vs gibi demişsiniz ya bir arkadaşın bebeği var diye dışladılar yazmışsınız siz de hamilesiniz acaba o yüzden mi yaptılar.Annem de geçen sene güne katılmıştı bir kadın vardı sürekli beni de alın diye ama almadılar ona gün yapmıyoruz dediler ama o grubun çok haklı nedeni vardı daha önce başka gruplarla güne katılmış kadın ve bütün siteyi birbirine kattı kadın bütün konuşulan hatta konuşlmuyan lafları bile ondan almış ona götürmüş kadın şimdi tabi kimse konuşmuyor ama sizde böyle birşey yok bence biraz bebek yüzünden yaptılar gibime geldi yanılıyorda olabilirim.Beni aradıkları gün beraberlermiş yanı öyle istemeyen biri olsa orda söyleyebilirdi beni de hiç aramayabilirlerdi. Sonra zaten farklı birşey olmadı bir hafta sonra iptal dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?