Benden habersiz buluşan arkadaşlar..

Hamile olduğumu zaten biliyorlardı hatta bir arkadaş daha Hamile benimle haftası aynı hatta başta dediler o arkadaşla seni öne alalım ilk size gelelim sonradan zor olmasın diye. Grupta da arkadaşım biri ekim'de ben almak istiyorum deyince ben de Kasım veya aralıkta alabilirim dedim beni arayan arkadaşta evet size göre ayarlayalım dediler sonradan böyle oldu başka sorun yoktu.

Benim de geçenlerde başıma geldi. O grupta problemli bir insan vardı muhtemelen o benim gelmemi istememiştir. Halbuki onunla hicbir problemim yok ama kadinin huyu boyle, herkese ayni seyi yapti demekki sira bana geldi. Cok bozuldum inanilmaz sinirlendim. gruptaki iki kisi de mahcup oldular muhtemelen laf atıyorlar gruptan ama hiç yüz vermiyorum gerçi onların bi kabahati yok ama haksizliga ugramis hissediyorum

Demek ki sizinle gorusmek istememisler,normal bir sey. Sonradan da sen gelme diyememis olabilirler. Gunu iptal ettik demek bunun kibarcasi. Siz de kendinize baska arkadaslar bulursunuz dert degil. Ama bunun hesabini sormak ancak komik duruma dusmenize yarar,baska da bir ise yaramaz

Evet bebekli olan arkadaşla görüşüyorum ama benim dışlandı dediğım öyle çok bişey olmadı sadece evine Çağıramadı o yüzden buluşmalara artık katmadılar. Birde sorun şu ki bana sordular katılır mısın diye sonradan iptal deyip buluşuyorlar, yani hiç sormasalar bu kadar dert etmezdim.

Beni aradığında hepsi beraberlermiş

Görüşmek istemeyebilirler doğaldır birşey demiyorum ama 1 senedir görüşüyoruz zaten. Katılır mısın siye sorup bir hafta sonra iptal ettik demek saçma geldi bana, yani bir hafta içinde ne değişmiş olabilir

Bir sey degismemistir de pek cok sebebi olabilir. İclerinden biri sizden hoslanmiyordur o soylemistir sonradan,veya kalabalik olmustur kendilerince eleyelim birilerini demislerdir piyango size cikmistir. Neden bu kadar kafaya takiyorsunuz ki? Uzulmeyin boyle seyler icin

O zaman hiçbir şey yoksa siz bebeği olan arkadaşınızla görüşmeye devam ettiğiniz için çağırmamışlardır.Onunla konuşmuyoruz o onunla konuşuyor sonra günde olan biteni ona söyler vs diye çağırmamışlardır.Bence neden böyle yaptınız diye sormayın derim görüşmek istemiyorlarsa görüşmezsin evine gelmek isterlerse kabul etmezsin.

Mesaj tekrarı.

İçlerinden birisi sizden hoşlanmıyodur size haber verildikten sonra keşke gelmeseydi falan demiştir mesela.Onlarda onu tercih etmiştir sizi gözden çıkarmıştır nedeni bu kadar mühim değil bence.Neden beni çağırmadınız demek sizi alçaltır sanki çok meraklısıymışsınız gibi.Keşke hiç mesaj atmasaydınız ama olan olmuş artık çok takılmayın büyütecek bi şey yok.

Birinden hoşlanmamak için illa bi durum olması da gerekmez bu arada :)

Şimdiden kararlıyım oğlum okula başlayınca diğer velilerle samimi olmayacağım. Hep çıkıyor bu sorunlar. Siz de bu kadar takılmayın.

Öyle şeylere pek alışık olmadığım için olabilir, neyse buraya yazmak iyi geldi bundan sonra görürsem selam veririm o kadar.

Şimdiden kararlıyım oğlum okula başlayınca diğer velilerle samimi olmayacağım. Hep çıkıyor bu sorunlar. Siz de bu kadar takılmayın.
Bende yeni taşındım buraya tanıdık falan yok onlarda buluşalım tanışalım falan deyince iyi olur demiştim

Hiç birşey deme aman
İyice dedikodu döner bool bool senin dedikodunu yaparlar.

Sen de onlari bosver. Yani insanlari fazla ciddiye alip kafaya takmamak en iyisi

Bu insanlar daha öncesinden de bi kaç kişiyi dışlamamışlar mı zaten sonrada sizi yarın öbür gün bi başkasını derken açılan küçük dedikodu gruplarıyla orantılı olarak eksilir sürekli birileri derken ortada iki kişi kalır bilin ki onlar yılanın başıdırlar aslında ..
Demem o ki yoksayınn çok mu muhtacsınız arkadaslıklarına ?

hiç anlayamadım şu grupları. bana çok sıkıcı geliyor.
sadece birkaç velinin telefonu var. onlarla da özel bir arkadaşlık kurmadım zaten.
öğretmenin bile şahsi telefonu yok bende. kreşi arıyorum.
eşim , kesin senin için soğuk diyorlardır, diyor.
valla hiç umrumda değil.

seni gruptan çıkarmayı unutmuşlar mı yani, ilginç

muhtemelen gruptan alfa bi karakter senden hoşlanmıyordu ve seni egale ettiler

çok ayıp bence, biri ikisi istemezde diğerleri de mi uyar

bence afiyet olsun yaz, demekki gün iptal olmamış haber vermeyi unuttunuz herhalde de

acaba çocuklarının çok mu yaramaz olduğunu düşündüler, ben kadınlar arasında çocuğu vardı o hamileydi şu böyleydi diye çocukla alakalı sorun yapanları pek anlamıyorum, sonuçta herkesin çocuğu var, çocuklardan kaynaklı bişey olabilir yani senden değil de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…