Anladığım kadarı ile aranınzda bir sorun yok dedikodu vs gibi demişsiniz ya bir arkadaşın bebeği var diye dışladılar yazmışsınız siz de hamilesiniz acaba o yüzden mi yaptılar.Annem de geçen sene güne katılmıştı bir kadın vardı sürekli beni de alın diye ama almadılar ona gün yapmıyoruz dediler ama o grubun çok haklı nedeni vardı daha önce başka gruplarla güne katılmış kadın ve bütün siteyi birbirine kattı kadın bütün konuşulan hatta konuşlmuyan lafları bile ondan almış ona götürmüş kadın şimdi tabi kimse konuşmuyor ama sizde böyle birşey yok bence biraz bebek yüzünden yaptılar gibime geldi yanılıyorda olabilirim.
Evet bebekli olan arkadaşla görüşüyorum ama benim dışlandı dediğım öyle çok bişey olmadı sadece evine Çağıramadı o yüzden buluşmalara artık katmadılar. Birde sorun şu ki bana sordular katılır mısın diye sonradan iptal deyip buluşuyorlar, yani hiç sormasalar bu kadar dert etmezdim.Şu an apartmanın yarısı alt katımda toplanmış. Sohbet, muhabbet, kahkahalar gırla. Tabi ben çağırılmıyorum çünkü onlardan bazıları benim iyi görüştüğüm biriyle görüşmüyorlar. Ben kimseyle bir sorun yaşamadım. Ama bu da dışlanmak için bir etken olabiliyor. Belki de siz dışlanan diğer iki arkadaşla görüştüğünüz için çağırılmamışsınızdır. Bu kadar takılacak birşey yok. Merhaba merhaba yeter.
Beni aradığında hepsi beraberlermişBence size söyleyen kişi diğerlerine sormadan söylemiş olabilir,o ortamdan biri veya birileri söylemeseydiniz kendi aramızda yapsaydık demişse,arayıp iptal ettik demişlerdir.
Bazen frekans tutmuyor,çok uzerinde durmayın. Merhaba merhaba'dan öteye geçmezsiniz sizde bundan sonra.
Görüşmek istemeyebilirler doğaldır birşey demiyorum ama 1 senedir görüşüyoruz zaten. Katılır mısın siye sorup bir hafta sonra iptal ettik demek saçma geldi bana, yani bir hafta içinde ne değişmiş olabilirDemek ki sizinle gorusmek istememisler,normal bir sey. Sonradan da sen gelme diyememis olabilirler. Gunu iptal ettik demek bunun kibarcasi. Siz de kendinize baska arkadaslar bulursunuz dert degil. Ama bunun hesabini sormak ancak komik duruma dusmenize yarar,baska da bir ise yaramaz
Bir sey degismemistir de pek cok sebebi olabilir. İclerinden biri sizden hoslanmiyordur o soylemistir sonradan,veya kalabalik olmustur kendilerince eleyelim birilerini demislerdir piyango size cikmistir. Neden bu kadar kafaya takiyorsunuz ki? Uzulmeyin boyle seyler icinGörüşmek istemeyebilirler doğaldır birşey demiyorum ama 1 senedir görüşüyoruz zaten. Katılır mısın siye sorup bir hafta sonra iptal ettik demek saçma geldi bana, yani bir hafta içinde ne değişmiş olabilir
O zaman hiçbir şey yoksa siz bebeği olan arkadaşınızla görüşmeye devam ettiğiniz için çağırmamışlardır.Onunla konuşmuyoruz o onunla konuşuyor sonra günde olan biteni ona söyler vs diye çağırmamışlardır.Bence neden böyle yaptınız diye sormayın derim görüşmek istemiyorlarsa görüşmezsin evine gelmek isterlerse kabul etmezsin.Evet bebekli olan arkadaşla görüşüyorum ama benim dışlandı dediğım öyle çok bişey olmadı sadece evine Çağıramadı o yüzden buluşmalara artık katmadılar. Birde sorun şu ki bana sordular katılır mısın diye sonradan iptal deyip buluşuyorlar, yani hiç sormasalar bu kadar dert etmezdim.
Mesaj tekrarı.Evet bebekli olan arkadaşla görüşüyorum ama benim dışlandı dediğım öyle çok bişey olmadı sadece evine Çağıramadı o yüzden buluşmalara artık katmadılar. Birde sorun şu ki bana sordular katılır mısın diye sonradan iptal deyip buluşuyorlar, yani hiç sormasalar bu kadar dert etmezdim.
İçlerinden birisi sizden hoşlanmıyodur size haber verildikten sonra keşke gelmeseydi falan demiştir mesela.Onlarda onu tercih etmiştir sizi gözden çıkarmıştır nedeni bu kadar mühim değil bence.Neden beni çağırmadınız demek sizi alçaltır sanki çok meraklısıymışsınız gibi.Keşke hiç mesaj atmasaydınız ama olan olmuş artık çok takılmayın büyütecek bi şey yok.Görüşmek istemeyebilirler doğaldır birşey demiyorum ama 1 senedir görüşüyoruz zaten. Katılır mısın siye sorup bir hafta sonra iptal ettik demek saçma geldi bana, yani bir hafta içinde ne değişmiş olabilir
Öyle şeylere pek alışık olmadığım için olabilir, neyse buraya yazmak iyi geldi bundan sonra görürsem selam veririm o kadar.Bir sey degismemistir de pek cok sebebi olabilir. İclerinden biri sizden hoslanmiyordur o soylemistir sonradan,veya kalabalik olmustur kendilerince eleyelim birilerini demislerdir piyango size cikmistir. Neden bu kadar kafaya takiyorsunuz ki? Uzulmeyin boyle seyler icin
Merhaba merhaba bitti gitti. Aynen oyle yapin.Öyle şeylere pek alışık olmadığım için olabilir, neyse buraya yazmak iyi geldi bundan sonra görürsem selam veririm o kadar.
Bende yeni taşındım buraya tanıdık falan yok onlarda buluşalım tanışalım falan deyince iyi olur demiştimŞimdiden kararlıyım oğlum okula başlayınca diğer velilerle samimi olmayacağım. Hep çıkıyor bu sorunlar. Siz de bu kadar takılmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?